Bildegalleri

MENTON CENTRE - Ny 2-roms leilighet med terrasse

MENTON / MENTON CENTRE, Alpes-Maritimes
PrisantydningEUR 479 000,–
Felleskost/mnd.
141,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
1
Primærrom
41 m²
Byggeår
2021

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Utsikt

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Ny 2-roms leilighet med terrasse - Menton Centre
MULIGHET TIL Å BLI GREPET!

Midt i sentrum av Menton, et steinkast fra Casino Barrière, havet, butikker, restauranter og transportforbindelser, en praktfull ny 2-roms leilighet på 42 m² med en stor terrasse.

Denne 2-roms leiligheten ligger i 4. etasje i en ny bygning, og har en stor stue med moderne åpen kjøkkenløsning som vender ut mot den 15 m² store terrassen med sør-vest-eksponering.
Det er et soverom som vender ut mot uteområdet, samt et dusjrom med toalett.

Denne leiligheten er smakfullt innredet med kvalitetsmaterialer, inkludert marmorgulv i alle rom. Den tilbyr et vell av funksjoner.

Mulighet for å kjøpe ekstra parkering.

Ti års garanti og reduserte notaravgifter.

Kontakt vår agent i dag! 5-roms villa - Cap d'Antibes
Vakker provençalsk villa på Cap d'Antibes med fantastisk utsikt over bukten La Garoupe. Nær strender og restauranter.

I første etasje finner du en stor stue med en stor spiseplass, et separat kjøkken og et gjestetoalett.
Stuen gir tilgang til hagen, den store terrassen, svømmebassenget og sommerkjøkkenet.
Første etasje har tre soverom og tre bad. Ett av soverommene har utgang til en terrasse med fantastisk havutsikt.

Villaen har også en garasje.

  •                Referanse: 6773907
  •  
  •  

Ønsker du å selge eller kjøpe bolig i Frankrike, eller har du funnet en bolig på nettet og ønsker bistand fra skandinavisktalende megler?

Ta kontakt med oss. Vi bistår både med kjøp og salg. Om du har funnet en bolig på nettet som virker interessant, send oss gjerne linken og vi hjelper deg også med det! Vi har vår egen store portefølje av eiendommer, men i Frankrike samarbeider alle med hverandre. Vi kan derfor hjelpe deg med boliger som ligger hos våre konkurrenter. Du trenger derfor ikke å henvende deg til flere meglere. Ved ønske om kjøp, finner vi drømmeboligen for deg. Har du en bolig i Frankrike som du ønsker å selge, kan vi som autorisert fransk megler bistår med dette.

 Om Wretman Estate:

 Vi er det største skandinaviske eiendomsmeglerfirmaet på den franske rivieraen. Wretman Estate hjelper kunder med å kjøpe og selge eiendom. For deg som vil kjøpe eiendom tilbyr vi et skreddersydd eiendomssøk med fokus på dine ønsker og behov, uten at dette koster deg noe! Når du finner ditt drømmehjem, hjelper vi deg med prisforhandlinger for å sørge for at du gjør et godt kjøp. For oss er hver kjøper en potensiell fremtidig selger, så det er viktig for oss at våre kunder kjøper til riktig pris og er fornøyd med vår innsats. Vi skiller oss fra andre meglerfirmaer ved at vi følger med gjennom hele den komplekse kjøps-/salgsprosessen slik som notarmøter, abonnementer m.m. uten at dette koster deg noe ekstra. Vi gir råd og hjelp på veien også etter at ditt kjøp er avsluttet. En bolighandel er sjelden avsluttet når overtakelsen har funnet sted. For oss er en bolighandel på den franske rivieraen så mye mer enn å gjøre en handel.

 Om å kjøpe eiendom i Frankrike:

 Vær oppmerksom på at kartplasseringen i boligannonsene sjelden er helt korrekt i Frankrike, eksakte adresser utgis normalt ikke. Disse får du først ved visning. Opplysningene om eiendommen er basert på selgers opplysninger og ellers den informasjon som er tilgjengelig for megler. Det tas derfor forbehold om informasjonen er korrekt i annonsen. Når du skal kjøpe bolig i Frankrike, er det notaren som sitter med den endelige informasjonen. Korrekte opplysninger vil være tilgjengelig i god tid før du er bundet til et eventuelt kjøp. Omkostningene ved et eiendomskjøp i Frankrike er ca 7,5% av kjøpesum og 2 - 3% for nybygg. Dette inkluderer notaromkostninger og tinglysningsavgifter. Wretman Estate følger franske lover og regler og tar ingen ekstra provisjon fra kjøper. Provisjonen er inkludert i kjøps-/salgssummen og avtales mellom selger og megler. Denne provisjonen deles på de involverte meglerne. Vi kan derfor også søke eiendom utenfor vår egen salgsportefølje.

 Wretman Estate er mer enn en megler i det sydlige Frankrike!

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

MENTON / MENTON CENTRE, Alpes-Maritimes
Logo

Wretman Estate & Consulting

Velkommen til oss

Annonseinformasjon

FINN-kode353362443
Sist endret17. mai 2024 08:48
Referanse6773907

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.