Bildegalleri

Knall fin liten Toppetasje leilighet med Middelhavet som nærmeste nabo

Santa Marinella, 00058 Lazio
PrisantydningEUR 350 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Primærrom
45 m²
Boligareal
45 m²
Tomteareal
125 m²
Rom
3

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet, adkomst

Santa Marinella er en liten, hyggelig by ved havet med ca. 17 000 innbyggere, bare 35 minutter med tog nordover fra Roma. Man kan ta sitt morgenbad fra badebryggene eller på stranden, tilbringe formiddagen på én av de mange strendene i byen, og enda rekke å spise lunsj i Roma. Byen er typisk italiensk og har svært lite turister, men mange romere har sitt landsted her. Santa Marinella har fått mange nye restauranter og de gamle henger fremdeles med. Det er to lokale markeder i byen, samt alt man ellers måtte trenge. Santa Marinella ligger fantastisk sentralt til, for den som vil oppleve andre deler av Italia, og er et fint utgangspunkt like ved Roma. Byen ligger kun få kilometer fra Toscana med utallige kunst- og kulturminner i umiddelbar nærhet. Civitavecchia, som er Romas cruisehavn, ligger bare syv kilometer unna. Santa Marinella har et unikt klima og meget gunstig luft.

Avstander/kommunikasjon

Santa Marinella har gode forbindelser med Roma by både via buss, tog og autostrada. Nærmeste flyplass er i Roma som ligger ca. 60 km nordvest for Santa Marinella. Hit går det direktefly fra Norge som tar ca. tre timer. Fra flyplassen tar det ca. 35-40 minutter med bil. Toscana befinner seg ca. 50 km fra Santa Marinella, og her finnes mange flotte utfluktsmål som kan nås på en dagstur. Til Napoli, Sorrento, Capri og Amalfikysten kommer man på noen timer. Golfbane bare ca. 20 minutter unna.

Innhold

Knall fin liten toppetasje leilighet med Middelhavet som Nabo i Santa Marinella

Unik mulighet til å eie en eksklusiv leilighet i hjertet av Santa Marinella, med det praktfulle Middelhavet som din nærmeste nabo. Beliggende i første rekke i det ettertraktede området rett ved siden av et elegant hotell, gir denne toppetasjen leiligheten deg en uforglemmelig opplevelse av det beste som kystlivet har å tilby.

Smart Innredning: Med sine ca. 45 m2 av italiensk design, ønsker denne leiligheten deg velkommen med en atmosfære av sjarm og stil. Den har en inngang rett inn til et sjarmerende lite kjøkken, komplett med utsøkte mosaikkfliser som gjør den koselig.

Panoramautsikt: Gled deg over uforglemmelige soloppganger og solnedganger fra leilighetens to soverom, hvorav det ene tilbyr en spektakulær utsikt over det glitrende Middelhavet. Her kan du våkne opp til lyden av bølgeskvulp og la deg inspirere av den naturlige skjønnheten rett utenfor vinduet.

Stor Terrasse, Slapp av og nyt det gode livet på den romslige terrassen på ca. 75 m2, som gir deg en ubegrenset panoramautsikt over havet og de omkringliggende områdene. Den moderne markise-arrangementet gir deg muligheten til å skape ditt eget skyggefulle fristed, perfekt for avslappende stunder eller sosiale sammenkomster med venner og familie.

Denne unike leiligheten tilbyr en enestående mulighet til å oppleve det beste av det italienske kystlivet, med en beliggenhet som gir deg enkel tilgang til lokale restauranter, butikker og rekreasjonsmuligheter. Ikke gå glipp av sjansen til å gjøre denne toppetasje leiligheten til ditt eget drømmehjem ved havet.

For mer informasjon eller for å avtale en privat visning, vennligst kontakt oss i dag.

Santa Marinella som reisemål ved Middelhavet

Santa Marinella, en perle ved den italienske kysten som venter på å bli utforsket og oppdaget. Beliggende kun 55 km fra Romas hovedflyplass, Fiumicino, er denne sjarmerende kystbyen en oase av skjønnhet og kultur som tiltrekker seg reisende fra hele verden, da Cruise havnen til Roma, byen Civitavecchia ligger ca 7 km nord for Santa Marinella.

Med sine 17 000 innbyggere, fortsetter Santa Marinella å glede og inspirere gjennom året, og selv om vinteren beholder den sin varme sjarm og atmosfære. Men det er om sommeren denne kystperlen virkelig kommer til liv, med en tredobling av sin befolkning når solen skinner og Middelhavets bølger kaller.

