Bildegalleri

Villaer I Orihuela Costa

Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 569 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
3
Bruksareal
160 m²
Tomteareal
301 m²
P-plasser
2

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Lademulighet
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Orihuela Costa er perlen til den spanske kysten, som ligger i Provinsen Alicante. Dette området er kjent for sine gylne strender, krystallklart vann og koselige viker. Her kan du nyte det milde Middelhavsklimaet, noe Som gjør Orihuela Costa til et ideelt sted å slappe av hele året.

Mangfoldet av landskap I Orihuela Costa er fantastisk: fra frodige hager og parker til majestetiske klipper som ser ut til å være voktere av rolige farvann. Området er også kjent for sine utmerkede golfbaner, og tiltrekker seg fans av denne sporten fra hele verden.

Den Kulturelle arven I Orihuela Costa fortjener også oppmerksomhet. De gamle tårnene, som en gang fungerte som beskyttelse mot pirater, er nå stille vitner fra fortiden, og lokale høytider og festivaler lar deg fordype deg i smaken og tradisjonene i regionen.

Å bo I Orihuela Costa er en mulighet til å våkne opp hver dag med utsikt over havet, nyte fersk sjømat i lokale restauranter og utforske den rike historien til dette hjørnet av Spania. Dette er et sted hvor alle vil finne noe for seg selv, enten det er en aktiv ferie eller en avslappende tid ved sjøen.

Generelt

Åpne dørene til en verden av raffinement og unik stil i et nytt boutique-feriested der hvert hjørne utstråler elegant og adel. De praktfulle duplex-boligene er utstyrt med individuelle bassenger, private parkeringsplasser og imponerende panoramautsikt fra takterrassene.

Utforsk de romslige villaene med tre soverom, hvorav to er utstyrt med eget bad, samt tre felles bad, en elegant stue og et moderne kjøkken. Slapp av på den solskjermede terrassen og fordyp deg i svalheten i ditt eget private basseng.

Den kombinerer raffinement og bekvemmelighet. Dette eksklusive komplekset ligger i Det edle Området Orihuela Costa, i Provinsen Alicante, og tilbyr ti luksuriøse villaer.

Å være i et boligkompleks med en ideell beliggenhet, gir tilgang til alle fasiliteter for et tilfredsstillende liv. Havet med de beste sandstrendene ligger bare en syv minutters kjøretur unna, og det største kjøpesenteret ligger ti minutter unna med bil. Golfelskere vil glede seg over nærheten til prestisjetunge golfbaner, som ligger bare 10-12 minutter unna. Det er et ideelt sted for familier som søker fortreffelighet innen fritid og bekvemmelighet.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Neodom er et profesjonelt premium eiendomsmeglerfirma. Vi jobber i henhold til standardene for "Familiekontoret", og våre prioriteringer er en individuell investeringsstrategi for hver klient, fullstendig konfidensialitet av informasjon om kundenes eiendeler, et komplett spekter av tjenester for registrering av oppholdstillatelsesdokumenter og videre støtte til eiendelene til våre kunder i Spania.
Alle våre ansatte har mange års erfaring med å jobbe med VIP-ku.

Standard

Råd.
Velg en pålitelig megler og stol på at han viser deg alle gjeldende eiendommer. Han vil være i stand til å gi maksimal oppmerksomhet til dine behov, noe som vil åpne opp for flere muligheter for å finne det ideelle hjemmet.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Costa Blanca nord
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode351728879
Sist endret05. mai 2024 14:49

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.