Bildegalleri

Marbella, Santa Clara | Hageleilighet med 3 soverom | Privat basseng | Frontline golf

Kart med kartnålSanta Clara, Costa del Sol
PrisantydningEUR 1 025 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Bruksareal
175 m²
Bruttoareal
372 m²
Boligareal
175 m²
Tomt
Eiet
Byggeår
2023
Energimerking
A
P-plasser
2

Fasiliteter

Alpinanlegg
Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Strandlinje
Turterreng

Visning

Kontakt Costa del Sol Property
Tlf: +47 99090996
Mail: post@cdsproperty.es
Totalleverandør av eiendomstjenester på Costa del Sol

Om eiendommen

Beliggenhet

Costa del Sol Property - Prisvinnende eiendomsmegler selskap - Eksperter i Eiendomsformidling på hele Costa del Sol - Eneste totalleverandør av alle eiendomstjenester - tjenester laget av nordmenn for nordmenn: Besøk oss på våre nye kontorer i Marbella - Golden Mile.

Santa Clara er et eksklusivt boligområde som ligger i umiddelbar nærhet til Marbella, en av de mest prestisjefylte byene på Costa del Sol. Santa Clara er spesielt kjent for sin fantastiske golfbane, Santa Clara Golf Marbella, som tiltrekker golfentusiaster fra hele verden med sin velpleide bane og storslåtte utsikt over Middelhavet. Området byr på luksuriøse villaer og moderne leiligheter, noe som gjør det til et ettertraktet sted for de som søker et fredelig, men sofistikert livsstil, bare en kort kjøretur fra Marbellas pulserende sentrum med sitt rike utvalg av restauranter, butikker og kulturelle tilbud.

Nærliggende Elviria er en livlig kystby kjent for sine vakre strender og et variert utvalg av fasiliteter, inkludert den berømte Nikki Beach, som er populær for sine eksklusive strandfester. Elviria har også et bredt spekter av restauranter, butikker og tjenester, samt internasjonale skoler og helseklinikker, noe som gjør det til et ideelt sted for både familier og fastboende.

Rett vest for Elviria ligger Cabopino, som er kjent for sin sjarmerende marina og pittoreske sanddyner. Cabopino-stranden er en favoritt blant både lokalbefolkning og turister, kjent for sin rolige atmosfære og naturlige skjønnhet. Marinaen i Cabopino tilbyr flere koselige restauranter og kafeer, og området har også Cabopino Golf, en vakker golfbane som passer for spillere på alle nivåer.

Samlet sett gir Santa Clara, med sin nærhet til Marbella, og de nærliggende områdene Elviria og Cabopino en perfekt kombinasjon av luksus, naturlig skjønnhet og rekreasjonsmuligheter, som gjør denne delen av Costa del Sol til et svært attraktivt reisemål og bosted.

Generelt

Costa del Sol property har for salg 104 leiligheter under bygging med 3 eller 4 soverom. Her kan man velge mellom hageleilighet med stor underetasje eller Penthouse med takterrasse. Begge alternativer har privat basseng. De forskjellige enhetene har enten 3 eller 4 baderom pluss ekstra toalett.  

I dette området kan du kan nyte de lange sommerkveldene i første etasje med store terrasser og spektakulære hager eller spektakulære penthouse-leiligheter (med takterrasse) som tilbyr en fantastisk panoramautsikt over golfbanen og området rundt.

Om det du leter etter er direkte kontakt med den mest uberørte naturen, vil umiddelbarheten til Los Monteros-stranden gi deg tilgang til endeløse strender og uforglemmelige spaserturer.

Santa Clara Golf Marbella består av 18 hull og ble designet av Enrique Canales Busquets. Det er utvilsomt en av de beste golfbanene på Costa del Sol og er laget spesielt for å respektere det naturlige miljøet, dyrelivet og vegetasjonen.

