Bildegalleri

Enebolig på ett plan med basseng og høy standard. 1. kvartal 2025

Balcon de Finestrat - ved golfbanen, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 490 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
3
Primærrom
115 m²
Tomteareal
554 m² (eiet)
Byggeår
2024

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for visning!

Om eiendommen

Beliggenhet

Finestrat kan tilby et bredt spekter av fritidsmuligheter og tilbud i en setting designet for rekreasjon og opplevelser.

Beliggenheten mellom fjell og sjø tilbyr en rekke aktiviteter i området; treningsstudioer, tennisbaner, golfbaner, restauranter, samt luksuriøse "Hotel Asia Gardens" med flere restauranter og spa.

Temaparken "Terra Mitica", La Marina kjøpesenter, gocart, dyrepark, badeland, samt strendene i Benidorm og Finestrat ligger kun noen minutter unna. Ca. 10 minutter til Albir og 35 min til flyplassen i Alicante.

Moderne frittstående villaer under bygging beliggende i en åsside mellom Finestrat og Benidorm bukten. Kun noen meter fra Alfarella Golf Banen (Puig Campana Golf), en av Costa Blancas mest eksklusive golfbaner som nå bygges ut til 18 hull. Her finner man også restauranter og flotte turmuligheter i umiddelbar nærhet.

Utsikten over sjøen og fjellene, samt den luksuriøse layouten gir deg en følelse av velvære - en flukt fra hverdagen, men også en god investering.

Boligene går over ett plan med en praktisk planløsning. Plantegninger for nedlastning i annonsen. For fullstendig prospekt - ta kontakt med megler. Vi har også større boliger over to plan fra samme utbygger.

Air conditioning inkludert
Hvitevarer
Elektriske utvendige persienner
Privat pool 6 x 3 meter
Alarm system.

Designhage med automatisk vanningsanlegg.

***NÅ INNENDØRS LYSPAKKE INKLUDERT***

Boligene selges med bankgaranti/forsikring for innbetalte beløp. Din sikkerhet - vårt ansvar

Ønsker du/dere en boligprat, en tur i området for å se på eiendommen, og/eller andre hus vi har for salg, er dere hjertelig velkommen til å ta kontakt med norske meglere med over 25 års erfaring med prosjektmegling fra Norge.

Trygghet, tillit og den beste oppfølgingen (også etter kjøp) er verdier vi setter svært høyt. 

NB! VI TILBYR GRATIS ADVOKATHJELP MED VÅR SVENSK- OG ENGELSKTALENDE ADVOKAT I FORBINDELSE MED KJØP AV NY BOLIG GJENNOM OSS.

 

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Balcon de Finestrat - ved golfbanen, Costa Blanca nord
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode354269545
Sist endret24. mai 2024 14:55
ReferanseN427

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.