Bildegalleri

Fuengirola | Beste penthouse i Higueron | 3 soverom | Privat basseng | Havutsikt

Kart med kartnålReserva del Higueron, Costa del Sol
PrisantydningEUR 1 580 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
3
Bruksareal
126 m²
Boligareal
149 m²
Byggeår
2021

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Kontakt Costa del Sol Property
Tlf: +47 99090996
Mail: post@cdsproperty.es
Totalleverandør av eiendomstjenester på Costa del Sol

Om eiendommen

Beliggenhet

Costa del Sol Property - Prisvinnende eiendomsmegler selskap - Eksperter i Eiendomsformidling på hele Costa del Sol - Eneste totalleverandør av alle eiendomstjenester - tjenester laget av nordmenn for nordmenn:
Besøk oss på våre nye kontorer i Marbella - Golden Mile.

Reserva del Higueron er en eksklusiv og moderne urbanisasjon som ligger i nærheten av Fuengirola på Costa del Sol. Dette luksuriøse boligområdet har raskt blitt et ettertraktet reisemål for de som søker en sofistikert livsstil og førsteklasses fasiliteter. Med spektakulær utsikt over Middelhavet og fjellene, tilbyr Reserva del Higueron en unik blanding av natur og moderne design. Her kan beboerne nyte et bredt utvalg av luksuriøse fasiliteter, inkludert eksklusive klubber, spa- og velværesenter, treningsstudioer av høy kvalitet og gourmetrestauranter. Denne urbanisasjonen er også kjent for sitt engasjement for bærekraftig utvikling og innovative arkitektoniske løsninger. Med sin beleilige beliggenhet i nærheten av både bylivet i Fuengirola og den fredelige naturen i området, tiltrekker Reserva del Higueron både internasjonale kjøpere og de som leter etter et luksuriøst feriested på Costa del Sol.

Generelt

Fantastisk moderne toppleilighet med 3 soverom i Higueron West.
Denne fantastiske eiendommen ligger i et prestisjefylt nabolag i La Reserva del Higueron rett ved siden av luksushotellet Hilton, hvor det er mulighet for å nyte hotellets SPA, padle-/tennisklubb, treningsstudio og forskjellige restauranter.
Denne luksuriøse toppleiligheten har fantastisk havutsikt, egen inngang fra heisen, gulvvarme i hele leiligheten og oppvarmet svømmebasseng på terrassen.

Den imponerende leiligheten består av 3 soverom, 2 bad med et ekstra gjestetoalett, moderne kjøkken med åpen planløsning fullt utstyrt med hvitevarer av høy kvalitet.
Den har en stor og veldig lys stue/spisestue med direkte utgang til en fantastisk romslig sør-/vestvendt terrasse med utrolig havutsikt. Et perfekt sted å nyte tidlig frokost eller sene middager med familie og venner.
Alle de 3 soverommene er romslige og har tilgang til den store terrassen. Hovedsoverommet har et omkledningsrom.

Terrassen omgir eiendommen på alle sider, slik at du har sol hele dagen lang. Denne vakre boligen er bygget med høy kvalitet, har klimaanlegg varmt / kaldt og høye takvinduer. Det inkluderer også 2 parkeringsplasser og en bod.

Higueron West er et nytt inngjerdet boligområde som består av moderne boliger av høy kvalitet.
Området har fantastiske, bærekraftige grøntområder med gang-, jogge- og sykkelstier, en frukthage og ulike bassengområder. Prosjektet omfatter også et moderne kontorsenter med concierge-tjeneste.
Det inngjerdede og sikre området ligger i gangavstand til stranden, internasjonale skoler og flere berømte golfbaner.
Du er bare 15 minutter fra Malaga flyplass og bare noen få minutter fra strandpromenaden i Fuengirola og Carvajal togstasjon som går langs kysten til Malaga by.

Alt i alt gjør beliggenheten, den perfekte fordelingen, de fantastiske fellesområdene og den store terrassen denne eiendommen unik for både permanent opphold og investering.

Adkomst/Tomteforhold

Om oss

Costa del Sol Property - Din Eiendomsformidler på Costa del Sol

Vi er stolte vinnere av følgende priser:

Real Estate Awards Gala - Higueron Hotel Curio by Hilton

Top Sales Agency Award 2022/23 - Costa del Sol Property
Top Sales Agent Award 2021/22: Felipe Valdes Carter (Costa del Sol Property)
Top Sales Agent Award 2022/23: Felipe Valdes Carter (Costa del Sol Property)

Utforsk vår nyoppdaterte hjemmeside: www.cdsproperty.no
Med over 25 000 boliger til salgs på Costa del Sol, finner vi garantert ditt drømmehjem hos oss!

Ledende innen nybygg: Vi tilbyr det største utvalget av nybygg prosjekter og tomter for utvikling langs hele kysten.

Vi er stolte av å være Norges ledende eiendomsformidler, med en velkjent tilstedeværelse på Costa del Sol. Vi har bistått hundrevis av nordmenn med vellykkede boligjakter over hele området. Uansett om du søker etter en feriebolig, en investeringsmulighet, en tomte for utvikling, eller en eksklusiv luksusbolig, kan vi være din pålitelige rådgiver.
Uansett om du søker eiendom i de pittoreske gatene i Nerja, den pulserende kulturen i Malaga, de solfylte strendene i Torremolinos, Benalmadena, og Fuengirola, det rolige og avslappende miljøet i Mijas, den eksklusive luksusen i Marbella og Benahavis, den sjarmerende atmosfæren i Estepona, eller den vakre kystlinjen i Manilva og Sotogrande - kan du være sikker på at Costa del Sol Property dekker hele regionen.

