Bildegalleri

JUAN LES PINS, JUAN FLORE, VED HAVET OG SANDSTRENDENE

Juan les Pins, Alpes-Maritimes
PrisantydningEUR 790 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
3
Boligareal
82 m²

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Leiligheten ligger i den berømte Juan Flore domene. domene med svømmebasseng og vaktmester, flotte parker og dens strategiske posisjon noen få skritt fra sentrum av Juan les Pins.
Butikker er like ved boligen, 2 supermarkeder, bakeri, restauranter, her gjør man alt til fots.
Når det gjelder transport, enkel tilgang til Nice flyplass via Juan les Pins stasjon eller med buss. De er også direktelinjer til Antibes sentrum, Cannes og Golfe Juan.

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Les gjennom vår kjøperguide på 354 sider!

Denne finner du på www.franskbolig.no.

Innhold

25 meter fra de vakre strendene i Juan les Pins og butikker, praktfull 4-roms leilighet som er meget velutstyrt med flotte fasiliteter og i utmerket stand. Leiligheten består av en romslig stue/spisestue på 30m2 med fullt utstyrt amerikansk kjøkken, som åpner ut mot en stor, meget solrik terrasse plassert sørøst, 3 romslige soverom på mer enn 10m2, hver med utgang til en annen stor terrasse plassert sørvest, 2 bad med eget toalett, kjeller og garasje i kjeller med direkte adkomst via heis.
Leiligheten er utstyrt med klimaanlegg og har et høyt utleie potensial for interesserte.
Fellesutgifter: 134€/måned
Eiendomsskatt: €1235/år
Energikostnadene er estimert mellom 830 og 1190€/år
For mer informasjon, vennligst kontakt Vanina Magnussen (ACI) tel: +33651107727 (snakker norsk) / v.magnussen@franskbolig.fr.

Standard

Svært god standard.

FranskBolig er den største skandinaviske boligjegeren, og den eneste norske virksomheten spesialisert kun på Frankrike
. Juridisk, administrativ og teknisk bistand gjennom hele kjøps- eller salgsprosessen overalt i Frankrike
. Flytende i fransk også
. Godt over 1 000 transaksjoner siden 2007 for norske kjøpere og selgere, enten som kjøpsmegler, salgsmegler eller ekstern juridisk rådgiver
. Fransk meglerbevilling

Ihht fransk lov om eiendomsmegling kan ikke franske eiendommer megles fra utlandet. For eksempel fra Norge. Derfor er det alltid et franskregistrert meglerfirma som selger en eiendom som formidles i Norge, om det er på finn.no eller på andre norske nettsider.

For å finne ut om firmaet du er i kontakt med har fransk meglerbevilling kan du sjekke selv i registeret: https://www.cci.fr/web/trouver-un-professionnel-de-l-immobilier (der finner du oss: Europimmo Consulting).

FranskBolig abonnerer på juridiske brev og informasjonshefter og deltar på kurs om eiendomsfaget flere ganger i året Vi holder oss oppdatert hele tiden om lovendringer som berører bl.a. eiendomsoverdragelser.

Vi samarbeider med mange notarer og advokater både i Frankrike og i Norge, samt med skatterepresentanter. Med vår lange ekspertise innen skatt, arv, eierforhold og boligdrift kan vi derfor bistå med å finne de beste løsningene for å minske arveavgiftstrykket i Frankrike, redusere skattebelastningen ved utleie, m.m.

Vi har kontorer i Oslo og i Sophia-Antipolis nær Antibes. Du kan treffe våre hyggelige og proffe konsulenter langs hele Middelhavskysten: Erik i Uzès, Helen og Tale i Montpellier, Irene i Carcassonne, Alexis i området mellom Collioure og sète, Michael i Nice, Stéphane i Cannes, Ida i Lorgues, Frederick i Le Cannet, Vanina i Antibes og Mona i Saint-Tropez. Sammen med våre norsktalende medhjelpere dekker vi hele Middelhavsområdet mellom Menton og Céret... og litt til. Alle våre rådgivere snakker et skandinavisk språk med unntak av Alexis som snakker flytende engelsk.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Juan les Pins, Alpes-Maritimes
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode351130385
Sist endret01. mai 2024 13:03
Referanse666v6162a

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.