Bildegalleri

Biot- Sjeldent hus i hjertet av landsbyen Biot med svømmebasseng

BIOT / BIOT VILLAGE, Alpes-Maritimes
PrisantydningEUR 1 225 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Primærrom
130 m²
Tomteareal
720 m²

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Utsikt

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Unik juvel på terrassene i Biot
Denne eiendommen ligger nær det middelalderske sentrum av Biot, og takket være den høye beliggenheten har den fantastisk utsikt over havet og åsene.
Den er ideell som et andre hjem eller for helårsboende, og vil overbevise deg med sin atmosfære og eksepsjonelle beliggenhet.
Denne sjarmerende villaen er fra 1959 og har et boareal på rundt 130 m².

Den består av :
I første etasje er det en romslig entré, en stor stue/spisestue, et kjøkken med gasskomfyr og spiseplass, et gjestetoalett og to boder.
I første etasje er det tre soverom, to bad og en vinterhage med terrasse.
Alle soverommene er dekket av dyrebare terrakottafliser. Stuen og det ene soverommet er innredet med italienske designermøbler av topp kvalitet.
En to-etasjes hage på rundt 720 m² strekker seg som en liten park.
En stor terrasse under imponerende palmer inviterer deg til å nyte en grillfest eller en aperitiff.
Et 10 meter langt og 5 meter bredt svømmebasseng, som ligger rett ved siden av, er perfekt for avkjøling på en varm sommerdag.
Tomtens utforming gjør det enkelt å lage fasiliteter som en petanquebane og grønnsakshager.
Biots gamleby, restauranter og butikker ligger bare noen minutters gange unna.
Det er et busstopp rett utenfor eiendommen.
Innenfor en radius på 100 meter er det rikelig med videoovervåket parkering.
(Det kan være mulig å leie en garasje i nærheten).

Referanse: 84640491

Ønsker du å selge eller kjøpe bolig i Frankrike, eller har du funnet en bolig på nettet og ønsker bistand fra skandinavisktalende megler?

Ta kontakt med oss. Vi bistår både med kjøp og salg. Om du har funnet en bolig på nettet som virker interessant, send oss gjerne linken og vi hjelper deg også med det!

Vi har vår egen store portefølje av eiendommer, men i Frankrike samarbeider alle med hverandre. Vi kan derfor hjelpe deg med boliger som ligger hos våre konkurrenter. Du trenger derfor ikke å henvende deg til flere meglere.

Ved ønske om kjøp, finner vi drømmeboligen for deg.

Har du en bolig i Frankrike som du ønsker å selge, kan vi som autorisert fransk megler bistår med dette.

Om Wretman Estate:

Vi er det største skandinaviske eiendomsmeglerfirmaet på den franske rivieraen. Wretman Estate hjelper kunder med å kjøpe og selge eiendom. For deg som vil kjøpe eiendom tilbyr vi et skreddersydd eiendomssøk med fokus på dine ønsker og behov, uten at dette koster deg noe! Når du finner ditt drømmehjem, hjelper vi deg med prisforhandlinger for å sørge for at du gjør et godt kjøp. For oss er hver kjøper en potensiell fremtidig selger, så det er viktig for oss at våre kunder kjøper til riktig pris og er fornøyd med vår innsats. Vi skiller oss fra andre meglerfirmaer ved at vi følger med gjennom hele den komplekse kjøps-/salgsprosessen slik som notarmøter, abonnementer m.m. uten at dette koster deg noe ekstra. Vi gir råd og hjelp på veien også etter at ditt kjøp er avsluttet. En bolighandel er sjelden avsluttet når overtakelsen har funnet sted. For oss er en bolighandel på den franske rivieraen så mye mer enn å gjøre en handel.

Om å kjøpe eiendom i Frankrike:

Vær oppmerksom på at kartplasseringen i boligannonsene sjelden er helt korrekt i Frankrike, eksakte adresser utgis normalt ikke. Disse får du først ved visning. Opplysningene om eiendommen er basert på selgers opplysninger og ellers den informasjon som er tilgjengelig for megler. Det tas derfor forbehold om informasjonen er korrekt i annonsen. Når du skal kjøpe bolig i Frankrike, er det notaren som sitter med den endelige informasjonen. Korrekte opplysninger vil være tilgjengelig i god tid før du er bundet til et eventuelt kjøp. Omkostningene ved et eiendomskjøp i Frankrike er ca 7,5% av kjøpesum og 2 - 3% for nybygg. Dette inkluderer notaromkostninger og tinglysningsavgifter. Wretman Estate følger franske lover og regler og tar ingen ekstra provisjon fra kjøper. Provisjonen er inkludert i kjøps-/salgssummen og avtales mellom selger og megler. Denne provisjonen deles på de involverte meglerne. Vi kan derfor også søke eiendom utenfor vår egen salgsportefølje.

Wretman Estate er mer enn en megler i det sydlige Frankrike!

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

BIOT / BIOT VILLAGE, Alpes-Maritimes
Logo

Wretman Estate & Consulting

Velkommen til oss

Annonseinformasjon

FINN-kode350993304
Sist endret02. mai 2024 12:24
Referanse84640491

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.