Bildegalleri

Playa del Ingles - Bella Bahia - Luksuriøs og moderne leilighet ved strandpromenaden

Playa del Ingles - Bella Bahia, Gran Canaria
PrisantydningEUR 895 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Boligareal
112 m²
Byggeår
1970
Energimerking
G
Meter over havet
0

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Strandlinje

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Denne nyrenoverte leiligheten med to soverom utstråler harmoni og ro.

Leiligheten har en fantastisk beliggenhet ved strandpromenaden, med fantastisk vakker utsikt over Atlanterhavet og sanddynene i Maspalomas så langt øyet kan se.

Eiendommen, som er en sammenslåing av to leiligheter, er smakfullt renovert og innredet i en moderne stil med harmoniske farger. Alle materialer og alt utstyr er av høyeste kvalitet. Planløsningen er åpen og sosial, kjøkkenet er fullt utstyrt, og her kan du nyte middager og sammenkomster med familie og venner. Ved å åpne opp de store glassflatene blir de sosiale rommene enda mer innbydende.

Komplekset består av bare 4 enheter, så den velstelte hagen og svømmebassenget føles helt privat.

Beliggenheten er rolig, men bare noen få minutters gange unna har du Playa del Ingles komplette utvalg av restauranter, barer, natteliv, butikker og tjenester til din disposisjon, og selvfølgelig den fantastiske sandstranden.

Kort sagt, dette er et paradis å nyte.

Fordeling

Den består av stue-spisestue-kjøkken, 2 soverom, 2 bad, bod, vaskerom og en åpen terrasse.

MERK: Registrerte konstruerte områder er 41,5 m² + 41,5 m², boarealet etter sammenføyning av de to leilighetene er ca. 113 m² + ca. 20 m² terrasse.

Juridisk merknad

Prisen inkluderer ikke skatter og utgifter ved kjøp. De viktigste er omsetningsskatt (6,5%), gebyrer til notarius publicus og eiendomsregisteret, utgifter til saksbehandling og oversettelser. I gjennomsnitt må man beregne at det påløper et tillegg på 8-10 % i skatter og avgifter i tillegg til den oppgitte kjøpsprisen, men vi vil gi deg en detaljert oversikt for hver eiendom du er interessert i.

Den publiserte planen bør betraktes som en veiledende skisse gir ikke et nøyaktig bilde av den fysiske utformingen av eiendommen; det kan være unøyaktigheter i planløsningen og målene for overflatene.

Månedlige felleskostnader: €440

Juridisk og økonomisk sikkerhet

Å kjøpe eiendom i Spania er like trygt som i alle andre europeiske land, men systemet er naturligvis annerledes, og det er nødvendig å kjenne til spanske regler og spansk praksis. Å anvende norske standarder eller prosedyrer ved kjøp av spansk eiendom vil ikke innebære noen ekstra sikkerhet; det kan faktisk tvert imot virke mot sin hensikt. Norske tilsynsmyndigheter (Finanstilsynet) har dessuten ingen kompetanse med hensyn til aktiviteten til en norsk eiendomsmegler som opererer fra Spania. I tilfeller av feil eller uheldig praksis vil de vurdere dette som utenfor sitt kompetanseområde.

 

Ved Cardenas er vi helt åpne, og våre kunder har fullt innsyn i hvert trinn i kjøpsprosessen og er aktive deltakere i prosessen.Her kan du lese hva vi gjør her på Cárdenas for å sikre våre kunder et 100% trygg kjøp, både juridisk og økonomisk:

1.     Betal for eiendommen når du signerer skjøtet

 Bortsett fra et reservasjonsgebyr på maksimum 10 % når du samtykker i å kjøpe en eiendom, trenger du ikke å betale noe før du signerer papirene for overføring av eierskap (skjøtet) ved Notarius Publicus. Notarius Publicus i Spania er upartisk og plikter å se til at begge parters interesser blir ivaretatt under signeringen. Kjøpesummen vil være på din egen spanske bankkonto helt fram til den dagen skjøtet blir undertegnet, og du betaler selger med en bankremisse i det øyeblikk signeringen finner sted.

