Bildegalleri

EL CHAPARRAL - ULTRAMODERNE ENEBOLIG I REKKE MED UTSIKT OVER MIDDELHAVET

Kart med kartnålCosta del Sol
PrisantydningEUR 745 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
3
Bruttoareal
145 m²
Boligareal
118 m²

Visning

Visning etter avtale! Vi arrangerer individuelle visningsreiser. Ring Heidi på +34666442222 eller send epost til info@segarrabrateng.com!

Om eiendommen

Beliggenhet

VED EL CHAPARRAL MELLOM FUENGIROLA OG LA CALA

Velkommen til Heidi Bråteng - eiendomsmegleren med lengst erfaring på Costa del Sol! 
Vinner av Marbellas Næringslivspris!

Generelt

Ultramoderne enebolig i rekke i hjørneposisjon i det nye konseptferiestedet i El Eden, i El Chaparral-området.

Huset er fylt med dagslys, med store vinduer fra gulv til tak. Det åpne kjøkkenet er fullt utstyrt med hvitevarer av høy kvalitet og forbinder stue og spisestue. På samme plan er det et gjestetoalett og vaskerom.

På andre nivå er det 3 soverom, hvor hovedsoverommet har balkong for å nyte utsikten mot Middelhavet, garderober og eget bad med dobbel servant. De to andre soverommene har god størrelse og deler bad.

Privat terrasse med hage på 22,53 m² er en perfekt kombinasjon for å ha en avslappende kveld, spise og nyte med familie eller venner.

Komplekset er godt vedlikeholdt og har velstelte felleshager. Ferieanleggets fasiliteter inkluderer bassengområder, spa med komplett treningsstudio, badstue, dampbad og tennisbane.

Strand og golf på et øyeblikk: Eden ligger rett foran Chaparral-stranden, en stripe med gyllen sand med krystallklart vann. I umiddelbar nærhet finnes også El Chaparral Golf Club.

Privilegert beliggenhet, plassert mellom kysten av Fuengirola og La Cala de Mijas, med nærhet til Malaga og Marbella. Alt dette er ledsaget av en attraktiv naturintegrasjon, designet for å forene arkitektur og natur i ett unikt prosjekt, der rette linjer, kanter og vinkler tegner en særegen kontur.

Soverom: 3

Bad: 2,5

Areal: 118 m²

Terrasse: 27 m²

Totalareal: 145 m²

Hage: 22 m²


Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode350976800
Sist endret30. apr. 2024 15:03
ReferanseSB6622

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.