Bildegalleri

Zeniamar | Romslig enderekkehus | Solrikt uteområde | Felles Svømmebasseng |

Kart med kartnålZeniamar 5, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 279 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Bruksareal
104 m²
P-plasser
1

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Golfbane
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Bli med Costa Blanca Eiendom på en uforpliktende visningstur - helt uten kjøpspress! Kontakt oss på info@cbeiendom.no eller ring oss på +47 921 44000 / +34 865 888 888

Om eiendommen

Beliggenhet

Flott og romslig endrerekkehus i Zeniamar - fase 5. 

Zeniamar ligger plassert nær alt av butikker og servicetilbud samt restauranter og kjøpesenter, samtidig som det er trafikkstille og rolig.

Hele området fra Torrevieja og nedover kysten har blitt utvilket gjennom de siste 15 årene og der finnes alt man kan ønske seg av tilbud enten det er golf, vannsport, sykling mm. Selvfølgelig et stort utvalg av butikker, restauranter og servicetilbud. Strendene i området er også blant de kvalitetsmessig beste i hele Spania. I komplekset har man tilgang til flotte grøntområder og et stort fellesbasseng

Avstander:

Alicante flyplass : 45 minutter.

Torrevieja: 15 minutter.

Golfbaner: 9 minutter.

La Zenia Boulevard : 6 minutter


Generelt

Velholdt enderekkehus med 2,5 soverom - 2 bad og romslig solrik tomt. 

Om boligen :

 • Rekkehus 
 • 2,5  soverom
 • 2 bad
 • Uteområde på hele 137m2
 • Velholdt sameie

Dette rekkehuset  ligger syd/vest vendt så meget gode solforhold.  

Fellesområder :
 • Basseng 
 • Flotte grønt områder 

Innhold : 


Når du kommer inn i eiendommen, vil du bli møtt av en romslig stue-spisestue som elegant flyter over i et fullt utstyrt kjøkken. Toppmoderne hvitevarer som stekeovn, avtrekksvifte og oppvaskmaskin gjør dette kjøkkenet til et ideelt sted å bo.

Kjøkkeninnredningen og hyllene er i perfekt stand, og tilfører et snev av eleganse og funksjonalitet.

I andre etasje er det to koselige soverom som tilbyr komfort og ro, inkludert et hovedsoverom og et soverom med to enkeltsenger. På denne etasjen finner man også et kontor med direkte utgang til en terrasse. Det er også et komplett bad i 2etg. 

Når du går opp trappen til takterrassen, vil du oppdage et unikt rom som tilbyr privatliv og ro, ledsaget av et halvt soverom med en seng og et . 

Dette fantastiske hjemmet tilbyr ikke bare et eksepsjonelt interiør, men også rikelig med uteplass for å nyte middelhavsklimaet. Med en overbygd og en uoverbygd terrasse, samt en veranda og et galleri, har du flere muligheter til å slappe av utendørs og nyte uforglemmelige øyeblikk med familie og venner.

Med et bebygd areal på 104 m2 og et hageareal på 137 m2, tilbyr denne eiendommen en perfekt balanse mellom innendørs og utendørs plass. Alle møbler og hvitevarer er i perfekt stand, slik at du kan nyte ditt nye hjem uten bekymringer.

Vi anbefaler en visning! 

Adkomst/Tomteforhold

Om Costa Blanca Eiendom S.L

Vi er et autorisert og registrert  Norsk-Spansk eiendomsselskap som selger boliger langs hele den spanske middelhavskysten og på Balearene, men med hovedfokus på Costa Blanca.

Områdets mest komplette utvalg av nybygg

Vi i Costa Blanca Eiendom samarbeider tett med de aller fleste utbyggere i området. Vi sørger for at utbygger stiller med lovpålagte bankgarantier under byggeprosessen, holder våre kunder fortløpende orientert vedrørende fremdrift, og gjennomfører befaringer før overlevering.

Hvorfor velge oss?

Vi har kontorer både i Norge og i Spania. Dette gjør at vi har en tilstedeværelse og tilgjengelighet som gjør hele prosessen mye enklere. Våre medarbeidere har lang erfaring, og kjenner områdene i Costa Blanca veldig godt. Hos oss vil all kommunikasjon i forbindelse med kjøp og salg av bolig i Spania enten være på norsk, eller bli oversatt til norsk.

