Bildegalleri

Nye leiligheter med 1, 2 og 3 soverom sentralt i Villajoyosa

Kart med kartnålVillajoyosa, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 418 500,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Bruttoareal
79 m²

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Visningsturer hver uke fra Norge!

Om eiendommen

Beliggenhet

Dette nye byggeprosjektet består av to praktbygg som ligger i hjertet av kommunen og kun 200 meter fra stranden.

En av dem, en seks-etasjers struktur, rommer totalt 15 leiligheter, alt fra koselige 1-roms leiligheter til romslige 2 og 3-roms eiendommer. Den andre bygningen, en fire-etasjers struktur, tilbyr 1-roms leiligheter.

Når det gjelder interiøret i leilighetene, er høy kvalitet garantert i alle detaljer. Alle enhetene vil ha møblert og fullt utstyrt kjøkken og komplette bad. I tillegg vil noen av leilighetene tilby bekvemmeligheten av en parkeringsplass i kjelleren, samt en bod for å møte beboernes lagringsbehov.

Beboerne vil ha tilgang til moderne fellesområder, inkludert et velutstyrt treningsstudio, en avslappende badstue, en koselig gastropub, et utendørs sosialt rom og et utsøkt solarium.

Den privilegerte beliggenheten til disse bygningene gir delvis havutsikt fra selve første etasje. Men fra tredje etasje og utover blir panoramautsikten enda mer imponerende. Fra denne nye utviklingen kan du nyte det fredelige livet ved sjøen, med den sentrale stranden bare noen få skritt unna.

Villajoyosa, som ligger 10 km fra Benidorm og 32 km fra Alicante, er en oase av ro ved stranden. Denne pittoreske byen, kjent for sine symbolske fargerike hus og rike historie, tilbyr alt du trenger for et fullverdig og avslappet liv. Med flere parker, museer og et pulserende kulturliv er Villajoyosa det ideelle reisemålet for de som søker en unik boligopplevelse på den spanske Costa Blanca. Alicante internasjonale lufthavn ligger en 20-minutters kjøretur fra utbyggingen, det samme er AVE-høyhastighetstjenesten.

Generelt

Eurobolig og Spanialiv har siden 2001 formidlet flere hundre flotte eiendommer til skandinaviske kunder. For å yte ennå bedre service har vi nå slått oss sammen, og kan for øyeblikket tilby over 30 000 boliger, både nye og brukte. Vi har et stort utvalg av boliger for salg langs hele Costa Blanca, Costa Calida og på Costa del Sol, i alle prisklasser. Vårt kontor i Spania har siden starten i 1981 solgt over 36000 boliger. Se hele vårt utvalg på våre websider. 

Vi samarbeider også med de fleste lokale meglerne i området, og kan derfor tilby det meste av objekter som ligger for salg.

Visningsturer

Vi arrangerer visningsturer til Spania nesten hver uke hele året. Våre turer varer i opptil 5 dager, og man betaler kun en egenandel på fra kr.1.990,- pr. person. Inkludert i denne prisen er da flybilletter, hotell i Spania, alle måltider på turen samt all transport og omvisning i Spania med skandinavisk rådgiver.
Man kan også velge å betale for flybillettene selv. Vi vil allikevel sørge for at dere blir hentet på flyplassen og vi står da også for overnattingen og alle måltidene i opptil 5 dager/4 netter. 

Alle våre kunder blir hjulpet individuelt og man blir ikke plassert i grupper sammen med andre, noe som gjør at man får bedre tid på de forskjellige visningene, og er mer fleksibel mht. planlagt program.

Dersom dere skal til Spania på egen hånd og ønsker å se på noen av de boligene som vi kan levere, ordner vi selvsagt også det. Ta kontakt for å gjøre en avtale.
Dersom man ønsker å reservere en bolig hjemmefra kan vi ordne med alle nødvendige dokumenter og sørge for at man får kjøpt seg den boligen man ønsker seg.

 

Adkomst/Tomteforhold

Enkel adkomst fra motorveien eller kystveien N-332.

 

Trygghet ved kjøp.

Når du bruker så mange penger på en bolig i utlandet, er det svært viktig å velge en profesjonell og etisk organisasjon som tar seg av dine interesser på en hederlig måte.

Vårt kontor i Spania er en av få eiendomsselskaper på Costa Blanca som har blitt autorisert med ISO 9001 status, som betyr at du har fordeler av at vi har forpliktet oss til å gi våre kunder førsteklasses service.
Om du skulle ha begrenset med muligheter for å reise ned hit for å se prospekter med egne øyne, er vi selvfølgelig behjelpelig med oppdatert informasjon, nye bilder, video visninger, etc. om ønskelig!

Innhold

2 soverom og 1 bad , terrasse 4m2 
installert A/C. Heis. Hvitevarer og parkering i underetasje inkludert

Disse leilighetene vil være klar for innflytting i desember 2026

1 soverom finnes fra 214000€
3 soverom fra 560000€

På alle priser må tillegges spanske avgifter ca. 13-14%.

 

Standard

 

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode356321439
Sist endret08. juni 2024 12:43
ReferanseUrban Allonbay

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.