Bildegalleri

Fuengirola | Helt rå villa i Higueron | 4 soverom | Privat basseng | Snart innflytningsklar

Kart med kartnålReserva del Higueron, Costa del Sol
PrisantydningEUR 2 350 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Enebolig
Soverom
4
Bruksareal
234 m²
Boligareal
422 m²
Tomt
Eiet

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Kontakt Costa del Sol Property
Tlf: +47 99090996
Mail: post@cdsproperty.es
Totalleverandør av eiendomstjenester på Costa del Sol

Om eiendommen

Beliggenhet

Costa del Sol Property - Prisvinnende eiendomsmegler selskap - Eksperter i Eiendomsformidling på hele Costa del Sol - Eneste totalleverandør av alle eiendomstjenester - tjenester laget av nordmenn for nordmenn:
Besøk oss på våre nye kontorer i Marbella - Golden Mile.

Reserva del Higueron er en eksklusiv og moderne urbanisasjon som ligger i nærheten av Fuengirola på Costa del Sol. Dette luksuriøse boligområdet har raskt blitt et ettertraktet reisemål for de som søker en sofistikert livsstil og førsteklasses fasiliteter. Med spektakulær utsikt over Middelhavet og fjellene, tilbyr Reserva del Higueron en unik blanding av natur og moderne design. Her kan beboerne nyte et bredt utvalg av luksuriøse fasiliteter, inkludert eksklusive klubber, spa- og velværesenter, treningsstudioer av høy kvalitet og gourmetrestauranter. Denne urbanisasjonen er også kjent for sitt engasjement for bærekraftig utvikling og innovative arkitektoniske løsninger. Med sin beleilige beliggenhet i nærheten av både bylivet i Fuengirola og den fredelige naturen i området, tiltrekker Reserva del Higueron både internasjonale kjøpere og de som leter etter et luksuriøst feriested på Costa del Sol.

Generelt

Luksuriøs Middelhavs Villa med 4 Soverom, Privat Basseng og Stor Garasje

Velkommen til denne eksklusive Middelhavsinspirerte villaen som harmonisk blander moderne luksus med naturlig skjønnhet. Med 4 romslige soverom, et innbydende privat bassengområde og en stor garasje med plass til 3 biler, tilbyr denne eiendommen enestående komfort og stil.

Adkomst til Villaen:
Enten du ankommer med bil gjennom den praktiske garasjen med automatisk dør eller tar den naturskjønne ruten gjennom middelhavslandskapet, vil du bli møtt med en følelse av ro og velvære. Den naturlige trebekledningen på hoveddøren gir et varmt og innbydende førsteinntrykk, mens den innovative video-intercomen med wifi sikrer trygghet og bekvemmelighet.

Utendørs Eleganse:
Nyt det forfriskende saltvannsbassenget, komplett med LED-belysning for atmosfærisk bading om natten. Et utendørs dusjområde legger til bekvemmeligheten, mens de omhyggelig designede middelhavshagene, med et automatisk vanningssystem, skaper en oase av skjønnhet og ro. Utvendig belysning fremhever de vakre omgivelsene, og skaper stemningsfull atmosfære både dag og natt.

Garasje og Flerbruksområder:
Underetasjen imponerer med et stort garasjeområde med plass til flere kjøretøy, praktiske vaskeromsfasiliteter, ekstra lagringsplass og til og med et dedikert kinorom for underholdning. Engelske uteplasser sørger for naturlig ventilasjon og lys, mens fleksible bruksområder tilpasses etter dine behov.

Elegante Innvendige Finesser:
De velutstyrte badene, inkludert et hovedbad med badekar og dusj, og elegante sanitæranlegg fra HANSGROHE og DURAVIT, tilbyr en spa-lignende følelse av luksus.

