Bildegalleri

Torrevieja | Penthouse med takterrasse | 3 Soverom - 2 Bad | Fantastiske fellesområder | Parkering og bod

Kart med kartnålCosta Blanca sør
PrisantydningEUR 379 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Byggeår
2023
P-plasser
2

Visning

Bli med Costa Blanca Eiendom på en uforpliktende visningstur - helt uten kjøpspress! Kontakt oss på info@cbeiendom.no eller ring oss på +47 921 44000 / +34 865 888 888

Om eiendommen

Beliggenhet

Nylansering av unikt prosjekt mellom saltsjøen og Torrevieja sentrum!

Dette området har et yrende liv hele året - gangavstand til butikker, restauranter, cafeer og alle service fasiliteter.
Området er kjent for sine mange "blå flagg" merkede strender og det er et utall golfbaner i området rundt byen Torrevieja.

Prosjektet beliggende nærme byens sentrum vil ha en hyggelig internasjonal atmosfære med utrolig attraktiv beliggenhet.

UTBYGGER VIL SETTE OPP SHUTTLEBUSS TIL LA MATA STRANDEN I BADESESONGEN

Avstander:

Alicante Flyplass: 35 minutter.
La Zenia Boulevard: 15 minutter.

Meget gode bussforbindelser.

Generelt

Kom tidlig inn i dette unike prosjektet - ferdigstilles fra sommeren 2025. Lanseringspriser ut desember 2024.

Fantastisk penthouse med store terrasser. Privat takterrasse på hele 60m2. Vestvendt med nydelige solforhold og utsikt. 

 • 3 soverom - 2 bad
 • Bod medfølger leilighet
 • 2 utendørs parkeringsplasser inkludert
 • Veranda utenfor stuen på hele 38m2. 


Pris : €379 000

Leiligheter med 1/2/3 soverom - 1/2 Bad - Terrasse.

Bakkeplan, mellometasjer og penthouse leiligheter. 

En unik boligopplevelse blant lagunene i Torrevieja: Lagunas de La Mata naturpark og Laguna rosa de Torrevieja. 

Prosjektet ligger i et privilegert naturområde mellom naturparken Lagunas de La Mata og Laguna Rosa de Torrevieja. Det første boligområdet, Laguna Rosa, består av 240 boliger av ulike typer, som leiligheter, bungalower, tomannsboliger og villaer. Du kan velge mellom ett, to og tre rom og to eller tre bad.

Leilighetene og bungalowene i første etasje har hage, og de i øverste etasje har takterrasse - alle med mye lys og plass. Villaene har også en stor hage, og du kan velge å legge til et privat basseng. Alle boligene har utendørs parkering og/eller parkeringskjeller med eller uten bod, avhengig av hvilken type du velger.

Med over 15 200 kvadratmeter med fellesarealer er området perfekt for en sunn livsstil.

Fellesområdene omfatter blant annet et svømmebasseng for voksne, et barnebasseng, et oppvarmet boblebad, lekeplass, boulebane og grøntområder med en rekke aromatiske planter, palmer, dammer, fontener og gangveier.
De fleste boligene vender mot sørøst eller sørvest, og noen bungalower vender mot nordvest. Alt er designet for at du skal kunne bo ved siden av havet og lagunene.

Kom tidlig inn i prosjektet, sikre deg din drømmeleilighet!

Ta kontakt med oss for tilgjengelighet og priser. 

Adkomst/Tomteforhold


Enkel adkomst.

Om Costa Blanca Eiendom S.L

Vi er et Norsk-Spansk eiendomsselskap som selger boliger langs hele den spanske middelhavskysten og på Balearene, men med hovedfokus på Costa Blanca.

Områdets mest komplette utvalg av nybygg

Vi i Costa Blanca Eiendom samarbeider tett med de aller fleste utbyggere i området. Vi sørger for at utbygger stiller med lovpålagte bankgarantier under byggeprosessen, holder våre kunder fortløpende orientert vedrørende fremdrift, og gjennomfører befaringer før overlevering.

Hvorfor velge oss?

