Bildegalleri

Designvillaer i Los Alcazares. 3 soverom, 3 bad og mulighet for eget basseng

Kart med kartnålLos Alcazares, Costa Calida
PrisantydningEUR 399 900,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Tomannsbolig
Soverom
3
Bruttoareal
141 m²

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Her kan man bygge seg sin egen vertikaldelte designvilla som inneholder 3 soverom og 2+1 baderom. Basseng kan fåes som tillegg

Generelt

Eurobolig og Spanialiv har siden 2001 formidlet flere hundre flotte eiendommer til skandinaviske kunder. For å yte ennå bedre service har vi nå slått oss sammen, og kan for øyeblikket tilby over 30 000 boliger, både nye og brukte. Vi har et stort utvalg av boliger for salg langs hele Costa Blanca, Costa Calida og på Costa del Sol, i alle prisklasser. Vårt kontor i Spania, MASA International,  har siden starten i 1981 solgt over 36000 boliger. Se hele vårt utvalg på våre websider. 

Visningsturer

Vi arrangerer visningsturer til Spania nesten hver uke hele året. Våre turer varer i opptil 5 dager, og man betaler kun en egenandel fra kr.1.990,- pr. person. Inkludert i denne prisen er da flybilletter, hotell i Spania, alle måltider på turen samt all transport og omvisning i Spania med skandinavisk rådgiver.
Man kan også velge å betale for flybillettene selv. Vi vil allikevel sørge for at dere blir hentet på flyplassen og vi står da også for overnattingen og alle måltidene i opptil 5 dager/4 netter. Dersom man kjøper seg en bolig på turen vil vi da kreditere dere for kostnaden for 2 flybilletter.

Alle våre kunder blir hjulpet individuelt og man blir ikke plassert i grupper sammen med andre, noe som gjør at man får bedre tid på de forskjellige visningene, og er mer fleksibel mht. planlagt program.

Dersom dere skal til Spania på egen hånd og ønsker å se på noen av de boligene som vi kan levere, ordner vi selvsagt også det. Ta kontakt for å gjøre en avtale.
Dersom man ønsker å reservere en bolig hjemmefra kan vi ordne med alle nødvendige dokumenter og sørge for at man får kjøpt seg den boligen man ønsker seg.

Trygghet ved kjøp

Når du bruker så mange penger på en bolig i utlandet, er det svært viktig å velge en profesjonell og etisk organisasjon som tar seg av dine interesser på en hederlig måte. Vårt kontor i Spania er en av få eiendomsselskaper på Costa Blanca som har blitt autorisert med ISO 9001 status, som betyr at du har fordeler av at vi har forpliktet oss til å gi våre kunder førsteklasses service.

Adkomst/Tomteforhold

Disse flotte boligene ligger i Los Alcazares, med gangavstand til alt denne byen kan tilby av butikker, restauranmter, barer osv. Det er kun ca 1 km til stranden.

Innhold

Meget flotte boliger med 3 soverom, 2+1 baderom, flott og romslig stue, moderne kjøkken, 2 store terrasser samt stor takterrasse. Det er mulig å få bygget seg sitt eget basseng i hagen.
Prisene på disse flotte boligene starter på 389.900 €, + Spanske avgifter og omkostninger på ca 13-14% Byggetiden er på 18 mnd fra man signere kontrakt

Vi kan hjelpe med å søke om lån i Spania dersom man ønsker det.
Det er nå også mulig å kjøpe med kryptovaluta i Spania dersom man ønsker det

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode353206081
Sist endret15. mai 2024 14:29
ReferanseVillas Quala Los Alcazares

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.