Kvalitet i Konstruksjonen:
Fra solid fundament til omhyggelig utført fasadearbeid og takkonstruksjon, representerer denne villaen et eksempel på førsteklasses håndverk og kvalitetsmaterialer. Innvendige og utvendige detaljer som laminerte gipsplater, termoakustisk isolasjon og høykvalitets aluminiumsvinduer gir enestående komfort og holdbarhet.

Moderne Teknologi:
Med intelligente kontrollsystemer for klima, videointercom med wifi og brannalarmer, gir denne villaen den ultimate kombinasjonen av luksus og sikkerhet. Nettverksdimensjoneringen og telekommunikasjonsinstallasjonene sørger for en problemfri tilkobling, mens det detaljerte belysningsstudiet gir den perfekte atmosfæren i hvert rom.

Ferdigstilt Hageparadis:
Nyt en fullt ferdigstilt hage, utformet av erfarne landskapsarkitekter, komplett med automatisk vanningssystem og stemningsfull utendørs LED-belysning. La deg bli omfavnet av naturens skjønnhet rett utenfor dørstokken din.

Denne enestående Middelhavs villaen tilbyr en sjelden mulighet til å oppleve det ultimate i moderne luksuslivsstil, omgitt av naturlig skjønnhet og raffinement. Velkommen hjem.

Adkomst/Tomteforhold

Om oss

Costa del Sol Property - Din Eiendomsformidler på Costa del Sol

Vi er stolte vinnere av følgende priser:

Real Estate Awards Gala - Higueron Hotel Curio by Hilton

Top Sales Agency Award 2022/23 - Costa del Sol Property
Top Sales Agent Award 2021/22: Felipe Valdes Carter (Costa del Sol Property)
Top Sales Agent Award 2022/23: Felipe Valdes Carter (Costa del Sol Property)

Utforsk vår nyoppdaterte hjemmeside: www.cdsproperty.no
Med over 25 000 boliger til salgs på Costa del Sol, finner vi garantert ditt drømmehjem hos oss!

Ledende innen nybygg: Vi tilbyr det største utvalget av nybygg prosjekter og tomter for utvikling langs hele kysten.

Vi er stolte av å være Norges ledende eiendomsformidler, med en velkjent tilstedeværelse på Costa del Sol. Vi har bistått hundrevis av nordmenn med vellykkede boligjakter over hele området. Uansett om du søker etter en feriebolig, en investeringsmulighet, en tomte for utvikling, eller en eksklusiv luksusbolig, kan vi være din pålitelige rådgiver.
Uansett om du søker eiendom i de pittoreske gatene i Nerja, den pulserende kulturen i Malaga, de solfylte strendene i Torremolinos, Benalmadena, og Fuengirola, det rolige og avslappende miljøet i Mijas, den eksklusive luksusen i Marbella og Benahavis, den sjarmerende atmosfæren i Estepona, eller den vakre kystlinjen i Manilva og Sotogrande - kan du være sikker på at Costa del Sol Property dekker hele regionen.

Vi skiller oss ut fra mengden ved å tilby et bredt spekter av eiendommer på markedet, inkludert våre egne eksklusive tilbud som ikke er tilgjengelige andre steder. Vi kjenner nordmenns behov og ønsker svært godt, og vårt mål er alltid å matche våre kunders forventninger til punkt og prikke.

Vi er stolte av å være den eneste aktøren på Costa del Sol som tilbyr et komplett spekter av tjenester for å dekke alle dine eiendomsbehov. Vår dedikerte tilnærming og brede spekter av tjenester inkluderer:

Costa del Sol Vacation: Ønsker du å leie ut ferieboligen din eller leie en feriebolig for den perfekte ferieopplevelsen? Vår utleietjeneste, tilgjengelig på www.cdsvacation.com, sikrer en sømløs opplevelse for både eiere og gjester.

Costa del Sol Service: Trenger din eiendom vedlikehold, renovering eller renholdstjenester? Vårt team av eksperter på www.cdsservice.es tar seg av alt fra småreparasjoner til store oppussingsprosjekter, slik at din eiendom alltid holder høy standard.

