Bildegalleri

Moderne leiligheter i La Mata kun 700m fra nydelig strand

Ronda José Samper García, Altos de La Bahìa, Torre, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 255 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Boligareal
89 m²

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Torrevieja

Torrevieja er en av hovedbyene på Costa Blanca, og ligger en 40 minutters kjøretur sør for flyplassen i Alicante. Her kan du la øynene hvile på fantastiske hvite strender med det klareste vann du noen gang har sett, hvorav de fleste av dem er tildelt Blått Flagg.

Takket være at Torrevieja er omgitt av de to store, vakre saltvannsinnsjøene kalt Salinas de Torrevieja, i kombinasjon med lufttemperaturen i området, har WHO tildelt denne regionen tittelen “verdens sunneste sted å bo”.

Strandpromenaden og marinaen i denne spennende og dynamiske byen trekker til seg besøkende fra hele verden.

Når solen skinner tilbyr Torrevieja et bredt utvalg aktiviteter og underholdning for hele familien, og når den går ned våkner Torreviejas til live igjen med fantastiske restauranter, barer og nattklubber.

Torrevieja er et veldig bra sted for shopping, og du finner bokstavelig talt alt her, enten i de store kjøpesentrene, små boutiques i sidengatene eller på utendørsmarkedene.

Generelt

Utforsk dette fantastiske nye prosjektet Eden Beach i Torrevieja/La Mata. Kun 700 meter til La Mata-stranden og nær fasiliteter.

Disse er moderne 2-roms leiligheter med 2 bad, hvorav ett er en-suite og med utgang til privat terrasse.

Stue/spisestue og kjøkken er åpen planløsning med utgang til terrassen. Rikelig med lys strømmer gjennom de store glassvinduene, og alle leilighetene fra andre etasje og oppover har havutsikt.

Leilighetene i første etasje har en terrasse og en privat hage, som gir deg ekstra plass til utendørs opphold og sosiale sammenkomster.

Det er installasjon av aircondition via kanaler med varm og kald luft, innebygde garderober, motoriserte persienner med kontrollbryter til soverom og stue.

Alle kjøkken er utstyrt med ventilator, kokeplate, stekeovn, mikrobølgeovn og integrert vask.

Det er et vakkert felles bassengområde med et frodig grøntområde.

Hver bolig har en parkeringsplass på bakkenivå innenfor utviklingen.

Leilighetene varierer i størrelse fra 78 kvm til 89 kvm, og prisene avhenger av valgt enhet.

Ta kontakt for oppdaterte priser, plantegninger og en hyggelig boligprat.

Adkomst/Tomteforhold

Dette gjør Camarsol unik og konkurransedyktig

Camarsol er et annerledes eiendomsmeglerfirma som tilbyr en trygg og enkel bolighandel på Costa Blanca i Spania, siden 2003.

  • I motsetning til mange andre meglere her i Spania så gjør vi hele jobben "in-house", uten behov av eksterne eksperter (som advokater, ledere/regnskapsførere, oversettere etc.). Bruk av eksterne eksperter skaper ofte mye forvirring og betyr ofte ekstra overraskende kostnader for kjøper. "Jo flere kokker jo mere søl" – og med så mange ledd i prosessen kan megleren ikke lenger garantere en problemfri handel.
  • Vi bistår med hjelp etter kjøp gjennom eksklusive CamarClub – innen skatt, forsikring, lover, oversettelse, tilgang til en rekke tjenester, etc.
  • Vår kvalitetssikring er din trygghet. Vi sikrer oss at alle byggeprosjekter vi selger er bygget av seriøse firmaer som vi kan stole på, og at det ikke finnes noen feil eller mangler i prosjektet. De er 100% legale med papirer i orden og uten heftelser av noen art.

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Ronda José Samper García, Altos de La Bahìa, Torre, Costa Blanca sør
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode351113683
Sist endret01. mai 2024 11:48
ReferanseNEW278

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.