Bildegalleri

Stilfullt rekkehus med 3 soverom - Residencial El Valle - Må sees!

Kart med kartnålCalle Valencia 7, 35130 Puerto Rico, Gran Canaria
PrisantydningEUR 339 000,–
Felleskost/mnd.
108,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Rekkehus
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Bruksareal
87 m²
Tomteareal
100 m²
Byggeår
2005
P-plasser
1

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Beliggenhet
Puerto Rico er et livlig turistområde, med alt en kan ønske seg av restauranter og barer, samt minigolf, strand, parker, lekeplasser og et utvalg av butikker. En nydelig marina gjør Puerto Rico til et yndet område for båt- og fiskeentusiaster.

Fasiliteter
Strand, havn, taxiholdeplass, buss holdeplass, supermarked, kjøpesenter, golf, sykling, lekeplass, treningssenter, skjønnhetssalong, familievennlig, resturanter

Gran Canaria er ett av de mest populære feriestedene for nordmenn. Her finnes det noe for alle, alt fra shopping i storbyen, idylliske gamle landsbyer, spektakulære naturopplevelser, eksklusive restauranter og utesteder, til livlige turistområder med uteliv og strand. Det en enkelt å reise til Gran Canaria, med direkteflyvninger fra de fleste større flyplasser i Norge. Gran Canaria er et kontinent i miniatyr og tilbyr verdens beste klima (les mer på verdensbesteklima.com). De mest stabile boligprisene i Spania finner du i Mogan kommune, slik er du også sikret en lønnsom investering.

Generelt

RE/MAX UTLAND presenterer dette moderne rekkehuset i komplekset Residencial El Valle, i Motor Grande, Puerto Rico. Med lyse, luftige rom, gjennomgående stilig design og praktiske løsninger egner eiendommen seg utmerket både som feriebolig, familiehjem eller som en investering med tanke på utleie.

 • Stor privat terrasse: Ideell for utendørs måltider og avslapning
 • Garasjeplass på eget skjøte: Praktisk parkering i felles garasje inkludert i prisen
 • Sol fra formiddag til kveld: Nyt solen på terrassen
 • Attraktive fellesområder: Med svømmebasseng, barnebasseng og jacuzzi

På terrassen finner du et romslig tilbygg som per i dag brukes som lagerrom. Dette kan også fint benyttes som utestue eller annet. I tilknytning til kjøkkenet er det en praktisk patio med vaskemaskin og tørkesnorer. Det er montert nøkkelboks ved porten og eiendommen har lisens for korttidsutleie, så her kan du enkelt videreføre utleievirksomheten om ønskelig.

Boligen byr på godt med naturlig lys, solfylte uteområder, pent interiør og elegante detaljer i gull; her er det lett å trives. Nærområdet er trygt og rolig, og det er kort gangavstand til kjøpesenteret Mogan Mall og Puerto Ricos øvrige fasiliteter.

Ikke gå glipp av denne muligheten - kontakt oss i dag for å avtale en visning!

Adkomst/Tomteforhold

Det bilvei frem, eiendommen har privat parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Det er trappefri adkomst med heis fra gateplan.

Om RE/MAX

RE/MAX ble stiftet i 1973 og er verdens største eiendomsmeglerkjede. I Europa har RE/MAX over 2000 kontorer med 23.000 meglere i over 40 land (herunder i flere byer i Norge). På Gran Canaria er RE/MAX størst med 10 kontorer, 200 meglere. Ingen i verdens selger flere eiendommer enn RE/MAX. Kontakt oss først - så gjør vi resten!

AVD. REMAX UTLAND
RE/MAX UTLAND i Patalavaca er kjedens spesialiserte avdeling for utenlandske boligkjøpere og boligselgere. Vår ledelse har både norsk og spansk meglerutdannelse og tilsammen på kontoret behersker vi over 10 språk og kulturer.

FORBRUKERPRISEN
I 2023 vant RE/MAX forbrukerprisen i Spania for syvende år på rad. Vi vil gjøre alt for å vinne din tillit og guide deg til boligen som passer deg og ditt budsjett, helt gratis og uforpliktende. Våre meglere hjelper deg gjerne med alt fra boligsøk og koordinering av visninger til å kontrollere de fleste eiendommene i markedet, slik at du kan trygt kjøpe disse via oss.

 • Forbrukerprisen (2017- 2018 - 2019 - 2020 - 2021 - 2022 - 2023)
 • Topp kundevurderinger
 • Komplett kjøpshjelp på norsk
 • Norsk og spansk meglerutdanning
 • Kontrakter på ønsket språk
 • Bolighandel fra Norge
 • Sikret klientkonto
 • Transparent bolighandel
 • Etiske retningslinjer

Innhold

1. etg: Terrasse, stue, kjøkken, bad, patio, lagerrom/utestue
2. etg: 3 soverom, bad

Standard

Eiendommen holder god standard, den er velholdt og innredet med møbler av god kvalitet. Prikken over i-en er gjennomførte interiørdetaljer i gull som går igjen i alle rom i boligen.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

kart
Logo

RE​/​MAX UTLAND

I Norge, Gran Canaria og 110 land

Annonseinformasjon

FINN-kode354264745
Sist endret29. mai 2024 09:47
Referanse2427

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.