2.     Vær personlig til stede ved undertegningen av skjøtet

 Så sant det er mulig, anbefaler vi sterkt at du personlig er til stede på Notarius Publicus kontor ved underskrivingen av skjøtet. Tildeling av fullmakt til tredjepart for å håndtere dette for deg er unødvendig, og innebærer at du overlater pengene dine og kjøpet i hendene på andre. Er du personlig til stede, kan du selv kontrollere at prosessen er åpen og korrekt. Med bistand fra en profesjonell eiendomsmegler tar signeringsprosessen en halv dag, og er både en interessant erfaring og en avslappet opplevelse.

3.     Reservasjonskontrakter eller foreløpige kontrakter skal signeres av kjøper og selger

 Alle kontrakter, også reservasjonskontrakter eller foreløpige kontrakter skal signeres av kjøper og selger eller deres lovlig oppnevnte representanter, og ikke av partenes eiendomsmeglere. En eiendomsmegler har ikke myndighet til å representere selger eller signere kontrakter for ham/henne. En kontrakt underskrevet av både kjøper og selger sikrer åpenhet ved transaksjonen.

4.     Detaljert oversikt over kjøpskostnadene

 Vi sørger for å gi deg en detaljert oversikt over utgifter, slik at du unngår økonomiske overraskelser. Vi forklarer hva alle utgiftene på toppen av kjøpesummen går til, og hvorfor. Skatter og avgifter ligger på ca. 10 % av kjøpesummen for eiendommer i lavere prisklasser, og nærmere 8 % for høyere prisete eiendommer. Vi gir også en detaljert oversikt over de årlige løpende utgifter.

5. Profesjonell ansvarsforsikring og økonomisk garanti

 Cárdenas har en profesjonell ansvarsforsikring som dekker vår virksomhet som eiendomsmeglere i Spania. Svært få andre spanske eiendomsmeglere har en slik forsikring. I tillegg har vi opprettet en økonomisk garantiforsikring for forskuddsbetalinger / reservasjonsgebyr mottatt fra kunder.

Adkomst/Tomteforhold

Om Cardenas Eiendomsmegler - Siden 1980

Cárdenas Eiendomsmegler Gran Canaria er en familiebedrift som siden 1980 har spesialisert seg på eiendomsmarkedet på sørsiden av Gran Canaria. Vi legger stor vekt på profesjonell og vennlig kundebehandling, med fokus på ærlig informasjon og rådgiving. Slik har vi opparbeidet oss et sterkt navn, og vi regnes i dag som en av øyas ledende eiendomsmeglere. Vi har mottatt Bellevue Best propert Agent prisen siden 2006.

Vår filosofi er ryddig veiledning fram mot det riktige valget for deg. På våre kontorer i Arguineguin og Puerto blir du møtt av profesjonelle medarbeidere, hvorav flere snakker norsk. Vi er stolte over det gode tillitsforholdet vi har opparbeidet til det norske miljøet på Gran Canaria. Mange av nordmennene som kommer til oss, har fått oss anbefalt av venner og bekjente.

I 2012 åpnet vi sågar ett kontor til i Arguineguín på 200m², som tar for seg juridiske og skattemessige tjenester, og øvrig Kundeservice samt en rekke oppfølgingstjenester; hjelp til tegning av strøm- og vannabonnement, utleie, skattespørsmål, håndtering av arveoppgjør osv.

Acegi/Boican - Største megler organisasjon på Gran Canaria

Cardenas er medlem av den største megler organisasjon på øya ACEGI, og igjennom denne organisasjon har vi tilgang en felles database BOICAN som inneholder prospekter fra mere enn 90 forskjellige meglerfirmaer. Dette gir deg som kjøper den fordelen at ha tilgang til mange flere prospekter gjennom et og samme meglerburo og derfor ikke behøver å kontakte flere ulike meglere for å finne den eiendommen du ønsker å kjøpe.

Innhold

Standard

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

Playa del Ingles - Bella Bahia, Gran Canaria
Logo

Cardenas Eiendomsmegler

Siden 1980

Annonseinformasjon

FINN-kode351282752
Sist endret03. mai 2024 10:07
Referanse05750-CA

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.