Bildegalleri

VILLA TIL SALG I DEN MEST ETTERTRAKTEDE OMRÅDE I FOIA BLANCA, I ALFAZ DEL PI

Foia Blanca - Alfaz del Pi, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 479 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
4
Boligareal
450 m²
Tomteareal
945 m²
Byggeår
2007
P-plasser
4

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Eksepsjonell villa i Foya Blanca, Alfaz del Pi! Denne boligen ligger i et av de mest ettertraktede områdene i Foya Blanca urbanisasjonen, et raskt voksende område hvor tennisfasilitetene og fellesområdene blir renovert av bystyret, noe som øker attraktiviteten.

Nyt stillheten kun 5 minutter fra sentrum av Alfaz del Pi, ytterligere 5 minutter fra den sjarmerende gamlebyen i Altea og kun 7 minutter fra stranden i Albir. I tillegg er Alicante flyplass kun 45 minutter unna med bil.

Denne fantastiske to-etasjers boligen har en garasje på ca. 160m2, som tilbyr plass til flere kjøretøy eller til ombygging av flere oppholdrom.

Hver detalj er tatt vare på, inkludert de naturlige lysinngangene som for tiden er beskyttet for å opprettholde renheten til det indre miljøet.

I hovedetasjen finner du et separat kjøkken med en koselig spisestue, som skiller seg ut for sin romslighet og to utganger til utsiden. En sjenerøs stue med peis, store vinduer og skyvedører som kobles til uteterrassen, hvor bassenget ligger, kompletterer denne etasjen. I tillegg har den to soverom, et komplett bad og et gjestetoalett.

Andre etasje rommer to ekstra soverom, hvert med eget bad, hvor det viktigste skiller seg ut for sitt store omkledningsrom. Herfra har du tilgang til en stor terrasse mot sørøst.

Hele huset er utstyrt med oppvarming, noe som sikrer komfort i alle årstider. Utsiden av eiendommen tilbyr en omfattende hage med et sjarmerende svømmebasseng i sørøst, omgitt av en rekke planter, blomster og palmer som forskjønner miljøet.

Denne villaen representerer den perfekte balansen mellom komfort, eleganse og en privilegert beliggenhet.

Generelt

IBERIA PROPERTY

Iberia Property har i dag 3 kontorer, ett i Albir, ett Villajoyosa, Costa Blanca nord, og ett kontor på Villamartin, Costa Blanca syd.

Vi har meglere som snakker Norsk, Spansk, Engelsk, Tysk, Fransk, Nederlandsk og Russisk.   

Vår virksomhet er eiendomssalg, eiendomsutvikling og utleie.

 

TA GJERNE EN TITT PÅ VÅR HJEMMESIDE

 http://www.iberiaproperty.no

 I TILLEGG TIL VÅR EGEN ENTREPRENØRAVDELING, SÅ HAR VI SAMARBEIDSAVTALE MED ALLE SERIØSE OG ANERKJENTE UTBYGGERE PÅ HELE COSTA BLANCA KYSTEN. VI KAN DERFOR TILBY PRISER PÅ NYBYGG TIL SAMME PRIS SOM DIREKTE FRA UTBYGGEREN.

Foruten våre egne kontoret så har vi samarbeid med 10 høyst respekterte meglerkontorer fra La Manga i sør til Denia i nord. Vi kan tilby et stort utvalg av eiendommer på hele Costa Blanca kysten.

Vi har også et samarbeidskontor Costa Del Sol med norsktalende personell, samt i området Costa Brava fra Barcelona og nord mot grensen til Frankrike.

Iberia Property formidler nye og brukte eiendommer i de mest ettertraktede områder i Spania og har mer enn 4000 eiendommer til salgs i alle størrelser og priser.

 Vi kjører kun individuelle visningsturer.

 
Iberia Property er koblet opp mot så vel norske og spanske advokater for å sikre og ivareta våre kunder ønsker og krav gjennom hele kjøpsprosessen. 

Vi hjelper våre kunder med spansk identifikasjonspapirer (Nie), residencia søknader, åpne bank kontoer og eventuelt lån. 

 

Vi har nært samarbeid med skandinavisk talende økonomer/skatterepresentanter med individuell tilretteleggelse av skjøte, forsikringer, arv, skatt og innlevering av selvangivelse.

Grunnleggerne av selskapet har mer en 30 års erfaring med salg og utbygging av eiendommer i Spania.

 Kort sagt så tar vi hand om våre kunder, fra systematisk søk etter eiendom basert på kundens ønsker og behov, til etterarbeid som boligeier i Spania. 

 Du blir vår kunde så lenge du eier eiendommen i Spania. Vi ser frem til å kunne hjelpe deg

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Foia Blanca - Alfaz del Pi, Costa Blanca nord
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode351255773
Sist endret04. mai 2024 15:00
Referanse11768

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.