Bildegalleri

LA ROQUETTE-SUR-SIAGNE - Storslått villa med 5 soverom og vakker havutsikt

LA ROQUETTE-SUR-SIAGNE, Alpes-Maritimes
PrisantydningEUR 3 400 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
5
Primærrom
280 m²
Tomteareal
2 500 m²
Byggeår
2023
P-plasser
2

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Nær CANNES, Storslått eiendom i en dominerende posisjon med havutsikt, som ligger i et privilegert boligområde nær alle fasiliteter. Villaen, som er totalrenovert til en meget høy standard med materialer av høy kvalitet, strekker seg over rundt 280 m2 (inkludert bassenghuset) på 2500 m2 flatt land beplantet med blomsterbed, busker og trær, i en sjarmerende setting.
På den ene siden: et flott svømmebasseng med små mosaikkfliser, den 110 m2 store stranden, det eksepsjonelle bassenghuset med fullt utstyrt sommerkjøkken, stue/spisestue som vender ut mot terrassen og hagen, som om det var i naturlige omgivelser.
På den andre siden: en 60 m² stor sommerterrasse, delvis skjermet, en stor, mer "koselig" plass med utsikt over hagen med sine store trær. Villaen (bygget over en krypkjeller) er delt inn som følger:
i første etasje: 4 soverom med balkong og utsikt over GARDEN, 3 bad og 3 toaletter, vaskerom og mange garderober.
I første etasje, hvor alle rommene vender ut mot en terrasse med havutsikt, finner du en stor, lys stue med spiseplass og et fullt utstyrt kjøkken med frokostområde. På den ene siden ligger stuen med peis, og på den andre ligger hovedsoverommet med havutsikt og eget bad.
I tillegg er det et sportsrom og/eller kontor, en "Double Carpark Cauchy" med stikkontakt, en kjeller og et hageskur.
Et stort, vakkert familiehus fullt av sjarm og autentisitet i naturlige omgivelser.


Referanse: 84575565

Ønsker du å selge eller kjøpe bolig i Frankrike, eller har du funnet en bolig på nettet og ønsker bistand fra skandinavisktalende megler?

Ta kontakt med oss. Vi bistår både med kjøp og salg. Om du har funnet en bolig på nettet som virker interessant, send oss gjerne linken og vi hjelper deg også med det!

Vi har vår egen store portefølje av eiendommer, men i Frankrike samarbeider alle med hverandre. Vi kan derfor hjelpe deg med boliger som ligger hos våre konkurrenter. Du trenger derfor ikke å henvende deg til flere meglere.

Ved ønske om kjøp, finner vi drømmeboligen for deg.

Har du en bolig i Frankrike som du ønsker å selge, kan vi som autorisert fransk megler bistår med dette.

Om Wretman Estate:

Vi er det største skandinaviske eiendomsmeglerfirmaet på den franske rivieraen. Wretman Estate hjelper kunder med å kjøpe og selge eiendom. For deg som vil kjøpe eiendom tilbyr vi et skreddersydd eiendomssøk med fokus på dine ønsker og behov, uten at dette koster deg noe! Når du finner ditt drømmehjem, hjelper vi deg med prisforhandlinger for å sørge for at du gjør et godt kjøp. For oss er hver kjøper en potensiell fremtidig selger, så det er viktig for oss at våre kunder kjøper til riktig pris og er fornøyd med vår innsats. Vi skiller oss fra andre meglerfirmaer ved at vi følger med gjennom hele den komplekse kjøps-/salgsprosessen slik som notarmøter, abonnementer m.m. uten at dette koster deg noe ekstra. Vi gir råd og hjelp på veien også etter at ditt kjøp er avsluttet. En bolighandel er sjelden avsluttet når overtakelsen har funnet sted. For oss er en bolighandel på den franske rivieraen så mye mer enn å gjøre en handel.

Om å kjøpe eiendom i Frankrike:

Vær oppmerksom på at kartplasseringen i boligannonsene sjelden er helt korrekt i Frankrike, eksakte adresser utgis normalt ikke. Disse får du først ved visning. Opplysningene om eiendommen er basert på selgers opplysninger og ellers den informasjon som er tilgjengelig for megler. Det tas derfor forbehold om informasjonen er korrekt i annonsen. Når du skal kjøpe bolig i Frankrike, er det notaren som sitter med den endelige informasjonen. Korrekte opplysninger vil være tilgjengelig i god tid før du er bundet til et eventuelt kjøp. Omkostningene ved et eiendomskjøp i Frankrike er ca 7,5% av kjøpesum og 2 - 3% for nybygg. Dette inkluderer notaromkostninger og tinglysningsavgifter. Wretman Estate følger franske lover og regler og tar ingen ekstra provisjon fra kjøper. Provisjonen er inkludert i kjøps-/salgssummen og avtales mellom selger og megler. Denne provisjonen deles på de involverte meglerne. Vi kan derfor også søke eiendom utenfor vår egen salgsportefølje.

Wretman Estate er mer enn en megler i det sydlige Frankrike!

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

LA ROQUETTE-SUR-SIAGNE, Alpes-Maritimes
Logo

Wretman Estate & Consulting

Velkommen til oss

Annonseinformasjon

FINN-kode351895307
Sist endret06. mai 2024 14:38
Referanse84575565

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.