Bildegalleri

FANTASTISK VILLA I ALFAZ DEL PI

Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 750 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
3

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Eiendom i middelhavsstil med en 300m2 villa, svømmebasseng og en 2200m2 tomt noen få minutters gange fra sentrum av Alfaz del Pi.
Eiendom delvis renovert i 2015, villaen har 300m2 med tre soverom, alle med naturlig lys og innebygde garderober, noen vender direkte mot den terrassen hvor du kan se Sierra Gelada. Den har tre fullstendig renoverte bad.
I første etasje finner vi et moderne kjøkken som tatt rett ut av et interiørmagasin. Den store 70m2 stue-spisestuen gir deg all plass til å dekorere huset etter din smak.
Hele huset har sentralvarme. Hovedetasjen med gulvvarme, første etasje med radiatorer bortsett fra badene som også har gulvvarme.
Det er en garasje, en bod, et verksted og en garasje for 2 biler på eiendommen. Det er også en uteplass i tilknytning til huset. Utenfor er det en velstelt hage med oppvarmet basseng (solcellepaneler). Rosehagen og plantene har gratis landbruksvanning. Denne store eiendommen garanterer deg privatliv.

Albir Confort - Eiendomsforvaltning forener vi bred erfaring og profesjonalitet for å kunne tilby deg de mest interessante eiendommer og nye prosjekter.
Våre profesjonelle medarbeidere er behjelpelig med følgende tjenester:

•Rådgivning for kjøp og salg av nye og brukte eiendommer: eneboliger, leiligheter, luksus villaer, tomter, ...
•Markedsføring og salg av nye byggeprosjekter.
•Investering i eiendomsaktiva.
•Utleie av turistleiligheter og for bedrifter.
•Boligenterprise.
Albir Confort Eiendomsforvaltning tilbyr deg en komplett eiendomsservice, og vi tilbyr våre kunder profesjonelle løsninger under hele kjøpsprosessen.

Albir confort – salg og utleie
Albir Confort startet sin virksomhet i året 1991. Helt fra begynnelsen har vi lagt stor vekt på kvaliteten av våre leiligheter, verdien av våre tilleggstjenester og vår personlige kundeservice.

Vi leier også ut feriehus i Albir!
Velkommen til oss!

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Costa Blanca nord
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode351987518
Sist endret07. mai 2024 08:01
ReferanseX05415X

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.