Santa Marinella er ikke bare en destinasjon for sol og sand, men også for kulinariske opplevelser av ypperste klasse. Med ikke mindre enn 86 utesteder for mat og drikke, ifølge TripAdvisor, kan du se frem til å utforske en verden av smaker og aromaer som vil glede ganen og fortrylle sansene dine.

Fra sjarmerende trattoriaer som serverer autentiske italienske retter, til trendy kafeer og elegante barer langs strandpromenaden, er det ingen mangel på muligheter til å nyte det beste av lokal mat og drikke i Santa Marinella.

Visning

Etter avtale med megler som gjerne tar deg med på en digital byvandring/tur i området hvor denne eiendommen ligger.qvtd1toser|00006be34493|NorskMegling.RealEstate|PartialText|Text|6D4D3207-40AD-4A45-8813-25F10C77DBAE

Finansiering

Gjennom våre internasjonale kontakter kan vi tilby langsiktig finansiering til våre kunder.
Finansiering i Euro eller annen valuta kan tilbys i de fleste land, med lån opp til 80% av kjøpesummen med pant i eiendommen.

Faglig og daglig leder Agnar D. Carlsen, MNEF/FIABCI/CEO .
firmapost@norskmegling.noqvtd1toser|00006be34493|NorskMegling.RealEstate|PartialText|Text|E75EEE63-9ED8-46EC-9C33-43F60A44D625

Velkommen til våre seminarer

VI ARRANGERER SEMINAR hver høst. Her vil vi blant annet presentere aktuelle eiendommer og orientere om skatter og avgifter ved kjøp og ved eie av bolig i utlandet. Se informasjon og påmelding under SEMINARER på vår nettside.

TRYGG OG PROFESJONELL EIENDOMSHANDEL - koster ikke mer!
Bruk oss som din søkemegler du også - det lønner deg. Vi kjenner markedet og forhandler og pruter pris for deg, vi har ingen utenlandske selgere å forholde oss til!

VÅRE NORSKE EIENDOMSMEGLERE er medlem i NEF- Norges Eiendomsmeglerforbund og i den internasjonale meglerforeningen FIABCI.

VI HAR BISTÅTT TUSENER AV NORDMENN i hele kjøpsprosessen, noe vår referanseliste bekrefter. Vi tilbyr en meget stor internasjonal eiendomsportefølje med flere tusen eiendommer i mange land.

BRUK EIENDOMSSØK-menyen på vår nettside så får du en oversikt over hvilke typer eiendommer vi kan tilby.

Dersom du finner boliger på andre megleres nettsider - send oss linken så undersøker vi om eiendommen er for salg og om megleren har et gyldig salgsoppdrag.

Norsk Megling International har meglerbevilling som tilfredsstiller EU's krav. Våre kunder vil nyte godt av vårt samarbeid med de største aktørene i markedet.

Vi bistår med vår erfaring og har engasjert dyktige medhjelpere. Vi har partneravtale med notarer og advokater, samt norske advokater som bistår deg i hele kjøpsprosessen og sørger for at oppgjør og registrering av skjøtet skjer på en korrekt måte. Alle innbetalinger og reservasjonsbeløp skjer til notarens/advokatens klientkonto. Gjennom våre internasjonale kontakter kan vi tilby gunstig langsiktig finansiering til våre kunder. Sammen med våre partnere har i spisskompetanse om alle forhold ved kjøp av eiendom i utlandet, og sammen kvalitetssikrer vi kjøpsprosessen fra A til Å.

Som medlemmer av de internasjonale meglerorganisasjonene: FIABCI, UNIS, CEPI og CEI samarbeider vi med veletablerte og erfarne meglerkollegaer!

Følg oss på Facebook: https://www.facebook.com/norskmeglingutland/ og på Instagram @norskmegling2021

VÅRE SEMINARER OM KJØPSPROSESSEN M.M. FOR BOLIG I UTLANDET ER SVÆRT POPULÆRE.
VI ARRANGERER DISSE HVER VÅR OG HØST, SE VÅRT PROGRAM OG PÅMELDING PÅ VÅR NETTSIDE

VÅR ERFARING - DIN TRYGGHET

Ta kontakt med megler for komplett informasjonqvtd1toser|00006be34493|NorskMegling.RealEstate|PartialText|Text|EE95FE3A-E0BF-467B-B352-E42CD67DD3E0

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Santa Marinella, 00058 Lazio
Logo

NORSK MEGLING INTERNATIO­NAL - EURL - IMMO

Gabriella Gandolfi

Utlandsmegler/Italia FIABCI

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode351337611
Sist endret02. mai 2024 18:57

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.