Bildegalleri

ART-1142 Fint moderne familiehus i Albir.

Albir, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 460 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Tomannsbolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
4
Bruttoareal
171 m²
Byggeår
2009

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Moderne familiehus i en nydelig urbanisasjon ved åsene i Albir.

Generelt

Moderne familiehus i en nydelig urbanisasjon ved åsene i Albir. Huset er på 3 etg, pluss takterrasse, med hele 171m2 bolig. Hovedetasjen består av stue og spisestue, et seperat lyst og trivelig kjøkkenet, med utgang til en terrasse, og her er også et gjestetoalett. I første etasje er det to soverom, ett bad og en lukket terrasse. I uetg er det to store rom, det ene rommet er innredet og som består av to soverom, og et bad, og her er også inngangen til boligen. Det andre rommet som er på hele 74m2 , brukes i dag som bod/lagerplass, men kan med enkle grep gjøres om til, treningsrom, kinorom, ekstra tv stue eller lekeplass for barn. Boligen har også en garsje. Huset er oppvarmet med air condition og selges delvis møblert. Denne urbanisasjonen er trygg og har også et felles svømmebasseng med hage. Bare noen få minutters kjøring til stranden og Albir sentrum med alle sine bekvemmeligheter..

Ta kontakt med oss for mer informasjon eller visning dersom du er i området.

ART Real Estate Costa Blanca SL

ART Real Estate Costa Blanca SL er et meglerfirma med Norske eiere, og har flere års erfaring med eiendom, og kjenner eiendomsmarkedet på Costa Blanca godt. Vi har kontor sentralt i Albir, Spania.Vi snakker Norsk, Engelsk, Nederlandsk, Belgisk, Fransk og Spansk.Vi kan være behjelpelig med og skaffe Nie nr, åpne bank konto og andre formaliteter. Vi har og gode kontakter som kan være behjelpelig med Lånefinansiering. Vi kan også være behjelpelig med renovering av deres bolig, og har kontakter med alle handverksgrupper.

Alt du trenger for et trygt kjøp av din eiendom her i Spania.

ART Real Estate makes Real Estate ART.Adkomst/Tomteforhold

Parkering i garasje.

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Albir, Costa Blanca nord
Logo

ART Real Estate Costa Blanca SL

ART Real Estate make Real Estate ART

Annonseinformasjon

FINN-kode353696170
Sist endret20. mai 2024 11:49

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.