Adkomst/Tomteforhold

Lett tilgang til og fra A7

Om oss

Costa del Sol Property - Din Eiendomsformidler på Costa del Sol

Vi er stolte vinnere av følgende priser:

Real Estate Awards Gala - Higueron Hotel Curio by Hilton

Top Sales Agency Award 2022/23 - Costa del Sol Property
Top Sales Agent Award 2021/22: Felipe Valdes Carter (Costa del Sol Property)
Top Sales Agent Award 2022/23: Felipe Valdes Carter (Costa del Sol Property)

Utforsk vår nyoppdaterte hjemmeside: www.cdsproperty.no
Med over 25 000 boliger til salgs på Costa del Sol, finner vi garantert ditt drømmehjem hos oss!

Ledende innen nybygg: Vi tilbyr det største utvalget av nybygg prosjekter og tomter for utvikling langs hele kysten.

Vi er stolte av å være Norges ledende eiendomsformidler, med en velkjent tilstedeværelse på Costa del Sol. Vi har bistått hundrevis av nordmenn med vellykkede boligjakter over hele området. Uansett om du søker etter en feriebolig, en investeringsmulighet, en tomte for utvikling, eller en eksklusiv luksusbolig, kan vi være din pålitelige rådgiver.
Uansett om du søker eiendom i de pittoreske gatene i Nerja, den pulserende kulturen i Malaga, de solfylte strendene i Torremolinos, Benalmadena, og Fuengirola, det rolige og avslappende miljøet i Mijas, den eksklusive luksusen i Marbella og Benahavis, den sjarmerende atmosfæren i Estepona, eller den vakre kystlinjen i Manilva og Sotogrande - kan du være sikker på at Costa del Sol Property dekker hele regionen.

Vi skiller oss ut fra mengden ved å tilby et bredt spekter av eiendommer på markedet, inkludert våre egne eksklusive tilbud som ikke er tilgjengelige andre steder. Vi kjenner nordmenns behov og ønsker svært godt, og vårt mål er alltid å matche våre kunders forventninger til punkt og prikke.

Vi er stolte av å være den eneste aktøren på Costa del Sol som tilbyr et komplett spekter av tjenester for å dekke alle dine eiendomsbehov. Vår dedikerte tilnærming og brede spekter av tjenester inkluderer:

Costa del Sol Vacation: Ønsker du å leie ut ferieboligen din eller leie en feriebolig for den perfekte ferieopplevelsen? Vår utleietjeneste, tilgjengelig på www.cdsvacation.com, sikrer en sømløs opplevelse for både eiere og gjester.

Costa del Sol Service: Trenger din eiendom vedlikehold, renovering eller renholdstjenester? Vårt team av eksperter på www.cdsservice.es tar seg av alt fra småreparasjoner til store oppussingsprosjekter, slik at din eiendom alltid holder høy standard.

Costa del Sol Interior: Ønsker du å gi din bolig en ny glans? Våre profesjonelle interiørdesignere på www.cdsinterior.es hjelper deg med å skape din drømmebolig, enten det er en moderne leilighet ved stranden eller en luksuriøs villa med panoramautsikt.

Costa del Sol Finance: Trenger du finansiering for ditt eiendomskjøp? Våre erfarne lånemeglere på www.cdsfinance.es hjelper deg med å finne den beste finansieringsløsningen tilpasset dine behov og din økonomiske situasjon.

Costa del Sol Development: Drømmer du om å bygge ditt eget hjem på Costa del Sol? Vår tjeneste på www.cdsdevelopment.es gir deg tilgang til tomter og hjelper deg med å realisere ditt drømmehus, fra planlegging til ferdigstillelse.

Costa del Sol Studio: Ønsker du å markedsføre din eiendom på best mulig måte? Våre profesjonelle fotografer og videoprodusenter på www.cdsstudio.es sikrer at din eiendom blir presentert på en attraktiv og engasjerende måte.

Vi har spesialisert oss på hele Costa del Sol og det norske markedet, og har opparbeidet oss tillit blant våre kunder fra både Norge og andre europeiske land. Vårt fokus er alltid på å tilfredsstille kundenes krav og presentere eiendommer som representerer ekte verdi, uansett prisnivå.

