Bildegalleri

Villa med utsikt Over Benidorm

Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 760 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Innlandet
Boligtype
Enebolig
Soverom
3
Bruttoareal
199 m²
Tomteareal
603 m²
P-plasser
2

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Lademulighet
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Benidorm er perlen til de spanske feriestedene. Denne byen tilbyr flotte strender, et varmt hav, en rekke restauranter, barer og butikker, samt mange vannattraksjoner. Benidorm er kjent for sitt pulserende natteliv, utmerkede hoteller og kasinoer. For en familieferie er Det mye å tilby: Fornøyelsesparken Terra M Dubrovtica, Dyrehagen Terra Natura, Badelandet Aqualandia og mye mer, noe som gjør Det til et ideelt sted for rekreasjon i alle aldre.

Generelt

Denne villaen er innbegrepet av modernitet og romslighet, og tilbyr unik tilgang til alle nivåer i hjemmet. Den arkitektoniske utformingen er slik at hvert nivå tilbyr sin egen unike utsikt over den omkringliggende arkitekturen og den naturlige skjønnheten, inkludert havbølgene, fjelltoppene I Sierra Cortina og panoramaene I Benidorm.

Hovedinngangen ligger på underjordisk nivå, hvor det er rikelig med parkering for to biler. I første etasje er det et svømmebasseng med solsenger, omgitt av vegger med originalt murverk. Villaen har tre soverom og tre bad, noe som gir enestående komfort. Stuen og kjøkkenet med tilgang til bassengterrassen skaper en følelse av romslighet og frihet. I tillegg er det på motsatt side av huset en bortgjemt grill og avslapningsområde på terrassen.

Hvert element i denne villaen er nøye gjennomtenkt for å gi deg en følelse av hygge og komfort, slik at du kan nyte både moderne design og funksjonalitet.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Neodom er et profesjonelt premium eiendomsmeglerfirma. Vi jobber i henhold til standardene for "Familiekontoret", og våre prioriteringer er en individuell investeringsstrategi for hver klient, fullstendig konfidensialitet av informasjon om kundenes eiendeler, et komplett spekter av tjenester for registrering av oppholdstillatelsesdokumenter og videre støtte til eiendelene til våre kunder i Spania.
Alle våre ansatte har mange års erfaring med å jobbe med VIP-ku.

Standard

Råd.
Velg en pålitelig megler og stol på at han viser deg alle gjeldende eiendommer. Han vil være i stand til å gi maksimal oppmerksomhet til dine behov, noe som vil åpne opp for flere muligheter for å finne det ideelle hjemmet.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Costa Blanca nord
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode352684893
Sist endret11. mai 2024 17:26

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.