Bildegalleri

Torreblanca

Palmbeach Torreblanca - helt nytt rekkehus - 4 soverom- panoramautsikt over sjø og by- kort vei til alt

Kart med kartnålCosta del Sol, 29640 Costa del Sol
PrisantydningEUR 937 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Rekkehus
Eieform
Annet
Soverom
4
Boligareal
153 m²
Byggeår
2021

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Innlagt vann
Innlagt strøm
Utsikt

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beskrivelse av eiendommen

Palm Beach Torreblanca

Om Anlegget
Palm Beach Torreblanca er et nytt anlegg beliggende sentralt i Torreblanca, med panoramautsikt over havet, fjellene og Fuengirola by. En perle på solkysten med uslåelig beliggenhet; fantastisk utsikt og gangavstand til flotte strender og spansk småbyidyll og sjelefred. Anlegget er lokalisert i et rolig og veletablert boligområde, med alt det man trenger av butikker, restauranter og øvrig servicetilbud i umiddelbar nærhet.

Dette er en sjelden mulighet til å eie sin egen drømmebolig i et trygt og populært område på Costa del Sol. Anleggets byggherrer er skandinaviske, og standarden er høy på alt av boenheter og fellesområder. Fra ditt eget drømmehjem på solkysten kan du spasere til yrende strandliv på under ti minutter. Torreblanca togstasjon ligger også ca. 10 minutter unna til fots, og flyplassen i Malaga ligger ca. 20 minutter unna med bil eller tog.

Prosjektet er ferdigstilt.

Hva med å våkne opp til utsikten over Middelhavet, og vite at en ny dag med minnerike opplevelser med familie eller venner står for døren. En perfekt start på dagen er en god frokost ute på den solrike terrassen, mens man planlegger dagens gjøremål. Kanskje ønsker man en avslappende dag ved siden av bassenget med en god bok i hånda, eller strandliv og en forfriskende dukkert i det azurblå Middelhavet? Eller hva med en tur inn til vakre Fuengirola, en by med koselige gågater, restauranter og yrende folkeliv. På kvelden kan man spise middagen ute på boligens terrasse mens man nyter solnedgangen, vel vitende om at morgendagen vil bringe nye opplevelser. Hvis dette høres ut som noe for deg, er en bolig på Palm Beach Torreblanca midt i blinken!INNHOLD

Boligen går over 3 etasjer, og består av:

hovedetasje: entre, stue, moderne og romslig kjøkken samt toalett. Stuen er flislagt, med flytende overgang til sydvendt terrasse. Fra terrassen er det flott utsikt mot Fuengirola by, stranden og Middelhavet. Utgang til hage bak boligen.

Underetasje: 3 soverom, 2 bad. Alle rommene har store vinduer over bakkeplan. Vaskerom.

Toppetasje, 1 soverom og 1 bad samt tv stue evt 5. soverom med direkte utgang til stor solrik terrassse. (også perfekt for hjemmekontor). Utgang til sydvendt takterrasse med panoramautsikt. Her kan man ha Jazucci, utekjøkken m.m.

Boligen er oppgradert med Airzone AC system til Daikin AC som står i boligen, samt solcelle panel på tak med batteripakke, slik at boligen har lave strømutgifter.


Kontakt oss, og vi sender deg oppdatert plantegning for boligen på e-post.


Fellesareal:

Fellesareal med
- Inngangsport med videotelefon inn til anlegget
- Garasjeanlegg i lukket anlegg med 1 parkeringsplass inkludert
- 1 bod inkludert
- Felles treningsrom/ sosialt rom tilhørende sameiet
- hyggelig fellesområde med hage mellom boligene


Er du i Spania og ønsker visning, kontakt vårt kontor i Oslo ved Sverre Balteskard på tlf +47 930 52 560 

Boligmesse Utland - Våre tjenester

Informasjonsmøte/ Boligmesse Utland- Besøk oss

Vårt kontor i Oslo er åpent for besøk.Kontakt oss, og vi avtaler et møte med dere for en presentasjon av våre eiendommer på Costa Blanca og Costa del Sol, nytt og brukt.

Feriebolig Utland arrangerer også jevnlige ”Boligmesse Utland/ informasjonsmøte”, der vi presenterer et stort utvalg eiendommer for salg. Neste Boligmesse Utland:

Oslo:
fredag 31. mai 2024 kl 12-17
søndag 2 juni 2024 kl 13-15
mandag 3. juni 2024 kl 12-18


Sted: Feriebolig Utland,Nedre Slottsgate 13-15, Oslo (100 m fra Stortinget)

Her vil det også være anledning til å få svar på spørsmål omkring skatteregler, arv, testamente Spania, finansiering og utleie av din feriebolig m.m- kort sagt alt du lurer på vedrørende kjøp av feriebolig i Spania.


NB!ønsker du å delta på på vår boligmesse/infomøte, meld deg på i linken som du finner under nyttige linker i annonsen her. Skriv gjerne noen ord om hva dere er interessert i, så vil vi kunne forberede et utvalg eiendommer i forkant av møtet.
NB! Boligmesse/infomøte blir gjennomført forutsatt at det er minimum 1 påmeldt.


Våre salgskontor i Oslo og Torrevieja er åpen man-fre 10-16 etter avtale, ta kontakt på mail eller tlf så avtaler vi gjerne et møte.