Vi skiller oss ut fra mengden ved å tilby et bredt spekter av eiendommer på markedet, inkludert våre egne eksklusive tilbud som ikke er tilgjengelige andre steder. Vi kjenner nordmenns behov og ønsker svært godt, og vårt mål er alltid å matche våre kunders forventninger til punkt og prikke.

Vi er stolte av å være den eneste aktøren på Costa del Sol som tilbyr et komplett spekter av tjenester for å dekke alle dine eiendomsbehov. Vår dedikerte tilnærming og brede spekter av tjenester inkluderer:

Costa del Sol Vacation: Ønsker du å leie ut ferieboligen din eller leie en feriebolig for den perfekte ferieopplevelsen? Vår utleietjeneste, tilgjengelig på www.cdsvacation.com, sikrer en sømløs opplevelse for både eiere og gjester.

Costa del Sol Service: Trenger din eiendom vedlikehold, renovering eller renholdstjenester? Vårt team av eksperter på www.cdsservice.es tar seg av alt fra småreparasjoner til store oppussingsprosjekter, slik at din eiendom alltid holder høy standard.

Costa del Sol Interior: Ønsker du å gi din bolig en ny glans? Våre profesjonelle interiørdesignere på www.cdsinterior.es hjelper deg med å skape din drømmebolig, enten det er en moderne leilighet ved stranden eller en luksuriøs villa med panoramautsikt.

Costa del Sol Finance: Trenger du finansiering for ditt eiendomskjøp? Våre erfarne lånemeglere på www.cdsfinance.es hjelper deg med å finne den beste finansieringsløsningen tilpasset dine behov og din økonomiske situasjon.

Costa del Sol Development: Drømmer du om å bygge ditt eget hjem på Costa del Sol? Vår tjeneste på www.cdsdevelopment.es gir deg tilgang til tomter og hjelper deg med å realisere ditt drømmehus, fra planlegging til ferdigstillelse.

Costa del Sol Studio: Ønsker du å markedsføre din eiendom på best mulig måte? Våre profesjonelle fotografer og videoprodusenter på www.cdsstudio.es sikrer at din eiendom blir presentert på en attraktiv og engasjerende måte.

Vi har spesialisert oss på hele Costa del Sol og det norske markedet, og har opparbeidet oss tillit blant våre kunder fra både Norge og andre europeiske land. Vårt fokus er alltid på å tilfredsstille kundenes krav og presentere eiendommer som representerer ekte verdi, uansett prisnivå.

Visningsturer:

Vi tilbyr skreddersydde visningsturer som tar hensyn til den enkelte klients ønsker og behov. Gjennom vårt datterselskap, Costa del Sol Vacation, tilbyr vi rimelig leie av helt nye leiligheter over hele Costa del Sol.

Visningsturer gir en unik mulighet til å utforske et variert utvalg av både nye og brukte eiendommer på kort tid. Før avreise fra Norge, samarbeider vi tett med deg for å definere dine preferanser, budsjett, ønsket område og andre viktige kriterier. Ved ankomst til Solkysten, vil vi ha nøye utvalgte boliger som passer dine og din families behov.

Du har full fleksibilitet til å velge tidspunktet for din reise og hvor lenge du ønsker å bli. Vi anbefaler vanligvis et opphold på minimum 3 til 5 dager for å kunne utforske eiendomsmarkedet grundig. Vår dedikerte service inkluderer også transport til og fra flyplassen, slik at du kan føle deg trygg og komfortabel gjennom hele opplevelsen.

Våre visningsturer er kjent for å være avslappede og uten noe form for kjøpepress. Vi legger stor vekt på at du skal ha god tid til å utforske og reflektere, slik at du kan ta en velinformert beslutning. Din tilfredshet er vår prioritet, og vi legger til rette for en behagelig og informativ visningstur uten stress eller hastverk.


Kundereferanser:
Besøk vår hjemmeside, cdsproperty.no, for å lese gjennom våre kundereferanser. Disse tilbakemeldingene gir et innblikk i kvaliteten på vårt arbeid og vårt forpliktelse til fornøyde kunder. Fra det første møtet til etter at transaksjonen er fullført, prioriterer vi å sikre at våre kunder er helt tilfredse. Våre kundereferanser er et vitnesbyrd om vår dedikasjon til kundeservice, vår markedsforståelse og vår evne til å imøtekomme kundenes behov. Vi er stolte av våre tidligere kunders positive opplevelser, og vi er trygge på vår evne til å levere en førsteklasses eiendomstjeneste.

Velkommen til Costa del Sol Property, hvor vi tilbyr eiendomstjenester skreddersydd for nordmenn, av nordmenn. Besøk oss på www.cdspropertygroup.com for mer informasjon

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

COSTA DEL SOL PROPERTY NORWAY SL

Felipe Valdes Carter

Daglig leder

Send melding

Simen Enggrav Iversen

Partner

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode352059926
Sist endret07. mai 2024 20:10
ReferanseCDSP4306699

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.