Bildegalleri

Lild

Vakkert beliggende eiendom nær sjøen ved Lild strand

Strandvejen 40, Lildstrand, Nordjylland
PrisantydningDKK 750 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Innlandet
Boligtype
Gårdsbruk/Småbruk
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
6
Boligareal
361 m²
Tomteareal
13 334 m²
Byggeår
1920
Renovert år
1980
Energimerking
D

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Eiendommen ligger i storslått natur nær Lildstrand, med store strender og et enormt, unikt, vernet og kupert landskap med sanddyner, hei, skog og vann. Et idyllisk område preget av lyng, myr, enger, bartrær, små vann med sivskog, uberørt natur og et hav av turstier. Her er det kort vei til Bulbjerg, Danmarks eneste fuglefjell, og Vejlerne fuglereservat, som er Nord-Europas største fuglereservat, med mange muligheter for å oppleve flere sjeldne fuglearter.

Eiendommen har mange kvadratmeter å boltre seg på, både inne og ute. Utenfor finner du en 13.334 m2 stor naturtomt og innvendig er det stor bolig med koselig kjøkken med god spiseplass og flislagt gulv, i åpen sammenheng er det stor stue med synlige bjelker og stort vindusparti i gavl med utgang til vinterhage og nydelig utsikt over hagen . Fra stuen er det adkomst til rom/kontor med eget bad og i første etasje er det også toalett, fyrrom, stort rom og et stort rom på ca. 60 kvm. som tidligere har vært brukt som trykkeri.

Det er også et stort loft som inneholder stor stue med stort vindusparti i gavlen med mye lys, god utsikt og utgang til stor balkong, stor repos med mange bruksmuligheter, 3 store og gode rom og et liten bod.

 

Eiendommen har 60 kvm garasje.

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

Strandvejen 40, Lildstrand, Nordjylland
Logo

EDC Fjerritslev

EDC Fjerritslev

Annonseinformasjon

FINN-kode355071997
Sist endret30. mai 2024 11:40

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.