Visningstur


Visningstur med oss er en ypperlig måte å bli kjent med de ulike boligene og områdene. Du blir vist rundt av våre lokalkjente meglere, som snakker ditt språk. På en visningstur med Feriebolig Utland får du:


 • God planlegging i forkant, der våre kontor i Oslo og Spania gjør et grundig forarbeid før avreise til Spania
 • Individuelle visninger, der du blir kjent med prosjektene/boligene og nærområdene
 • Visningsturer hele året - når det passer for deg.
 • Visningsturene er normalt over 2 netter (3 dager), der vi dekker innkvartering på hotell eller leilighet
 • Våre visningsturer er uforpliktende og uten kjøpepress
 • Våre ansatte i Spania snakker norsk, engelsk og Spansk


Ønsker dere visningstur som går over 1 eller 2 uker? Kontakt oss, og vi kan tilby dere gunstig leie av våre utleieboliger mens dere er på visning med oss i Spania

Feriebolig Utland er en del av det største meglernettverket i Spania. Det gir oss tilgang til nesten alle nye og brukte boliger som til enhver tid er for salg. Det betyr at du som kjøper kun trenger å forholde deg til en megler, enten du bestemmer deg for å kjøpe nytt eller brukt. La oss planlegge visningsturen for deg – vi garanterer travle, men innholdsrike dager sammen med oss i Spania.


Hvorfor velge oss ?

Når du kjøper bolig gjennom oss, får du:

 • Tilgang på alle nye boliger som er for salg i våre områder, samt et veldig stort utvalg av resalg
 • Egen avdeling for nybygg, som følger opp deg og utbygger fram til nøkkelferdig bolig.
 • Stedlig kontor i Norge og Spania, som følger dere opp på ditt språk
 • Egen Juridisk avdeling, legalservice.no, som sjekker kontrakter, skjøter, heftelser på boliger m.m.
 • Egen oppgjørsavdeling som ordner med vann, strøm, registrering i offentlige register m.m.
 • Trenger du bistand til å kjøpe hvitevarer, møbler etc. - vi hjelper deg.

Husk - å bruke oss koster ikke deg noe ekstra, utbygger/selger betaler oss for den jobben vi gjør.

Feriebolig Nybygg

Vurderer du å kjøpe bolig i nybygg i Spania, men bekymrer deg for de utfordringer som følger med å kjøpe nytt i et annet land?
Feriebolig Nybygg er en egen avdeling hos oss, dedikert deg som kjøper leilighet, rekkehus eller villa i nybyggprosjekter i Spania. Her har vi samlet mange års erfaring og ekspertise, med tanke på å kunne tilby våre kunder best mulig service og oppfølging både før, under og etter kjøp av nybygg i Spania.

Våre ansatte i Spania følger opp deg og utbygger fram til du overtar nøklene til din nye bolig. Våre ansatte snakker norsk, engelsk og Spansk. Ved å kjøpe nybygg og prosjektbolig gjennom oss får du:

- Vi følger opp endringer og tilvalg knyttet til din kontrakt med utbygger
- Vi oppdaterer deg via vår hjemmeside for nybygg med bilder underveis i byggeprosjektet
- Vi holder deg løpende orientert om status for din bolig mht ferdigstillelse og overlevering
- Før overlevering av bolig tar vår arkitekt/ teknisk rådgiver en gjennomgang av boligen sammen med utbygger for å avdekekke eventuelle feil og mangler ihht kontrakt og avtalte tilvalg. Kostnadsfritt for deg.
- Vi går overlevering av boligen sammen med dere og utbygger, og følger opp eventuelle avvik overfor utbygger.
- Vi hjelper dere med hvitevarer, belysning og møblering av din nye bolig i Spania - uten kostnad for deg.Juridisk Bistand

Vår egen juridiske avdeling, Legal Service, sørger for trygg og sikker handelkjøp av bolig i Spania. De kan hjelpe deg med følgende:


 • Spansk advokat som kvalitetssikrer kontrakter og juridiske dokumenter ifb med kjøp
 • Innhente bankgarantier fra utbygger
 • Innhente NIE nummer
 • Etablering av vann- og strømabbonement
 • registrering i sameie m.m.
 • Innsending av årlig selvangivelse i Spania
 • Testamente i Spania
 • Innhente forsikringstilbud bolig og innbo

Våre ansatte i Legal Service snakker norsk, spansk og engelsk.

Finansiering
Feriebolig Utland jobber tett med flere spanske og internasjonale banker som kan tilby inntil 70% finansiering med pant i bolig i Spania. Rente fra ca 1,7% p.a. ved lån i Euro. Løpetid inntil 25 år. Også mulighet for gunstige fastrentelån fra ca 2-2,5% p.a.

kontakt vårt kontor i Oslo, og vi hjelper deg med å innhente et lånetilbud - helt uten kostnad for deg. Vi har lang erfaring med å innhente gode lånetilbud på vegne av våre kunder i Spania.

Utleie av din feriebolig
Vurderer du å leie ut din feriebolig når du ikke bruker den selv? Vår egen utleieavdeling, leieferiebolig.no, bistår deg gjerne med det. se mer på www.leieferiebolig.no


 • Profesjonell markedsføring av din bolig
 • Eget servicekontor i Spania som administrerer alt det praktiske
 • Registrering av utleie i kommunen, samt innrapportering til spanske myndigheter
 • Gode leieinntekter – la din feriebolig jobbe for deg!  Kontakt oss hvis du ønsker et estimat på forventede leieinntekter og utgifter ved utleie av denne boligen gjennom leieferiebolig.no  Les mer på www.leieferiebolig.no


Firmabolig i Spania?

Stadig flere ser gevinsten av å kunne tilby sine ansatte firmabolig i Spania. Det kan også være en gunstig måte for både store og små firmaer å plassere overskuddslikviditet.

Gjennom vår utleieavdeling kan vi bistå firmaer med profesjonell håndtering av firmabolig i Spania. Ta kontakt med oss, og vi lager et tilbud tilpasset deres behov

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode355080687
Sist endret13. juni 2024 11:25
ReferanseFBU8238

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.