Bildegalleri

NYDELIG LEILIGHET I 1. ETASJE I ST. JAMES HILL - VILLAMARTIN OMRÅDET, MED EGEN KJELLER LEILIGHET- MEGET GODT UTLEIEPOTEN

Villamartin - Orihuela Costa, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 105 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Boligareal
89 m²
Byggeår
2000

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Offentlig vann/kloakk
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Super leilighet til meget bra pris, 3 soverom og 2 bad. Felles svømmebasseng

I det etablerte området ST. JAMES HILL –VILLAMARTIN OMRÅDE vi har denne sørvestvendte koselige 89m2 store leiligheten på bakkeplan med 3 soverom og 2 bad til sags.

Når du kommer inn på eiendommen vil du finne et 15m2 stort hageområde. Det er enn innglasset terrasse som leder inn til en nydelig og lys åpen stue/spisestue og til et fullt utstyrt kjøkken med hvitevarer. Her er også 2 romslige soverom med innebygde garderober og et bad med badekar.

En utvendig trapp fører deg ned til en nydelig selvstendig leilighet med åpen stuekjøkken/spisestue, stort dobbeltrom og bad med dusj.

Den solrike sør/vestvendte terrassen vender ut mot det hyggelige og rolige fellesparkområdet. Eiendommen selges møblert og med klimaanlegg C/W i stue og soverom.

Urbanisasjonen har et fint stort svømmebasseng og parkområde til bruk for beboerne.

Leiligheten ligger i et område innen 10 min gangavstand til alle fasiliteter, supermarkeder og populære "La Fuente" kommersielle senter med mange restauranter og barer, kun 10 min kjøring til de vakre sandstrendene i Orihuela Costa, og innen 5 min til 4 lokale golfbaner; Villamartin, Las Ramblas, Campoamor og Las Colinas.

Alicante flyplass og Corvera flyplass i Murcia er ca. 45 minutters kjøring unna.

DENNE BOLIGEN MÅ SEES.

Generelt

 

IBERIA PROPERTY

Iberia Property har i dag 3 kontorer, ett i Albir, ett Villajoyosa, Costa Blanca nord, og ett kontor på Villamartin, Costa Blanca syd.

Vi har meglere som snakker Norsk, Spansk, Engelsk, Tysk, Fransk, Nederlandsk og Russisk.   

Vår virksomhet er eiendomssalg, eiendomsutvikling og utleie.

 

TA GJERNE EN TITT PÅ VÅR HJEMMESIDE

 http://www.iberiaproperty.no

 I TILLEGG TIL VÅR EGEN ENTREPRENØRAVDELING, SÅ HAR VI SAMARBEIDSAVTALE MED ALLE SERIØSE OG ANERKJENTE UTBYGGERE PÅ HELE COSTA BLANCA KYSTEN. VI KAN DERFOR TILBY PRISER PÅ NYBYGG TIL SAMME PRIS SOM DIREKTE FRA UTBYGGEREN.

Foruten våre egne kontoret så har vi samarbeid med 10 høyst respekterte meglerkontorer fra La Manga i sør til Denia i nord. Vi kan tilby et stort utvalg av eiendommer på hele Costa Blanca kysten.

Vi har også et samarbeidskontor Costa Del Sol med norsktalende personell, samt i området Costa Brava fra Barcelona og nord mot grensen til Frankrike.

Iberia Property formidler nye og brukte eiendommer i de mest ettertraktede områder i Spania og har mer enn 4000 eiendommer til salgs i alle størrelser og priser.

 Vi kjører kun individuelle visningsturer.

 
Iberia Property er koblet opp mot så vel norske og spanske advokater for å sikre og ivareta våre kunder ønsker og krav gjennom hele kjøpsprosessen. 

Vi hjelper våre kunder med spansk identifikasjonspapirer (Nie), residencia søknader, åpne bank kontoer og eventuelt lån. 

 

Vi har nært samarbeid med skandinavisk talende økonomer/skatterepresentanter med individuell tilretteleggelse av skjøte, forsikringer, arv, skatt og innlevering av selvangivelse.

Grunnleggerne av selskapet har mer en 30 års erfaring med salg og utbygging av eiendommer i Spania.

 Kort sagt så tar vi hand om våre kunder, fra systematisk søk etter eiendom basert på kundens ønsker og behov, til etterarbeid som boligeier i Spania. 

 Du blir vår kunde så lenge du eier eiendommen i Spania. Vi ser frem til å kunne hjelpe deg

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Villamartin - Orihuela Costa, Costa Blanca sør
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode355184008
Sist endret31. mai 2024 09:18
Referanse12068

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.