Bildegalleri

En kombinasjon av komfort og eleganse

Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 975 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
4
Bruttoareal
157 m²
Tomteareal
500 m²
P-plasser
2

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Lademulighet
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Strandlinje
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Orihuela Costa er perlen til den spanske kysten, som ligger i Provinsen Alicante. Dette området er kjent for sine gylne strender, krystallklart vann og koselige viker. Her kan du nyte det milde Middelhavsklimaet, noe Som gjør Orihuela Costa til et ideelt sted å slappe av hele året.
Mangfoldet av landskap I Orihuela Costa er fantastisk: fra frodige hager og parker til majestetiske klipper som ser ut til å være voktere av rolige farvann. Området er også kjent for sine utmerkede golfbaner, og tiltrekker seg fans av denne sporten fra hele verden.
Den Kulturelle arven I Orihuela Costa fortjener også oppmerksomhet. De gamle tårnene, som en gang fungerte som beskyttelse mot pirater, er nå stille vitner fra fortiden, og lokale høytider og festivaler lar deg fordype deg i smaken og tradisjonene i regionen.
Å bo I Orihuela Costa er en mulighet til å våkne opp hver dag med utsikt over havet, nyte fersk sjømat i lokale restauranter og utforske den rike historien til dette hjørnet av Spania. Dette er et sted hvor alle vil finne noe for seg selv, enten det er en aktiv ferie eller en avslappende tid ved sjøen.

Generelt

Villaen kombinerer perfekt komfort og eleganse. Det inkluderer: lyse og koselige soverom med innebygde garderober, fullt utstyrte bad med moderne inventar, et funksjonelt kjøkken, en åpen og lys stue.
Ligger i et eksklusivt kompleks. Beboere vil ha tilgang til et privat svømmebasseng, et rekreasjonsområde og parkering.
Den utmerkede beliggenheten gir rask tilgang til lokale fasiliteter, butikker, restauranter og vakre strender i nærheten.
En unik mulighet som kan være en god investering!

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Neodom er et profesjonelt premium eiendomsmeglerfirma. Vi jobber i henhold til standardene for "Familiekontoret", og våre prioriteringer er en individuell investeringsstrategi for hver klient, fullstendig konfidensialitet av informasjon om kundenes eiendeler, et komplett spekter av tjenester for registrering av oppholdstillatelsesdokumenter og videre støtte til eiendelene til våre kunder i Spania.
Alle våre ansatte har mange års erfaring med å jobbe med VIP-ku.

Standard

Råd.
Velg en pålitelig megler og stol på at han viser deg alle gjeldende eiendommer. Han vil være i stand til å gi maksimal oppmerksomhet til dine behov, noe som vil åpne opp for flere muligheter for å finne det ideelle hjemmet.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Costa Blanca nord
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode353590763
Sist endret19. mai 2024 15:55

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.