Bildegalleri

SYDVENDT FRITTSTÅENDE VILLA PÅ 400M2 STOR HJØRNETOMT - 4 SOVEROM, 2 BAD, 7X4M BASSENG - GANGAVSTAND TIL ALLE FASILITETER

Orihuela Costa - La Florida, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 369 950,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
4
Boligareal
145 m²
Tomteareal
400 m²

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

SYDVENDTE FRITTSTÅENDE VILLA med privat basseng, meget romslig og har blitt holdt til en meget høy standard!

Boligen ligger i det meget ettertraktede LA FLORIDA, PLAYA FLAMENCA, nær alle fasiliteter, golfbane, vakre sandstrender og det største kjøpesenteret i regionen, La Zenia Boulevard, alt bare 5 minutters kjøretur unna!

Denne 145m2 store villaen er godt fordelt og har 4 gode soverom, to bad, stor stue/spisestue og kjøkken. Den sydvendte tomten på 400m2 er inngjerdet og har et privat 7 x 4m svømmebasseng, en stor mursteinsgrill/sommerkjøkken og en bod, en romslig terrasse med velholdte hageområder.

Villaen selges fullt møblert og kan flyttes inn med en gang i god tid til sommeren! Beliggende i en rolig enveiskjørt gate med parkering for et antall biler rett utenfor eiendommen.

Dette huset har mange funksjoner som virkelig må sees for å bli verdsatt. Hvis golf er din lidenskap, er det mange 18-hulls golfbaner innen 10 minutters kjøretur.

Playa Flamenca er et stort kystområde med sandstrands viker, store klipper og fabelaktig utsikt over Middelhavet.

Området er lett tilgjengelig fra to flyplasser, Alicante flyplass og Murcia flyplass (Corvera) ca. 30 minutter, den er tilgjengelig via motorveien AP7 eller N332 veinettet og har den vakre spanske byen Torrevieja kun 4 km unna.

Generelt

IBERIA PROPERTY

Iberia Property har i dag 3 kontorer, ett i Albir, ett Villajoyosa, Costa Blanca nord, og ett kontor på Villamartin, Costa Blanca syd.

Vi har meglere som snakker Norsk, Spansk, Engelsk, Tysk, Fransk, Nederlandsk og Russisk.   

Vår virksomhet er eiendomssalg, eiendomsutvikling og utleie.

 

TA GJERNE EN TITT PÅ VÅR HJEMMESIDE

 http://www.iberiaproperty.no

 I TILLEGG TIL VÅR EGEN ENTREPRENØRAVDELING, SÅ HAR VI SAMARBEIDSAVTALE MED ALLE SERIØSE OG ANERKJENTE UTBYGGERE PÅ HELE COSTA BLANCA KYSTEN. VI KAN DERFOR TILBY PRISER PÅ NYBYGG TIL SAMME PRIS SOM DIREKTE FRA UTBYGGEREN.

Foruten våre egne kontoret så har vi samarbeid med 10 høyst respekterte meglerkontorer fra La Manga i sør til Denia i nord. Vi kan tilby et stort utvalg av eiendommer på hele Costa Blanca kysten.

Vi har også et samarbeidskontor Costa Del Sol med norsktalende personell, samt i området Costa Brava fra Barcelona og nord mot grensen til Frankrike.

Iberia Property formidler nye og brukte eiendommer i de mest ettertraktede områder i Spania og har mer enn 4000 eiendommer til salgs i alle størrelser og priser.

 Vi kjører kun individuelle visningsturer.

 
Iberia Property er koblet opp mot så vel norske og spanske advokater for å sikre og ivareta våre kunder ønsker og krav gjennom hele kjøpsprosessen. 

Vi hjelper våre kunder med spansk identifikasjonspapirer (Nie), residencia søknader, åpne bank kontoer og eventuelt lån. 

 

Vi har nært samarbeid med skandinavisk talende økonomer/skatterepresentanter med individuell tilretteleggelse av skjøte, forsikringer, arv, skatt og innlevering av selvangivelse.

Grunnleggerne av selskapet har mer en 30 års erfaring med salg og utbygging av eiendommer i Spania.

 Kort sagt så tar vi hand om våre kunder, fra systematisk søk etter eiendom basert på kundens ønsker og behov, til etterarbeid som boligeier i Spania. 

 Du blir vår kunde så lenge du eier eiendommen i Spania. Vi ser frem til å kunne hjelpe deg

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Orihuela Costa - La Florida, Costa Blanca sør
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode353183007
Sist endret15. mai 2024 11:19
Referanse11578

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.