Meget gode referanser fra tidligere kjøpere - les noen her https://cbeiendom.com/no/testimonials/

 • Vi sørger for at det alltid blir gitt lovpålagt bankgaranti på nybygg
 • Vi har kontorer i Norge ( Halden og Jessheim ) og i Alicante
 • Vi snakker norsk, engelsk og spansk
 • Særdeles gode referanser
 • Utleieformidling fra A-Å. 
 • Vi ordner alt det praktiske - NIE - strøm, vann, internet etc. 
 • Inntil 80% finansiering i euro

Vi er tilgjengelige

Det å kjøpe eiendom i Spania kan for mange virke litt skremmende og uoversiktlig. Av den grunn legger vi stor vekt på å informere og bistå våre kunder gjennom hele prosessen. Vi vet også at det dukker opp mange spørsmål både før, under og etter et kjøp, og vi står til disposisjon hele veien.

Omkostninger ved kjøp av bolig i Spania

Omkostninger varierer noe avhengig av om det er nytt eller brukt, men vanligvis vil kjøpers omkostninger ligge på mellom 12% og 14% på topp av kjøpspris. Dette dekker, skatter, avgifter, eierskifteomkostninger med mer. Kjøper får et oppsett som viser alle kostnader ved det konkrete kjøpet.

Bruktbolig

Vi har mange egne direkte bruktboliger for salg i alle prisklasser. Finner du derimot en bruktbolig selv - kan vi ordne visning på denne, uten at det koster deg noe ekstra. 

Selge Bolig i Spania

Vi bistår også hvis du skal selge bolig i Spania. Kontakt oss for en helt uforpliktende verdivurdering av boligen, samt en gjennomgang av salgsprosessen. Vi har markedets mest komplette markedsføringspakke, med profesjonelle bilder, 360 visning av boligen, videopresentasjon, og dronevideo av området rundt boligen. Selger du med oss, har du fri juridisk bistand under hele salgsprosessen. Vi har salgsgaranti, det vil si at skulle vi mot formodning ikke klare å selge boligen innen avtalt tid, betaler du heller ingenting for våre tjenester.

Utleie

Vi bistår våre kunder med hele utleieprosessen fra søknad om utleielisens til en komplett utleieservice av boligen. Dette innebærer : 

 • Markedsføring / annonsering
 • Kontakt med leietagere
 • Møte leietagere ved boligen / hente flyplass
 • Utsjekk / utvask / klargjøre for nye leietagere


Våre hovedområder

Costa Blanca Nord: Aigues, Albir, Alcoy, Alfaz del Pi, Altea, Benidorm, Benissa, Busot, Calpe, Cumbre del Sol, Denia, El Campello, Finestrat, Gandia, Ibi, Javea, Jijona, La Nucia, Moraira, Mutxamel, Oliva, Playa San Juan, Polop, Relleu, Tibi, Villajoyosa,

Costa Blanca Sør: Abanilla, Aguas Nuevas, Algorfa, Alicante, Arenales, Benijofar, Cabo Roig, Campoamor, Ciudad Quesada, Dehesa Campoamor, El Chaparral, El Raso, Elche, Formentera del Segura, Gran Alacant, Guardamar, Hondon de las Nieves, La Florida, La Marina, La Mata, La Zenia, Las Colinas, Los Altos, Los Balcones, Los Dolses, Los Montesinos, Mil Palmeras, Orihuela, Pilar de la Horadada, Playa Flamenca, Punta Prima, Rojales, San Miquel de Salinas, Santa Pola, Torre de la horadada, Torrevieja, Villamartin, Vista Bella Golf

Costa Calida: Aguilas, Alhama, La Manga, Lo Pagan, Lorca, Los Alcazares, Mar de Cristal, Mazarron, Murcia, Playa Honda, San Javier, San Juan de los Terreros, San Pedro del Pinatar, Santiago de la Ribera, Sucina

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode354112135
Sist endret10. juni 2024 11:56
Referansexcbe02-146x

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.