Bildegalleri

Nytt anlegg under bygging på Punta Prima. nærme stranden

Kart med kartnålPunta Prima, Orihuela Costa / Torrevieja, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 341 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Bruttoareal
76 m²

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Nåp kan vi tilby et nytt anlegg med leiligheter som har 2 eller 3 soverom, og 2 bad. Her får man også stor terrasse, samt parkering og bod i underetasjen.

Generelt

Eurobolig og Spanialiv har siden 2001 formidlet flere hundre flotte eiendommer til skandinaviske kunder. For å yte ennå bedre service har vi nå slått oss sammen, og kan for øyeblikket tilby over 30 000 boliger, både nye og brukte. Vi har et stort utvalg av boliger for salg langs hele Costa Blanca, Costa Calida og på Costa del Sol, i alle prisklasser. Vårt kontor i Spania har siden starten i 1981 solgt over 36000 boliger. Se hele vårt utvalg på våre websider. 

Vi samarbeider også med de fleste lokale meglerne i området, og kan derfor tilby det meste av objekter som ligger for salg.

Visningsturer

Vi arrangerer visningsturer til Spania nesten hver uke hele året. Våre turer varer i opptil 5 dager, og man betaler kun en egenandel på kr.1.990,- pr. person. Inkludert i denne prisen er da flybilletter, hotell i Spania, alle måltider på turen samt all transport og omvisning i Spania med skandinavisk rådgiver.
Man kan også velge å betale for flybillettene selv. Vi vil allikevel sørge for at dere blir hentet på flyplassen og vi står da også for overnattingen og alle måltidene i opptil 5 dager/4 netter. Dersom man kjøper seg en bolig på turen vil vi da kreditere dere for kostnaden for 2 flybilletter.

Alle våre kunder blir hjulpet individuelt og man blir ikke plassert i grupper sammen med andre, noe som gjør at man får bedre tid på de forskjellige visningene, og er mer fleksibel mht. planlagt program.

Dersom dere skal til Spania på egen hånd og ønsker å se på noen av de boligene som vi kan levere, ordner vi selvsagt også det. Ta kontakt for å gjøre en avtale.
Dersom man ønsker å reservere en bolig hjemmefra kan vi ordne med alle nødvendige dokumenter og sørge for at man får kjøpt seg den boligen man ønsker seg

Trygghet ved kjøp.

Når du bruker så mange penger på en bolig i utlandet, er det svært viktig å velge en profesjonell og etisk organisasjon som tar seg av dine interesser på en hederlig måte.

Vårt kontor i Spania er en av få eiendomsselskaper på Costa Blanca som har blitt autorisert med ISO 9001 status, som betyr at du har fordeler av at vi har forpliktet oss til å gi våre kunder førsteklasses service.

Om du skulle ha begrenset med muligheter for å reise ned hit for å se prospekter med egne øyne, er vi selvfølgelig behjelpelig med oppdatert informasjon, nye bilder, video visninger, etc. om ønskelig!

Adkomst/Tomteforhold

Moderne leiligheter rett ved stranden i Punta Prima, Torrevieja

Denne utbyggingen vil bestå av leiligheter med 2 og 3 soverom, og 2 bad, med parkeringsplass og bod. Alle leilighetene vil ha en terrasse eller en privat hage for de i første etasjer, hvor det også kan bygges et privat basseng dersom ønskelig.
Utbyggingen vil ha totalt 36 leiligheter med ekstraordinær havutsikt fra de fleste. Fellesarealene vil bli plassert på takterrassen, et ideelt sted å nyte den beste soloppgangen eller solnedgangen takket være dens 360º utsikt. En ting å påpeke for utbyggingen er dens utmerkede orientering, siden du vil kunne velge mellom leiligheter vendt mot nordøst eller sørvest.
Alle eiendommene har parkeringsplass og bod i en av de to kjelleretasjene i bygget. Bygningen har to trapperom og heis som gir tilgang mellom kjellerparkering og felles solarium på taket og alle de andre etasjene i utbyggingen.
På solariet er det et svømmebassengområde på to plan, med dusjer, solsenger og en stor pergola. Integrert i bassenget er et grunt område med tre vannsenger med havutsikt. Ved siden av bassenget er et oppvarmet boblebad med undervannsbelysning, et tilgjengelig toalett og et avslapningsområde med to sittegrupper med sofaer. På sørsiden av solariet, komplett med havutsikt, er et område med grill.
Ocean Dream ligger i det privilegerte området Rocío del Mar-Punta Prima: ved siden av det beskyttede naturområdet Lo Ferris, kun 300 meter fra Cala Piteras-stranden, 700 meter fra Punta Prima-stranden og kun 5 minutter fra Torrevieja og Playa Flamenca.
Nær et bredt spekter av tjenester innen gangavstand som restauranter, apotek og supermarkeder. Kun 5 minutter med bil til kjøpesentre som Zenia Boulevard og Habaneras. Utbyggingen ligger mindre enn 45 minutter med bil fra Alicante flyplass og Murcia flyplass i Corvera.

Innhold

Meget flott anlegg fdra en av de store utbyggerne.

2 soverom og 2 bad får man fra 346.000 €
3 soverom og 2 bad får man fra 359.000 €
Det er også Penthouseleiligheter tilgjengelig.
Innflytting er beregnet til Juni 2024

Standard

Meget høy kvalitet

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode351904596
Sist endret06. mai 2024 15:31
ReferanseOcean Dream

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.