Bildegalleri

3 soverom i populære Higueron West

Costa del Sol
PrisantydningEUR 735 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
3

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Denne koselige leiligheten består av 3 soverom, 2 bad og et gjestetoalett. Hovedsoverom med eget bad og et stort garderobeområde.

Urbaniseringen ligger i et prestisjefylt boligkompleks som ligger på grensen mellom Fuengirola og Benalmádena. Beliggenheten tilbyr ro og komfort takket være nærheten til tjenester, pendeltog, Den nærmeste stranden er Carvajal-stranden, som ligger 500 meter unna. Til Fuengirolas sentrum på 5 min. og Malaga internasjonale flyplass 20 minutter unna.

Eiendommen er et perfekt alternativ for de som ønsker å sette sitt eget preg på sitt nye rom, da denne eiendommen tilbys umøblert, men med et fullt utstyrt kjøkken og mange ekstrautstyr i hjemmet som gjør det enda mer komfortabelt. Alle soverommene tilbyr mye naturlig lys, og gir koselige rom, og noen av rommene har private terrasser.

Badene tilbyr moderne elementer i en elegant og moderne plass med toalettsaker fra et velkjent internasjonalt merke. Kjøkkenet er åpent mot stuen med alle hvitevarer; en fin, romslig øy som gir et behagelig miljø. Spisestuen blir koselig, og gir dermed rommet tre omgivelser i ett og med vakker utsikt over fellesområdene og utsikt over åpne områder. Leiligheten har tilgang til fellesbassenget. Urbaniseringen er et rolig boligområde som ligger i nærheten av alle tjenester, men langt fra byens kjas og mas. Perfekt å bo i, tilbringe en avslappet ferie og en flott investering!

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Costa del Sol
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode350975220
Sist endret30. apr. 2024 13:06

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.