Bildegalleri

Fayence - Autentisk landsted med svømmebasseng

FAYENCE / FAYENCE, Alpes-Maritimes
PrisantydningEUR 1 350 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
8
Primærrom
365 m²
Tomteareal
105 890 m²
Renovert år
2005

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Autentisk landsted med svømmebasseng - Fayence
Oppdag denne autentiske, gamle bastiden med ca. 365 m² boareal på en tomt på over en hektar, som ligger to kilometer fra det livlige sentrum av Fayence.

Denne vakre eiendommen består av to deler, hver med sin egen port.
Bastiden har en entré som gir tilgang til kjøkkenet, som vender ut mot den overbygde terrassen, og stuen med peis.
En vakker trapp fører til første etasje hvor du finner 2 romslige soverom og et stort bad.
I toppetasjen er det et soverom med eget bad.

På den andre siden av bastiden ligger den andre boligen som består av en stue, et delvis åpent kjøkken, tre soverom og to bad. Terrasse og hage.

De to delene er atskilt av et stort rom (44 m²), som kan legges til en av de to boligene eller brukes som et separat studio. Det er også et annet studio med bad og toalett.

Tomten på over en hektar har et stort svømmebasseng på 15x6 meter med terrasser, en olivenlund med dusinvis av gamle oliventrær og vakre middelhavsplanter. Et sjarmerende sted, uten noen plager å se eller høre. Landet er flatt og kan også huse hester.

En vakker eiendom med mange muligheter!


Referanse: 83472079


Ønsker du å selge eller kjøpe bolig i Frankrike, eller har du funnet en bolig på nettet og ønsker bistand fra skandinavisktalende megler?

Ta kontakt med oss. Vi bistår både med kjøp og salg. Om du har funnet en bolig på nettet som virker interessant, send oss gjerne linken og vi hjelper deg også med det!

Vi har vår egen store portefølje av eiendommer, men i Frankrike samarbeider alle med hverandre. Vi kan derfor hjelpe deg med boliger som ligger hos våre konkurrenter. Du trenger derfor ikke å henvende deg til flere meglere.

Ved ønske om kjøp, finner vi drømmeboligen for deg.

Har du en bolig i Frankrike som du ønsker å selge, kan vi som autorisert fransk megler bistår med dette.

Om Wretman Estate:

Vi er det største skandinaviske eiendomsmeglerfirmaet på den franske rivieraen. Wretman Estate hjelper kunder med å kjøpe og selge eiendom. For deg som vil kjøpe eiendom tilbyr vi et skreddersydd eiendomssøk med fokus på dine ønsker og behov, uten at dette koster deg noe! Når du finner ditt drømmehjem, hjelper vi deg med prisforhandlinger for å sørge for at du gjør et godt kjøp. For oss er hver kjøper en potensiell fremtidig selger, så det er viktig for oss at våre kunder kjøper til riktig pris og er fornøyd med vår innsats. Vi skiller oss fra andre meglerfirmaer ved at vi følger med gjennom hele den komplekse kjøps-/salgsprosessen slik som notarmøter, abonnementer m.m. uten at dette koster deg noe ekstra. Vi gir råd og hjelp på veien også etter at ditt kjøp er avsluttet. En bolighandel er sjelden avsluttet når overtakelsen har funnet sted. For oss er en bolighandel på den franske rivieraen så mye mer enn å gjøre en handel.

Om å kjøpe eiendom i Frankrike:

Vær oppmerksom på at kartplasseringen i boligannonsene sjelden er helt korrekt i Frankrike, eksakte adresser utgis normalt ikke. Disse får du først ved visning. Opplysningene om eiendommen er basert på selgers opplysninger og ellers den informasjon som er tilgjengelig for megler. Det tas derfor forbehold om informasjonen er korrekt i annonsen. Når du skal kjøpe bolig i Frankrike, er det notaren som sitter med den endelige informasjonen. Korrekte opplysninger vil være tilgjengelig i god tid før du er bundet til et eventuelt kjøp. Omkostningene ved et eiendomskjøp i Frankrike er ca 7,5% av kjøpesum og 2 - 3% for nybygg. Dette inkluderer notaromkostninger og tinglysningsavgifter. Wretman Estate følger franske lover og regler og tar ingen ekstra provisjon fra kjøper. Provisjonen er inkludert i kjøps-/salgssummen og avtales mellom selger og megler. Denne provisjonen deles på de involverte meglerne. Vi kan derfor også søke eiendom utenfor vår egen salgsportefølje.

Wretman Estate er mer enn en megler i det sydlige Frankrike!

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

FAYENCE / FAYENCE, Alpes-Maritimes
Logo

Wretman Estate & Consulting

Velkommen til oss

Annonseinformasjon

FINN-kode356180292
Sist endret07. juni 2024 12:23
Referanse83472079

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.