Bildegalleri

APARTMENT ADRIENNE, LA CERQUILLA - NYLIG RENOVERT - GATED COMMUNITY - PRIVAT BASSENG - HAV OG FJELLUTSIKT

Los Belvederes, Nueva Andalucia, Marbella, Costa del Sol
PrisantydningEUR 1 195 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
4
Boligareal
219 m²
P-plasser
1

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Golfbane
Utsikt

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Lokalisert i det inngjerdede boligområdet Los Belvederes, ligger denne eiendommen i et eksklusivt område av Nueva Andalucia, omgitt av prestisjefylte golfbaner som Los Naranjos Golf, Aloha Golf og Las Brisas Golf. Eiendommen inkluderer også garasjeparkering, et lagringsrom, og er fullt møblert i skreddersydd, parisisk stil.


INNHOLD

Leilighet Adrienne presenterer en luksuriøs fire-roms leilighet med privat basseng og hage, som tilbyr fantastisk hav- og fjellutsikt. Denne renoverte leiligheten i første etasje er av moderne, parisisk stil midt i hjertet av Nueva Andalucia, La Cerquilla.

Eiendommen har en sør/øst-orientering, som sikrer lyse og solfylte rom gjennom hele dagen. Den unike layouten inkluderer et kontor med tilkoblet vaskerom ved inngangen, et soverom med eget bad til høyre, og lenger inn, et romslig bad og et annet soverom. Hjertet av hjemmet er det stilige, åpne kjøkkenet og stueområdet, som leder direkte ut til en utendørs terrasse med spisebord og solsenger ved det private bassenget. Hoved soverommet, med sitt eget bad, har utsikt over den rolige hagen og tilbyr fantastisk hav- og fjellutsikt.

Nylig renovert med skreddersydde møbler og marmorservanter, reflekterer denne leiligheten en raffinert smak og oppmerksomhet på detaljer. Den private hagen og bassenget, kombinert med tilgang til to felles bassenger, gir en perfekt blanding av intimitet og fellesskapsliv.

  • Nylig renovert 
  • Privat basseng
  • Stor terrasse 
  • Hage 
  • Hav- og fjellutsikt
  • Gated community 
  • To felles basseng 
  • Beliggenhet 
  • Garasje 
Ta kontakt for nærmere informasjon.

Generelt

Borg & Partners AS – Din kjøpsmegler

Kontorer i Oslo og lokalt i Spania.

Borg & Partners AS er en uavhengig eiendomsrådgiver som KUN jobber for kjøpers interesser, ved kjøp av eiendom i Spania. Vi, sammen med våre lokale partnere, jobber utelukkende på kjøpers side, (med unntak av de tilfeller vi har salgsoppdrag fra en norsk selger) og formidler eiendommer på vegne av et nettverk av alle våre utenlandske partnere – tjenesten er kostnadsfri for kjøper. Vi er medlem av et nettverk hvor vi kan plukke ut fra alle meglere/agenter, vi plukker kun ut de objekter vi mener er interessante og trenger ikke fokusere på objekter vi helst skal selge eller ligende. Vi har til enhver tid tilgang på absolutt alt som er for salg, både brukte og nye boliger i alle prisklasser, bank reposessions, utbyggere etc.

* har vi konkrete salgsoppdrag, for typisk norske selgere, har vi en annen rolle. Vi vil da opplyse i de tilfeller det gjelder og at vi da en mellommann med ansvar også for selger. Det er sjeldne tilfeller og i hovedsak jobber vi med å finne rett eiendom for kjøpere. 

Det vi annonserer på Finn.no er kun et lite utvalg, og Finn.no er ikke oppdatert til enhver tid – kontakt oss og vi kan oversende ferskvarer ihht. din kravspek.

Vi kan således gi deg en full oversikt over hele markedet. Selve kontrakt, oppgjørs- og eiendomsoverdragelsen foregår trygt via norsk advokat. Disse bistår også med skatterådgiving, valg av eierform m.m.

Finansiering med pant i den spanske boligen tilbys bl.a. via DNB Luxembourg – opp til 70 % - gunstig rente.

Kontakt oss for nærmere informasjon.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Los Belvederes, Nueva Andalucia, Marbella, Costa del Sol
Logo

Borg & Partners AS

Borg & Partners AS

Christoffer Borg

Daglig leder

Arne-Herman Nikolai Borg

Trainee

Annonseinformasjon

FINN-kode353714343
Sist endret20. mai 2024 13:25
ReferanseAA_LQ

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.