Visningsturer:

Vi tilbyr skreddersydde visningsturer som tar hensyn til den enkelte klients ønsker og behov. Gjennom vårt datterselskap, Costa del Sol Vacation, tilbyr vi rimelig leie av helt nye leiligheter over hele Costa del Sol.

Visningsturer gir en unik mulighet til å utforske et variert utvalg av både nye og brukte eiendommer på kort tid. Før avreise fra Norge, samarbeider vi tett med deg for å definere dine preferanser, budsjett, ønsket område og andre viktige kriterier. Ved ankomst til Solkysten, vil vi ha nøye utvalgte boliger som passer dine og din families behov.

Du har full fleksibilitet til å velge tidspunktet for din reise og hvor lenge du ønsker å bli. Vi anbefaler vanligvis et opphold på minimum 3 til 5 dager for å kunne utforske eiendomsmarkedet grundig. Vår dedikerte service inkluderer også transport til og fra flyplassen, slik at du kan føle deg trygg og komfortabel gjennom hele opplevelsen.

Våre visningsturer er kjent for å være avslappede og uten noe form for kjøpepress. Vi legger stor vekt på at du skal ha god tid til å utforske og reflektere, slik at du kan ta en velinformert beslutning. Din tilfredshet er vår prioritet, og vi legger til rette for en behagelig og informativ visningstur uten stress eller hastverk.


Kundereferanser:
Besøk vår hjemmeside, cdsproperty.no, for å lese gjennom våre kundereferanser. Disse tilbakemeldingene gir et innblikk i kvaliteten på vårt arbeid og vårt forpliktelse til fornøyde kunder. Fra det første møtet til etter at transaksjonen er fullført, prioriterer vi å sikre at våre kunder er helt tilfredse. Våre kundereferanser er et vitnesbyrd om vår dedikasjon til kundeservice, vår markedsforståelse og vår evne til å imøtekomme kundenes behov. Vi er stolte av våre tidligere kunders positive opplevelser, og vi er trygge på vår evne til å levere en førsteklasses eiendomstjeneste.

Velkommen til Costa del Sol Property, hvor vi tilbyr eiendomstjenester skreddersydd for nordmenn, av nordmenn. Besøk oss på www.cdspropertygroup.com for mer informasjon

Innhold

Kortfattet oversikt følger. Motta fullstendig informasjon og dokumenter på epost

Innhold bolig;

 • 3 soverom
 • 3 baderom + toalett.
 • Terrasse på 73 m2.
 • Hage på 73 m2.
 • Privat basseng på 11 m2
 • To garasjeplasser.
 • 90x90cm gulvfliser i oppholdsrom og baderom.
 • 90x90cm antisklifliser på terrassen.
 • Benkeplate i kvarts.
 • Fullt utstyrt kjøkken med integrert LED belysning.
 • Privat basseng med saltvannsklorinator.
 • Aircondition/varmepumpe med Airzone (individuell styring i hvert rom).
 • Vannbåren gulvvarme i hele boligen.
 • Varmtvannet varmes opp av aerothermal-system.
 • Vannuttak på terrassen.
 • Belysning med lavenergi-innfelte LED-spotter på kjøkken, bad, garderober, ganger og korridorer.
 • Høyttalere med Bluetooth-tilkobling i hovedbad og kjøkken.
 • Ladeboks for elbil i garasje.
 • Fiber internett.
 • Underetasje på 57 m2 som kan brukes som bodega eller annet.

Fellesarealer;

 • Oppholdsrom/kontrollhytte for sikkerhetsvakt.
 • Treningsrom, innendørs basseng og badstue.
 • To store svømmebasseng.
 • Alle bassengene vil være av typen München med saltkloreringssystem. (et basseng vil også ha en utvendig hydroterapi jacuzzi).
 • WIFI i fellesarealer.
 • Lukket anlegg med kontrollert tilgang og gjerde som er utstyrt med den nyeste overvåkning og sikkerhetsfunksjoner.

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

COSTA DEL SOL PROPERTY NORWAY SL

Simen Enggrav Iversen

Partner

Send melding

Felipe Valdes Carter (Norsk)

Daglig leder

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode355064786
Sist endret30. mai 2024 10:51

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.