Bildegalleri

Nye boliger nært sjø og golf, 2 og 3 soverom.

Kart med kartnålLos Alcazares, Costa Calida
PrisantydningEUR 229 900,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Bruttoareal
76 m²
Byggeår
2024

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Visningsturer hver uke fra Norge!

Om eiendommen

Beliggenhet

Victor de Manuel er et privat boligkompleks bestående av 2- eller 3-roms maisonetter med felles svømmebasseng som ligger i La Serena Golf, Los Alcazares.

Disse leilighetene har mulighet for to eller tre soverom og to bad, stue med åpen kjøkkenløsning og terrasse. Maisonettene i første etasje, alle med 2 soverom, vil ha en stor terrasse og hage foran og bak. Maisonettene i andre etasje med 3 soverom og 3 bad er fordelt på to nivåer, og noen enheter vil ha privat solarium. Alle eiendommer inkluderer underjordisk parkering og bod.

Et felles område med et stort basseng og grøntområde fullfører et boligkompleks i et virkelig privilegert område.

Utbyggingen har en fantastisk 18-hulls golfbane, Serena Golf, en driving range og klubbhus i nærheten, hvor du kan nyte en hyggelig middag med utsikt over havet. Det er et omfattende nettverk av sykkelstier som skal erstatte bilen som transportmiddel som gjør området fritt for støy og røyk. Utviklingen er omgitt av mange lokale fasiliteter, inkludert barer, restauranter, supermarkeder, fritids-/sportsfasiliteter, naturaktiviteter og kjøpesentre. Los Alcazares har over syv kilometer med strender, er en godt bevart landsby og er utstyrt med kjøpesentre, sportssentre og svømmebassenger, og tilbyr besøkende og innbyggere et komfortabelt liv. Los Alcazares, tradisjonelt en kystfiskerlandsby, som har utviklet seg som et resultat av turisme og blitt det perfekte stedet å nyte ferien eller til og med leve året rundt.

 

Generelt

Eurobolig og Spanialiv har siden 2001 formidlet flere hundre flotte eiendommer til skandinaviske kunder. For å yte ennå bedre service har vi nå slått oss sammen, og kan for øyeblikket tilby over 30 000 boliger, både nye og brukte. Vi har et stort utvalg av boliger for salg langs hele Costa Blanca, Costa Calida og på Costa del Sol, i alle prisklasser. Vårt kontor i Spania har siden starten i 1981 solgt over 36000 boliger. Se hele vårt utvalg på våre websider. 

Vi samarbeider også med de fleste lokale meglerne i området, og kan derfor tilby det meste av objekter som ligger for salg.

Visningsturer

Vi arrangerer visningsturer til Spania nesten hver uke hele året. Våre turer varer i opptil 5 dager, og man betaler kun en egenandel på fra kr.1.990,- pr. person. Inkludert i denne prisen er da flybilletter, hotell i Spania, alle måltider på turen samt all transport og omvisning i Spania med skandinavisk rådgiver.
Man kan også velge å betale for flybillettene selv. Vi vil allikevel sørge for at dere blir hentet på flyplassen og vi står da også for overnattingen og alle måltidene i opptil 5 dager/4 netter. 

Alle våre kunder blir hjulpet individuelt og man blir ikke plassert i grupper sammen med andre, noe som gjør at man får bedre tid på de forskjellige visningene, og er mer fleksibel mht. planlagt program.

Dersom dere skal til Spania på egen hånd og ønsker å se på noen av de boligene som vi kan levere, ordner vi selvsagt også det. Ta kontakt for å gjøre en avtale.
Dersom man ønsker å reservere en bolig hjemmefra kan vi ordne med alle nødvendige dokumenter og sørge for at man får kjøpt seg den boligen man ønsker seg.

 

Adkomst/Tomteforhold

Enkel adkomst fra motorveien eller kystveien N-332.

 

Trygghet ved kjøp.

Når du bruker så mange penger på en bolig i utlandet, er det svært viktig å velge en profesjonell og etisk organisasjon som tar seg av dine interesser på en hederlig måte.

Vårt kontor i Spania er en av få eiendomsselskaper på Costa Blanca som har blitt autorisert med ISO 9001 status, som betyr at du har fordeler av at vi har forpliktet oss til å gi våre kunder førsteklasses service.
Om du skulle ha begrenset med muligheter for å reise ned hit for å se prospekter med egne øyne, er vi selvfølgelig behjelpelig med oppdatert informasjon, nye bilder, video visninger, etc. om ønskelig!

Innhold

2 soverom og 2 bad, terrasser 16 og 5 m2  hage 42m2, parkering underjordisk.
Boligene leveres med  hvitevarer, installert A/C, felles basseng. 

3 soverom og 3 bad med takterrasse fra 309 900€

På alle priser må tillegges spanske avgifter ca. 13-14%.

 

Standard

Veldig god standard i dette prosjektet.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode356324481
Sist endret08. juni 2024 13:02
ReferanseVictor de Manuel

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.