Vi har kontor både i Norge og i Spania. Dette gjør at vi har en tilstedeværelse og tilgjengelighet som gjør hele prosessen mye enklere. Våre medarbeidere har lang erfaring, og kjenner områdene i Costa Blanca veldig godt. Hos oss vil all kommunikasjon i forbindelse med kjøp og salg av bolig i Spania enten være på norsk, eller bli oversatt til norsk.

Meget gode referanser fra tidligere kjøpere - les noen her https://cbeiendom.com/no/testimonials/

 • Vi sørger for at det alltid blir gitt lovpålagt bankgaranti på nybygg
 • Vi har kontorer i Norge ( Halden og Jessheim ) og i Alicante
 • Vi snakker norsk, engelsk og spansk
 • Særdeles gode referanser
 • Utleieformidling fra A-Å.
 • Vi ordner alt det praktiske - NIE - strøm, vann, internet etc.
 • Inntil 80% finansiering i euro

Vi er tilgjengelige

Det å kjøpe eiendom i Spania kan for mange virke litt skremmende og uoversiktlig. Av den grunn legger vi stor vekt på å informere og bistå våre kunder gjennom hele prosessen. Vi vet også at det dukker opp mange spørsmål både før, under og etter et kjøp, og vi står til disposisjon hele veien.

Omkostninger ved kjøp av bolig i Spania

Omkostninger varierer noe avhengig av om det er nytt eller brukt, men vanligvis vil kjøpers omkostninger ligge på mellom 12% og 14% på topp av kjøpspris. Dette dekker, skatter, avgifter, eierskifteomkostninger med mer. Kjøper får et oppsett som viser alle kostnader ved det konkrete kjøpet.

Bruktbolig

Vi har mange egne direkte bruktboliger for salg i alle prisklasser. Finner du derimot en bruktbolig selv - kan vi ordne visning på denne, uten at det koster deg noe ekstra.

Selge Bolig i Spania

Vi bistår også hvis du skal selge bolig i Spania. Kontakt oss for en helt uforpliktende verdivurdering av boligen, samt en gjennomgang av salgsprosessen. Vi har markedets mest komplette markedsføringspakke, med profesjonelle bilder, 360 visning av boligen, videopresentasjon, og dronevideo av området rundt boligen. Selger du med oss, har du fri juridisk bistand under hele salgsprosessen. Vi har salgsgaranti, det vil si at skulle vi mot formodning ikke klare å selge boligen innen avtalt tid, betaler du heller ingenting for våre tjenester.

Utleie

Vi kan bistå med hele utleieprosessen for våre kunder. Alt fra søknad om utleielisens til formidling, annonsering, møte kunder, innsjekk-utsjekk, utvask og klargjøring. 
I mange tilfeller kan utleie finansiere 100% av kostnadene ved en bolig i Spania- 

Våre hovedområder

Costa Blanca Nord: Aigues, Albir, Alcoy, Alfaz del Pi, Altea, Benidorm, Benissa, Busot, Calpe, Cumbre del Sol, Denia, El Campello, Finestrat, Gandia, Ibi, Javea, Jijona, La Nucia, Moraira, Mutxamel, Oliva, Playa San Juan, Polop, Relleu, Tibi, Villajoyosa,

Costa Blanca Sør: Abanilla, Aguas Nuevas, Algorfa, Alicante, Arenales, Benijofar, Cabo Roig, Campoamor, Ciudad Quesada, Dehesa Campoamor, El Chaparral, El Raso, Elche, Formentera del Segura, Gran Alacant, Guardamar, Hondon de las Nieves, La Florida, La Marina, La Mata, La Zenia, Las Colinas, Los Altos, Los Balcones, Los Dolses, Los Montesinos, Mil Palmeras, Orihuela, Pilar de la Horadada, Playa Flamenca, Punta Prima, Rojales, San Miquel de Salinas, Santa Pola, Torre de la horadada, Torrevieja, Villamartin, Vista Bella Golf

Costa Calida: Aguilas, Alhama, La Manga, Lo Pagan, Lorca, Los Alcazares, Mar de Cristal, Mazarron, Murcia, Playa Honda, San Javier, San Juan de los Terreros, San Pedro del Pinatar, Santiago de la Ribera, Sucina

Innhold

Standard

Meget høy standard.

Anerkjent utbygger.


Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode353659425
Sist endret20. mai 2024 07:58
ReferansexlagoonsvillageX

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.