Bildegalleri

Leiligheter ved stranden

Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 680 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
3
Bruttoareal
121 m²
P-plasser
2

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Lademulighet
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Strandlinje

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Playa del Albir er perlen på den spanske kysten, hvor den myke havbrisen og den varme solen smelter sammen i harmoni Med Et Middelhavsparadis. Dette er et sted hvor det azurblå vannet i havet forsiktig berører de gylne sandstrendene, og de majestetiske Sierra Hellas-Fjellene stiger i det fjerne og skaper et fantastisk landskap.

Den lille, men sjarmerende Byen Albir tiltrekker reisende med sin ro og tilbaketrukkethet, og tilbyr en pause fra kjas og mas på store feriesteder. Her kan du nyte turer langs den palmekantede promenaden, utforske lokale butikker og kunstgallerier, eller bare slappe av på en av de mange kafeene og nyte utsikten over det endeløse havet.

Albir er ikke bare et sted å slappe av, det er et sted der hver solnedgang minner om naturens prakt og hvor hver nye dag begynner med løftet om nye eventyr og oppdagelser. Det er et ideelt sted for de som leter etter fred og inspirasjon.

Generelt

Vakre leiligheter med tilgang til stranden, kun 4 minutters gange til sjøen.
I første etasje er det store hager og terrasser, alt fra 20 til 130 m2, hvor du kan nyte fantastisk utsikt over Middelhavet og naturparken
Sierra Helada.
Leilighetene er orientert mot sørvest, er designet for å oppnå maksimal romslighet, lysstyrke og kvalitet.
Det finnes alternativer med 2, 3 og 4 soverom, fra 80m2.
Alle leilighetene har terrasse, garasje og bod.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Neodom er et profesjonelt premium eiendomsmeglerfirma. Vi jobber i henhold til standardene for "Familiekontoret", og våre prioriteringer er en individuell investeringsstrategi for hver klient, fullstendig konfidensialitet av informasjon om kundenes eiendeler, et komplett spekter av tjenester for registrering av oppholdstillatelsesdokumenter og videre støtte til eiendelene til våre kunder i Spania.
Alle våre ansatte har mange års erfaring med å jobbe med VIP-ku.

Standard

Råd.
Velg en pålitelig megler og stol på at han viser deg alle gjeldende eiendommer. Han vil være i stand til å gi maksimal oppmerksomhet til dine behov, noe som vil åpne opp for flere muligheter for å finne det ideelle hjemmet.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Costa Blanca nord
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode352489185
Sist endret10. mai 2024 09:59

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.