Bildegalleri

RESERVERT!!! - PLAYA DE LOS LOCOS TOPPETASJE MED TO GODE UTEPLASSER 100 METER TIL MIDDELHAVET

Kart med kartnålCosta Blanca sør
PrisantydningEUR 150 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Bruksareal
49 m²
Bruttoareal
57 m²
Byggeår
2002
Energimerking
E - Oransje
Sengeplasser
4

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Golfbane
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Torrevieja – Playa de Los Locos ligger kun to kilometer nordøst for sentrum av Torrevieja, og ca. 45 min. fra Alicante internasjonale flyplass.

Velkommen til en meget attraktiv toppetasjeleilighet med urban beliggenhet i populære La Dama. Har du et ønske om å bo sentralt ved Middelhavet, i et område som er levende året rundt, kan dette være noe for deg. Området eiendommen ligger i regnes blant de beste boområdene i hele Torrevieja. Den fantastiske urbanisasjonen Aldea del Mar, med alltid velstelte hager, gir et grønt og ryddig miljø. Fra denne leiligheten er det kun ett minutt gange til sandstranden Los Locos, restauranter, bussholdeplass og promenaden som fører deg inn til sentrum av Torrevieja. Området er urbant, men oppleves samtidig rolig, frodig og skjermet. I nærheten er det stor dagligvarebutikk og nede ved promenaden og bakgatene finnes småbutikker og andre servicetilbud. Leiligheten har alt på ett plan. 2 soverom, 1 bad, kjøkken, stue og romslig takterrasse. Leiligheten ligger flott til med god og anselig sørvendt altan, med direkte utgang fra stue. Den oppleves som luftig, med utsyn til Middelhavet og har meget gode solforhold fra formiddag til kveld. Fellesområdet er opparbeidet med svømmebasseng, utedusj, benker og beplantning. Her har det vært kun en eier, leiligheten har ikke vært i utleie. Området og boligsameiet er ferdigutviklet og har god infrastruktur.

Eiere av eiendommen fremhever den sentrale beliggenheten, kort avstand til strand, buss, Torrevieja sentrum og servicetilbud, de fine solforholdene fra formiddag til kveld og utsikt til Middelhavet, de gode uteområdene med utsyn og som oppleves luftige, at det er et levende område som viktige kvaliteter for at de valgte og har trivdes i denne leiligheten og området.

  • Kontakt oss for salgsoppgave for eiendommen.
  • Kontakt oss for visning.

 

 Avstander med bil:

  • 45 minutter fra Alicante flyplass
  • 3-4 minutter fra Torrevieja sentrum
  • 20 min fra Guardamar
  • 10 minutter fra La Zenia Boulevard
  • 50 minutter fra Cartagena
  • 15 minutter fra Golf

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Malvik Spania Eiendom

Roger Malvik

Daglig leder

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode352038328
Sist endret19. mai 2024 10:49
ReferanseLA DAMA 6

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.