Bildegalleri

Fantastisk 4-roms hjørneleilighet med hage og åpen utsikt i Flamenca Village

Kart med kartnålCosta Blanca sør
PrisantydningEUR 390 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Boligareal
83 m²
Tomteareal
58 m²
Byggeår
2021
Energimerking
A
P-plasser
1

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Strandlinje
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Fantastisk 4-roms hjørneleilighet med hage og åpen utsikt i Flamenca Village

Vi har gleden av å presentere denne fantastiske moderne leiligheten i fase 2 av det populære Flamenca Village-komplekset! Leiligheten vender mot vest og består av tre soverom, to bad, lyst stue/spisestue, kjøkken med vaskerom, bod og en stor hjørnehage med utsikt over det felles parkområdet.

Når du kommer inn i leiligheten, finner du kjøkkenet på venstre side. Ved siden av kjøkkenet finner du vaskerommet. Foran det åpne kjøkkenet har du det lyse spisestueområdet og en romslig stue. Stuen har to store skyvedører som vender mot terrassen, noe som slipper inn mye naturlig lys.

På høyre side av leilighetsinngangen finner du et moderne bad, et bod og to store soverom. Begge rommene har en meget moderne stil og er imponerende møblert, akkurat som resten av leiligheten. På høyre side av stuen har du hovedsoverommet, med eget bad. Hovedsoverommet har også skyvedører med tilgang til den koselige hagen. Hagen vender mot vest og har utsikt over det fantastiske grøntområdet.

Eiendommen selges fullt møblert og utstyrt med alt du kan tenke deg å trenge. Det er også en leilighet med stor utleiepotensial. Den er utstyrt med aircondition, gulvvarme på badene. Den inkluderer også en parkeringsplass og bod i kjelleren.

Flamenca Village

Flamenca Village er et prestisjefylt nytt boligkompleks midt i Playa Flamenca. Boligkomplekset har flere bassenger for voksne og barn, både oppvarmede og ikke-oppvarmede, oppvarmede boblebad, bassengbarer, grøntområder og spa-områder med badstuer og tyrkiske dampbad. Du har store grøntområder, solsenger, sjarmerende hager og både utendørs- og innendørs treningsstudioer.

Selve boligen ligger på en svært sentral beliggenhet, med restauranter og shoppingmuligheter. Du er bare 700 meter fra kjøpesenteret Zenia Boulevard og bare 600 meter fra Playa Flamenca-stranden. Akkurat utenfor inngangen til boligkomplekset finner du flere koselige kafeer og bakerier, der du kan få morgenbrødet ditt.

Som prikken over i-en, hvis du liker golf eller bare liker naturen, vil du være glad for å vite at innenfor en radius på ti kilometer ligger ikke mindre enn fire kjente 18-hulls golfbaner.

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode351844001
Sist endret06. mai 2024 08:58
Referanse#2024010#

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.