Bildegalleri

VILLA LOMAS DE MARBELLA CLUB - GOLDEN MILE - FERDIGSTILT - UTEOMRÅDER - SIKKERHET - BELIGGENHET

Lomas de Marbella Club, Costa del Sol
PrisantydningEUR 6 400 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
6
Boligareal
641 m²
Tomteareal
1 441 m²
P-plasser
3

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Frittstående villaer som ligger i en eksklusiv urbanisering på Golden Mile - Lomas de Marbella Club. Det er et av de mest populære luksusboligområdene i Marbella, som opprettholder sitt elegante og originale utseende, med romslige og perfekte grøntområder, 24 timers sikkerhet, livskvalitet og arkitektur. Urbaniseringen ligger 10 minutter fra sentrum av Marbella, 40 km fra Malaga internasjonale flyplass og er i gangavstand til de kjente 5-stjerners hotellene Puente Romano og Marbella Club og til stranden. 

Det finnes en rekke restauranter, strandklubber og butikker i nærområdet og er man glad i sport ligger kjente golfbaner som Los Naranjos og La Quinta en kort kjøretur unna. Tennis / padel anlegget på Puente Romano ligger også i gangavstand til villaene. 

Det er 2 av 4 ledige villaer. 

INNHOLD

Villaene har moderne åpne oppholdsområder i samtidsstil og vakkert utformede kjøkken, romslige hovedsoverom med walk-in garderober og bad, samt moderne terrasser, tak-terrasse med bassengområder omgitt av frodige hager.

Eiendommene tilbyr også en garasje med plass til flere biler og en stor kjeller med flere rom.

Fra førsteklasses materialer til den nyeste teknologien innen smarte hjem, med romslige oppsett og godt håndverk er hver villa designet for å gi god komfort og eleganse. 

Det er gulv-til-tak dører og tre gulv i de innvendige rommene, og marmor fliser på terrasse områdene. 
Kjøkkenet er fult utstyrt med Gaggenau hvitevarer. 

Bruksareal på villaene er 641 kvm og 647 kvm. 
Terrasse områdene er på 284 kvm og 364 kvm. 
Tomtearealet er på 1441 kvm og 1528 kvm. 
Prisene er 6.400.000 € og 6.750.000 €

 • 6 soverom 
 • 6 bad
 • 2 gjestetoaletter 
 • Gaggenau hvitevarer
 • Gym
 • Vaskerom
 • Grov-kjøkken
 • Garasje
 • Heis
 • Saltvannsbasseng
 • Store terrasser
 • Hage
 • Automatisk vanningssystem 
 • Automatisk port
 • Smart home styrt med Ipad
 • 24-timers sikkerhet

Ta kontakt for nærmere informasjon, brosjyrer og plantegninger m.m. 

Generelt

Borg & Partners AS – Din kjøpsmegler

Kontorer i Oslo og lokalt i Spania.

Borg & Partners AS er en uavhengig eiendomsrådgiver som KUN jobber for kjøpers interesser, ved kjøp av eiendom i Spania. Vi, sammen med våre lokale partnere, jobber utelukkende på kjøpers side, (med unntak av de tilfeller vi har salgsoppdrag fra en norsk selger) og formidler eiendommer på vegne av et nettverk av alle våre utenlandske partnere – tjenesten er kostnadsfri for kjøper. Vi er medlem av et nettverk hvor vi kan plukke ut fra alle meglere/agenter, vi plukker kun ut de objekter vi mener er interessante og trenger ikke fokusere på objekter vi helst skal selge eller ligende. Vi har til enhver tid tilgang på absolutt alt som er for salg, både brukte og nye boliger i alle prisklasser, bank reposessions, utbyggere etc.

* har vi konkrete salgsoppdrag, for typisk norske selgere, har vi en annen rolle. Vi vil da opplyse i de tilfeller det gjelder og at vi da en mellommann med ansvar også for selger. Det er sjeldne tilfeller og i hovedsak jobber vi med å finne rett eiendom for kjøpere. 

Det vi annonserer på Finn.no er kun et lite utvalg, og Finn.no er ikke oppdatert til enhver tid – kontakt oss og vi kan oversende ferskvarer ihht. din kravspek.

Vi kan således gi deg en full oversikt over hele markedet. Selve kontrakt, oppgjørs- og eiendomsoverdragelsen foregår trygt via norsk advokat. Disse bistår også med skatterådgiving, valg av eierform m.m.

Finansiering med pant i den spanske boligen tilbys bl.a. via DNB Luxembourg – opp til 70 % - gunstig rente.

Kontakt oss for nærmere informasjon.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Lomas de Marbella Club, Costa del Sol
Logo

Borg & Partners AS

Borg & Partners AS

Christoffer Borg

Daglig leder

Arne-Herman Nikolai Borg

Trainee

Annonseinformasjon

FINN-kode351916608
Sist endret06. mai 2024 17:10
ReferanseLomas_DMC

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.