Costa del Sol Interior: Ønsker du å gi din bolig en ny glans? Våre profesjonelle interiørdesignere på www.cdsinterior.es hjelper deg med å skape din drømmebolig, enten det er en moderne leilighet ved stranden eller en luksuriøs villa med panoramautsikt.

Costa del Sol Finance: Trenger du finansiering for ditt eiendomskjøp? Våre erfarne lånemeglere på www.cdsfinance.es hjelper deg med å finne den beste finansieringsløsningen tilpasset dine behov og din økonomiske situasjon.

Costa del Sol Development: Drømmer du om å bygge ditt eget hjem på Costa del Sol? Vår tjeneste på www.cdsdevelopment.es gir deg tilgang til tomter og hjelper deg med å realisere ditt drømmehus, fra planlegging til ferdigstillelse.

Costa del Sol Studio: Ønsker du å markedsføre din eiendom på best mulig måte? Våre profesjonelle fotografer og videoprodusenter på www.cdsstudio.es sikrer at din eiendom blir presentert på en attraktiv og engasjerende måte.

Vi har spesialisert oss på hele Costa del Sol og det norske markedet, og har opparbeidet oss tillit blant våre kunder fra både Norge og andre europeiske land. Vårt fokus er alltid på å tilfredsstille kundenes krav og presentere eiendommer som representerer ekte verdi, uansett prisnivå.

Visningsturer:

Vi tilbyr skreddersydde visningsturer som tar hensyn til den enkelte klients ønsker og behov. Gjennom vårt datterselskap, Costa del Sol Vacation, tilbyr vi rimelig leie av helt nye leiligheter over hele Costa del Sol.

Visningsturer gir en unik mulighet til å utforske et variert utvalg av både nye og brukte eiendommer på kort tid. Før avreise fra Norge, samarbeider vi tett med deg for å definere dine preferanser, budsjett, ønsket område og andre viktige kriterier. Ved ankomst til Solkysten, vil vi ha nøye utvalgte boliger som passer dine og din families behov.

Du har full fleksibilitet til å velge tidspunktet for din reise og hvor lenge du ønsker å bli. Vi anbefaler vanligvis et opphold på minimum 3 til 5 dager for å kunne utforske eiendomsmarkedet grundig. Vår dedikerte service inkluderer også transport til og fra flyplassen, slik at du kan føle deg trygg og komfortabel gjennom hele opplevelsen.

Våre visningsturer er kjent for å være avslappede og uten noe form for kjøpepress. Vi legger stor vekt på at du skal ha god tid til å utforske og reflektere, slik at du kan ta en velinformert beslutning. Din tilfredshet er vår prioritet, og vi legger til rette for en behagelig og informativ visningstur uten stress eller hastverk.


Kundereferanser:
Besøk vår hjemmeside, cdsproperty.no, for å lese gjennom våre kundereferanser. Disse tilbakemeldingene gir et innblikk i kvaliteten på vårt arbeid og vårt forpliktelse til fornøyde kunder. Fra det første møtet til etter at transaksjonen er fullført, prioriterer vi å sikre at våre kunder er helt tilfredse. Våre kundereferanser er et vitnesbyrd om vår dedikasjon til kundeservice, vår markedsforståelse og vår evne til å imøtekomme kundenes behov. Vi er stolte av våre tidligere kunders positive opplevelser, og vi er trygge på vår evne til å levere en førsteklasses eiendomstjeneste.

Velkommen til Costa del Sol Property, hvor vi tilbyr eiendomstjenester skreddersydd for nordmenn, av nordmenn. Besøk oss på www.cdspropertygroup.com for mer informasjon

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

COSTA DEL SOL PROPERTY NORWAY SL

Felipe Valdes Carter

Daglig leder

Send melding

Simen Enggrav Iversen

Partner

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode352513504
Sist endret10. mai 2024 12:52

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.