Bildegalleri

MARBELLA - FLOTT TOPPLEILIGHET I ELVIRIA DEL SOL MED TO TERRASSER

Kart med kartnålCosta del Sol
PrisantydningEUR 450 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Bruttoareal
101 m²
Boligareal
75 m²

Visning

Visning etter avtale! Vi arrangerer individuelle visningsreiser. Ring Heidi på +34666442222 eller send epost til info@segarrabrateng.com!

Om eiendommen

Beliggenhet

I POPULÆRE ELVIRIA

Velkommen til Heidi Bråteng - eiendomsmegleren med lengst erfaring på Costa del Sol! 
Vinner av Marbellas Næringslivspris!

Generelt

Vakker toppleilighet med to terrasser, beliggende i det eksklusive sameiet "Elviria del Sol" i Elviria, Marbella Øst.

Leiligheten er romslig, med bra kjøkkenløsning med egen terrasse for å nyte morgensolen, romslig stue med fungerende peis og en tilstøtende spisestue, to soverom og to bad. Hovedsoverommet har et stort eget bad og en overbygd terrasse som også fører videre til den åpne terrassen.

Stuen og to soverom har utgang til den åpne terrassen for å nyte måltider i solen og spise "al fresco".

Komplekset har 18 blokker, med 10-11 leiligheter per blokk, designet i middelhavsstil, og er omgitt av grønne områder, eksotiske planter, blomster og frukttrær. Fasilitetene er: en puttinggreen og 4 boulebaner, sosial klubb, restaurant, 2 svømmebassenger, ett av dem med barnebasseng, og 2 tennisbaner. Restauranten serverer frokost, lunsj og middag, har levende musikk og i ferier og 17. mai er det spesielle arrangementer. Et veldig sosialt sted hvor man møter andre nordmenn. Det er enkelt å leie ut og få en ekstra inntekt.

Innen gangavstand til alle fasiliteter (supermarkeder, banker, restauranter, apotek, frisører, posttjenester, tannleger...) Også gangavstand til de beste strendene i Marbella og de mest kjente strandklubbene som Nikki Beach, Hotel Don Carlos og La Cabane på Hotel Los Monteros. Samt flere 18-hulls golfbaner som Santa Maria Golf, Santa Clara Golf og Marbella Golf.

Soverom: 2

Bad: 2

Areal: 75 m²

Terrasse: 26 m²

Totalareal: 101 m²


SEGARRA & BRÅTENG S.L., Heidi Bråteng med over 30 års erfaring fra eiendomsmarkedet på Costa del Sol. Født i Trondheim og har bodd i Spania siden 1984.

Vi har alltid et stort tilbud av eiendommer i alle prisklasser, samtidig som vi har tilgang til alt av nybygg på kysten.

Vi kjenner godt nordmenns krav, og vårt mål er alltid å finne den eiendommen som møter alle krav våre klienter har. Vi har spesialisert oss på Costa del Sol og det norske markedet, men har også et stort antall klienter fra andre Europeiske land. 

VISNINGSTURER - Vi skreddersyr visningsturer til den enkelte klients ønsker og behov, og tilbyr leie av komfortabel utsiktsleilighet under oppholdet! Leiligheten har gangavstand til golfbane og Michelin restaurant.

Det er fascinerende å arbeide i dette markedet, som hele tiden er i hurtig endring. Det er nettopp den multikulturelle miksen, som gjør Costa del Sol til det perfekte sted å bo og feriere.

Vi er svært selektive og vi presenterer alltid eiendommer som gir verdi for pengene, uansett prisnivå. Mer enn 30 års erfaring har lært oss hvilke byggeprosjekter vi kan anbefale og hvilke som bør frarådes. Intet oppdrag er for stort eller for lite for oss!

Kontakt oss gjerne også om du ønsker å selge din eiendom på Costa del Sol. Velg tjenester fra vår totalpakke, som blant annet består av verdivurdering, annonsering, rådgivning, boligstyling, evt. oppgraderinger, etc.

Har du kjøpt eiendom gjennom oss, følger vi deg tett opp etter kjøpet og tilbyr et stort utvalg av tjenester gjennom våre partnere, som rehabilitering av bad og kjøkken, generell oppussing, innkjøp og koordinering, vaktmestertjenester, rengjøring, utleie og mye annet.

Vi ønsker deg varmt velkommen til oss!

OBS! Alle kartposisjoner er omtrentlige! Ta kontakt for eksakt beliggenhet. Alle priser i Euro. Oppgitte arealer kan avvike fra Norsk standard.

Velkommen innom vårt kontor i Elviria! Vi holder åpent hverdager fra 10.00-18.30 og på lørdager fra 10.00-14.00.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode352237121
Sist endret08. mai 2024 21:51
ReferanseSB6620

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.