Bildegalleri

COTIGNAC / Stor eiendom omgitt av oliventrær med svømmebasseng - Cotignac

COTIGNAC / COTIGNAC, Alpes-Maritimes
PrisantydningEUR 850 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
6
Primærrom
212 m²
Tomteareal
15 600 m²

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Stor eiendom omgitt av oliventrær med svømmebasseng - Cotignac
Denne sjarmerende eiendommen ligger midt i vinmarkene i et svært rolig område med fantastisk utsikt over de omkringliggende åsene, nær landsbyen Cotignac, som er kjent for sitt sjarmerende provençalske sentrum, restauranter, små butikker og kunstgallerier.

Huset består av en entré som åpner opp mot en L-formet stue-spisestue med peis og franske vinduer som fører ut til terrassen og bassengområdet. Stuen er koblet til det fullt utstyrte kjøkkenet.

I første etasje er det tre soverom og to bad, i tillegg til et bibliotek med fantastisk utsikt og franske dører til hagen, en safe og et vaskerom.
Ovenpå er det ytterligere to soverom og to bad, samt et arbeidsrom.

Det er også en vinkjeller med aircondition og en garasje med direkte adkomst til huset.

I hagen er det et stort svømmebasseng på 5 x 13,5 m med terrasser rundt, hvor man kan sole seg og nyte utsikten.
Hagen er velstelt, og olivenlunden gir privatliv og fred, samtidig som den gir en sjenerøs høst på over 200 liter olivenolje.

En veldig attraktiv mulighet med en fantastisk beliggenhet!

Referanse: 84688220

 Ønsker du å selge eller kjøpe bolig i Frankrike, eller har du funnet en bolig på nettet og ønsker bistand fra skandinavisktalende megler?

Ta kontakt med oss. Vi bistår både med kjøp og salg. Om du har funnet en bolig på nettet som virker interessant, send oss gjerne linken og vi hjelper deg også med det! Vi har vår egen store portefølje av eiendommer, men i Frankrike samarbeider alle med hverandre. Vi kan derfor hjelpe deg med boliger som ligger hos våre konkurrenter. Du trenger derfor ikke å henvende deg til flere meglere. Ved ønske om kjøp, finner vi drømmeboligen for deg. Har du en bolig i Frankrike som du ønsker å selge, kan vi som autorisert fransk megler bistår med dette.

 Om Wretman Estate:

 Vi er det største skandinaviske eiendomsmeglerfirmaet på den franske rivieraen. Wretman Estate hjelper kunder med å kjøpe og selge eiendom. For deg som vil kjøpe eiendom tilbyr vi et skreddersydd eiendomssøk med fokus på dine ønsker og behov, uten at dette koster deg noe! Når du finner ditt drømmehjem, hjelper vi deg med prisforhandlinger for å sørge for at du gjør et godt kjøp. For oss er hver kjøper en potensiell fremtidig selger, så det er viktig for oss at våre kunder kjøper til riktig pris og er fornøyd med vår innsats. Vi skiller oss fra andre meglerfirmaer ved at vi følger med gjennom hele den komplekse kjøps-/salgsprosessen slik som notarmøter, abonnementer m.m. uten at dette koster deg noe ekstra. Vi gir råd og hjelp på veien også etter at ditt kjøp er avsluttet. En bolighandel er sjelden avsluttet når overtakelsen har funnet sted. For oss er en bolighandel på den franske rivieraen så mye mer enn å gjøre en handel.

Om å kjøpe eiendom i Frankrike:

 Vær oppmerksom på at kartplasseringen i boligannonsene sjelden er helt korrekt i Frankrike, eksakte adresser utgis normalt ikke. Disse får du først ved visning. Opplysningene om eiendommen er basert på selgers opplysninger og ellers den informasjon som er tilgjengelig for megler. Det tas derfor forbehold om informasjonen er korrekt i annonsen. Når du skal kjøpe bolig i Frankrike, er det notaren som sitter med den endelige informasjonen. Korrekte opplysninger vil være tilgjengelig i god tid før du er bundet til et eventuelt kjøp. Omkostningene ved et eiendomskjøp i Frankrike er ca 7,5% av kjøpesum og 2 - 3% for nybygg. Dette inkluderer notaromkostninger og tinglysningsavgifter. Wretman Estate følger franske lover og regler og tar ingen ekstra provisjon fra kjøper. Provisjonen er inkludert i kjøps-/salgssummen og avtales mellom selger og megler. Denne provisjonen deles på de involverte meglerne. Vi kan derfor også søke eiendom utenfor vår egen salgsportefølje. Wretman Estate er mer enn en megler i det sydlige Frankrike!Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

COTIGNAC / COTIGNAC, Alpes-Maritimes
Logo

Wretman Estate & Consulting

Velkommen til oss

Annonseinformasjon

FINN-kode351986992
Sist endret07. mai 2024 07:50
Referanse84688220

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.