Bildegalleri

SUPERT REKKEHUS PÅ 147 M2 TIL SALGS - PRIVAT HAGE, BALKONG OG EN 35 M2 TAKTERRASSE MED SJØUTSIKT

Villamartin - Orihuela Costa, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 188 800,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Rekkehus
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Boligareal
147 m²
Byggeår
1995
P-plasser
1

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

REKKEHUS PÅ 147 M2 MED 3 SOVEROM OG 2 BAD, BELIGGENDE I DET MEGET ETTERTRAKTEDE BOLIGKOMPLEKSET MARBELLA - VILLAMARTIN

 

Vi er glade for å kunne tilby for salg dette flotte 147m2 rekkehuset med 3 soverom, 2 bad, 35m2 privat hage, balkong og et 35m2 solarium med havutsikt.

Eiendommen ligger i det svært ettertraktede boligkomplekset "MARBELLA in Villamartin Golf Course", og omgitt av nydelige velholdte parker og hager, med gangavstand til alle fasiliteter og kun 5 minutters kjøring fra de vakre strendene på Orihuela Costa .

Når du kommer inn i dette nydelige huset har du et separat fullt utstyrt kjøkken med rikelig med arbeidsplass og lagringsplass, et bruksområde, et gjestetoalett og en lys romslig stue/spisestue med gasspeis, som fører ut fra stuen gjennom terrassedører og en romslig solrik terrasse med fin utsikt over velstelt hage.

Innvendige trapper fører opp til andre etasje til et stor bad med dusjkabinett. Her er også 3 doble soverom, alle med innebygde garderober. Terrassedører med utgang til private terrasser med sjøutsikt.

Hoved soverommet drar nytte av ekstra lagringsplass. Det er tilknyttet et eget bad med dusj.

Fortsetter opp trappene til tredje etasje er den 30m2 store takterrassen med fantastisk utsikt over det vakre blå Middelhavet, et ideelt sted for et avslappende område.

Dette nydelige huset selges fullt møblert og har varm/kald air-condition i stue og soverom. En unik eiendom kun 5 minutters gange fra Rioja og Los Dolses kommersielle sentrum som har et lokalt supermarked, butikker, bank, apotek, restauranter og mer, og ytterligere 10 minutters gange til de populære kommersielle sentrene La Fuente og Villamartin Plaza eller klubbhus.

Bare en kort kjøretur tar deg til det største kjøpesenteret i Alicante-regionen, Zenia Boulevard med over 150 butikker, barer og restauranter.

Det er flere sandstrender i nærheten - Playa Flamenca og La Zenia Cabo Roig er de nærmeste og et ukentlig gatemarked i Playa Flamenca hvor du kan kjøpe alle dine ferske råvarer sammen med en rekke lokale varer.

Villamartin Golf er et populært grønt boligområde som ligger på den sørlige Costa Blanca (provinsen Alicante). Den har et bredt utvalg av tjenester og fasiliteter sammen med tilgang til de fantastiske golfbanene Las Ramblas, Campoamor, Las Colinas og er viden kjent for Villamartin Plaza som ligger nær golfbanen, den har et stort utvalg av fasiliteter, inkludert ; butikker, barer, samt restauranter med vanlig busstjeneste.

Den internasjonale skolen i El Limonar ligger også i Villamartin-området og underviser på både engelsk og spansk. De nærmeste flyplassene er Alicante og Covera Murcia, begge ca. 45 min kjøring.

DENNE BOLIGEN MÅ SE!!

Generelt

 

IBERIA PROPERTY

Iberia Property har i dag 3 kontorer, ett i Albir, ett Villajoyosa, Costa Blanca nord, og ett kontor på Villamartin, Costa Blanca syd.

Vi har meglere som snakker Norsk, Spansk, Engelsk, Tysk, Fransk, Nederlandsk og Russisk.   

Vår virksomhet er eiendomssalg, eiendomsutvikling og utleie.

 

TA GJERNE EN TITT PÅ VÅR HJEMMESIDE

 http://www.iberiaproperty.no

 I TILLEGG TIL VÅR EGEN ENTREPRENØRAVDELING, SÅ HAR VI SAMARBEIDSAVTALE MED ALLE SERIØSE OG ANERKJENTE UTBYGGERE PÅ HELE COSTA BLANCA KYSTEN. VI KAN DERFOR TILBY PRISER PÅ NYBYGG TIL SAMME PRIS SOM DIREKTE FRA UTBYGGEREN.

Foruten våre egne kontoret så har vi samarbeid med 10 høyst respekterte meglerkontorer fra La Manga i sør til Denia i nord. Vi kan tilby et stort utvalg av eiendommer på hele Costa Blanca kysten.

Vi har også et samarbeidskontor Costa Del Sol med norsktalende personell, samt i området Costa Brava fra Barcelona og nord mot grensen til Frankrike.

Iberia Property formidler nye og brukte eiendommer i de mest ettertraktede områder i Spania og har mer enn 4000 eiendommer til salgs i alle størrelser og priser.

 Vi kjører kun individuelle visningsturer.

 
Iberia Property er koblet opp mot så vel norske og spanske advokater for å sikre og ivareta våre kunder ønsker og krav gjennom hele kjøpsprosessen. 

Vi hjelper våre kunder med spansk identifikasjonspapirer (Nie), residencia søknader, åpne bank kontoer og eventuelt lån. 

 

Vi har nært samarbeid med skandinavisk talende økonomer/skatterepresentanter med individuell tilretteleggelse av skjøte, forsikringer, arv, skatt og innlevering av selvangivelse.

Grunnleggerne av selskapet har mer en 30 års erfaring med salg og utbygging av eiendommer i Spania.

 Kort sagt så tar vi hand om våre kunder, fra systematisk søk etter eiendom basert på kundens ønsker og behov, til etterarbeid som boligeier i Spania. 

 Du blir vår kunde så lenge du eier eiendommen i Spania. Vi ser frem til å kunne hjelpe deg

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Villamartin - Orihuela Costa, Costa Blanca sør
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode355752884
Sist endret04. juni 2024 11:48
Referanse12110

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.