Bildegalleri

Leiligheter ved sjøen

Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 229 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Bruttoareal
120 m²
P-plasser
1

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Lademulighet
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Torrevieja er perlen På Costa Blanca, en by hvor solen regjerer hele året, og havbrisen bærer på sine bølger aromaene av salt og frihet. Dette er et sted hvor moderniteten er flettet sammen med tradisjoner, og brede strender med gylden sand inviterer deg til å slappe av og glemme kjas og mas.

Her kan du møte daggryet ved å gå langs den palmekantede promenaden, eller nyte solnedgangen reflektert i det rolige vannet i saltsjøene som gjør himmelen rosa. Torrevieja er ikke bare et feriested, det er et hjørne hvor alle vil finne noe av seg selv: om det er en kjærlighet til båtturer, en lidenskap for gastronomiske herligheter eller et ønske om å utforske den rike kulturarven. Denne byen etterlater levende inntrykk og uforglemmelige minner i hjertet av alle som besøkte den.

Generelt

Leiligheter med 2 eller 3 soverom bare noen få minutter fra stranden, med alle alternativene du trenger for livet. Hver leilighet har underjordisk parkering. Beboere vil kunne nyte utmerkede fellesarealer: et svømmebasseng, et boblebad, en lekeplass og en hage.
Et ideelt sted for et liv fullt av hyggelige følelser.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Neodom er et profesjonelt premium eiendomsmeglerfirma. Vi jobber i henhold til standardene for "Familiekontoret", og våre prioriteringer er en individuell investeringsstrategi for hver klient, fullstendig konfidensialitet av informasjon om kundenes eiendeler, et komplett spekter av tjenester for registrering av oppholdstillatelsesdokumenter og videre støtte til eiendelene til våre kunder i Spania.
Alle våre ansatte har mange års erfaring med å jobbe med VIP-ku.

Standard

Råd.
Velg en pålitelig megler og stol på at han viser deg alle gjeldende eiendommer. Han vil være i stand til å gi maksimal oppmerksomhet til dine behov, noe som vil åpne opp for flere muligheter for å finne det ideelle hjemmet.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Costa Blanca nord
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode352695852
Sist endret11. mai 2024 18:45

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.