Bildegalleri

Antibes - Hus i et ettertraktet område i Antibes, med basseng

ANTIBES, Alpes-Maritimes
PrisantydningEUR 728 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Primærrom
102 m²
Tomteareal
305 m²
Byggeår
1929
Renovert år
2012

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Utsikt

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Dette vakre huset i Laval-distriktet, med ca. 103 m2 boareal, er omgitt av en hage på ca. 305 m2 og har en ideell beliggenhet mindre enn 10 minutters gange fra Antibes sentrum. Tilgang til huset og hagen er via en trapp som fører opp fra gaten. På hagenivå i huset er det en entré, gjestetoalett, dobbel stue med salong, spisestue og utgang til terrassen fra baksiden av huset, et separat kjøkken - hvorfra du også har tilgang til terrassen, på 12m2. Ovenpå, en hall med store garderober, tre soverom, inkludert hovedsoverommet med egen liten balkong med utsikt over hustakene i nabolaget. Under huset er det en kjeller på rundt 20m2, som for tiden brukes som vaskerom og verksted.
Hagen rundt huset er beplantet med oliventrær, avokadotrær, appelsintrær og andre grønne planter. Foran huset er det en østvendt terrasse, og bak huset mot vest er det en annen hyggelig terrasse, et lite skur og et nydelig lite svømmebasseng/dam, hvor du kan ta deg en velfortjent dukkert.
Fra denne eiendommen er alt innen gangavstand, både sentrum med sitt komplette utvalg av butikker og restauranter, Middelhavet og strendene.

Referanse: 84634580

Ønsker du å selge eller kjøpe bolig i Frankrike, eller har du funnet en bolig på nettet og ønsker bistand fra skandinavisktalende megler?
Ta kontakt med oss. Vi bistår både med kjøp og salg. Om du har funnet en bolig på nettet som virker interessant, send oss gjerne linken og vi hjelper deg også med det!
Vi har vår egen store portefølje av eiendommer, men i Frankrike samarbeider alle med hverandre. Vi kan derfor hjelpe deg med boliger som ligger hos våre konkurrenter. Du trenger derfor ikke å henvende deg til flere meglere.
Ved ønske om kjøp, finner vi drømmeboligen for deg.
Har du en bolig i Frankrike som du ønsker å selge, kan vi som autorisert fransk megler bistår med dette.

Om Wretman Estate:
Vi er det største skandinaviske eiendomsmeglerfirmaet på den franske rivieraen. Wretman Estate hjelper kunder med å kjøpe og selge eiendom. For deg som vil kjøpe eiendom tilbyr vi et skreddersydd eiendomssøk med fokus på dine ønsker og behov, uten at dette koster deg noe! Når du finner ditt drømmehjem, hjelper vi deg med prisforhandlinger for å sørge for at du gjør et godt kjøp. For oss er hver kjøper en potensiell fremtidig selger, så det er viktig for oss at våre kunder kjøper til riktig pris og er fornøyd med vår innsats. Vi skiller oss fra andre meglerfirmaer ved at vi følger med gjennom hele den komplekse kjøps-/salgsprosessen slik som notarmøter, abonnementer m.m. uten at dette koster deg noe ekstra. Vi gir råd og hjelp på veien også etter at ditt kjøp er avsluttet. En bolighandel er sjelden avsluttet når overtakelsen har funnet sted. For oss er en bolighandel på den franske rivieraen så mye mer enn å gjøre en handel.

Om å kjøpe eiendom i Frankrike:
Vær oppmerksom på at kartplasseringen i boligannonsene sjelden er helt korrekt i Frankrike, eksakte adresser utgis normalt ikke. Disse får du først ved visning. Opplysningene om eiendommen er basert på selgers opplysninger og ellers den informasjon som er tilgjengelig for megler. Det tas derfor forbehold om informasjonen er korrekt i annonsen. Når du skal kjøpe bolig i Frankrike, er det notaren som sitter med den endelige informasjonen. Korrekte opplysninger vil være tilgjengelig i god tid før du er bundet til et eventuelt kjøp. Omkostningene ved et eiendomskjøp i Frankrike er ca 7,5% av kjøpesum og 2 - 3% for nybygg. Dette inkluderer notaromkostninger og tinglysningsavgifter. Wretman Estate følger franske lover og regler og tar ingen ekstra provisjon fra kjøper. Provisjonen er inkludert i kjøps-/salgssummen og avtales mellom selger og megler. Denne provisjonen deles på de involverte meglerne. Vi kan derfor også søke eiendom utenfor vår egen salgsportefølje.

Wretman Estate er mer enn en megler i det sydlige Frankrike!

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

ANTIBES, Alpes-Maritimes
Logo

Wretman Estate & Consulting

Velkommen til oss

Annonseinformasjon

FINN-kode353318156
Sist endret16. mai 2024 14:55
Referanse84634580

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.