Bildegalleri

MARBELLA - FLOTT TOPPLEILIGHET OVER TO PLAN KUN FÅ SKRITT FRA STRANDEN I HACIENDA PLAYA ELVIRIA!

Kart med kartnålCosta del Sol
PrisantydningEUR 1 450 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
3
Bruttoareal
304 m²
Boligareal
190 m²

Visning

Visning etter avtale! Vi arrangerer individuelle visningsreiser. Ring Heidi på +34666442222 eller send epost til info@segarrabrateng.com!

Om eiendommen

Beliggenhet

VED STRANDEN I ELVIRIA

Velkommen til Heidi Bråteng - eiendomsmegleren med lengst erfaring på Costa del Sol! 
Vinner av Marbellas Næringslivspris!

Generelt

Flott toppleilighet over to plan kun få skritt fra stranden i Hacienda Playa Elviria!

Romslig, luksuriøs og velholdt penthouse over to etasjer. Planløsningen er svært praktisk, i hovedetasjen blir vi møtt av en romslig entré med garderober og gjestetoalett, på samme plan er det et fullt utstyrt kjøkken med terrasse bak. Eiendommen har en stor stue med tilstøtende spisestue, alle stueområdene fører ut til den store terrassen, som går rundt bygget og har sol dagen lang.

På samme plan finner du hovedsoverommet, som har eget bad og walk-in-garderobe og som også har utgang til terrassen. De to andre soverommene er i øverste etasje, og hvert av dem har et komplett bad og en privat koselig terrasse.

Hacienda Playa tilbyr flere store svømmebassenger og ulastelig vedlikeholdte hager omgitt av furutrær og tropiske blomster.

Stor underjordisk garasje og bod inkludert i prisen.

Handelssenteret i Elviria kan lett nås til fots, pluss resten av fasilitetene (banker, restauranter, apotek, frisører, posttjenester, tannleger...)

Det er flere 18-hulls golfbaner som Santa Maria Golf, Santa Clara Golf, Greenlife Golf i området.

Marbella sentrum ligger kun 12 minutters kjøring unna, Puerto Banus og Fuengirola er 15 minutter unna, og flyplassen er 40 minutters kjøring fra leiligheten. Ideell som permanent eller feriebolig.

Soverom: 3

Bad: 3,5

Areal: 189,70 m²

Terrasse: 114,60 m²

Totalareal: 304,3 m²


SEGARRA & BRÅTENG S.L., Heidi Bråteng med over 30 års erfaring fra eiendomsmarkedet på Costa del Sol. Født i Trondheim og har bodd i Spania siden 1984.

Vi har alltid et stort tilbud av eiendommer i alle prisklasser, samtidig som vi har tilgang til alt av nybygg på kysten.

Vi kjenner godt nordmenns krav, og vårt mål er alltid å finne den eiendommen som møter alle krav våre klienter har. Vi har spesialisert oss på Costa del Sol og det norske markedet, men har også et stort antall klienter fra andre Europeiske land. 

VISNINGSTURER - Vi skreddersyr visningsturer til den enkelte klients ønsker og behov, og tilbyr leie av komfortabel utsiktsleilighet under oppholdet! Leiligheten har gangavstand til golfbane og Michelin restaurant.

Det er fascinerende å arbeide i dette markedet, som hele tiden er i hurtig endring. Det er nettopp den multikulturelle miksen, som gjør Costa del Sol til det perfekte sted å bo og feriere.

Vi er svært selektive og vi presenterer alltid eiendommer som gir verdi for pengene, uansett prisnivå. Mer enn 30 års erfaring har lært oss hvilke byggeprosjekter vi kan anbefale og hvilke som bør frarådes. Intet oppdrag er for stort eller for lite for oss!

Kontakt oss gjerne også om du ønsker å selge din eiendom på Costa del Sol. Velg tjenester fra vår totalpakke, som blant annet består av verdivurdering, annonsering, rådgivning, boligstyling, evt. oppgraderinger, etc.

Har du kjøpt eiendom gjennom oss, følger vi deg tett opp etter kjøpet og tilbyr et stort utvalg av tjenester gjennom våre partnere, som rehabilitering av bad og kjøkken, generell oppussing, innkjøp og koordinering, vaktmestertjenester, rengjøring, utleie og mye annet.

Vi ønsker deg varmt velkommen til oss!

OBS! Alle kartposisjoner er omtrentlige! Ta kontakt for eksakt beliggenhet. Alle priser i Euro. Oppgitte arealer kan avvike fra Norsk standard.

Velkommen innom vårt kontor i Elviria! Vi holder åpent hverdager fra 10.00-18.30 og på lørdager fra 10.00-14.00.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode355034280
Sist endret03. juni 2024 12:02
ReferanseSB6619

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.