Bildegalleri

Elegant ferdigbygget villa i Torreta. 3 soverom, 2 bad og privat basseng

Kart med kartnålLaguna Rosa, Torreta, Torrevieja, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 349 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
3
Bruttoareal
99 m²
Byggeår
2024

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Her har vi et nytt anlegg med 7 villaer, hvorav en av de nå er ferdig bygget og klar for innflytting.

Generelt

Eurobolig og Spanialiv har siden 2001 formidlet flere hundre flotte eiendommer til skandinaviske kunder. For å yte ennå bedre service har vi nå slått oss sammen, og kan for øyeblikket tilby over 30 000 boliger, både nye og brukte. Vi har et stort utvalg av boliger for salg langs hele Costa Blanca, Costa Calida og på Costa del Sol, i alle prisklasser. Vårt kontor i Spania, MASA International,  har siden starten i 1981 solgt over 36000 boliger. Se hele vårt utvalg på våre websider. 

Visningsturer

Vi arrangerer visningsturer til Spania nesten hver uke hele året. Våre turer varer i opptil 5 dager, og man betaler kun en egenandel fra kr.1.990,- pr. person. Inkludert i denne prisen er da flybilletter, hotell i Spania, alle måltider på turen samt all transport og omvisning i Spania med skandinavisk rådgiver.
Man kan også velge å betale for flybillettene selv. Vi vil allikevel sørge for at dere blir hentet på flyplassen og vi står da også for overnattingen og alle måltidene i opptil 5 dager/4 netter. Dersom man kjøper seg en bolig på turen vil vi da kreditere dere for kostnaden for 2 flybilletter.

Alle våre kunder blir hjulpet individuelt og man blir ikke plassert i grupper sammen med andre, noe som gjør at man får bedre tid på de forskjellige visningene, og er mer fleksibel mht. planlagt program.

Dersom dere skal til Spania på egen hånd og ønsker å se på noen av de boligene som vi kan levere, ordner vi selvsagt også det. Ta kontakt for å gjøre en avtale.
Dersom man ønsker å reservere en bolig hjemmefra kan vi ordne med alle nødvendige dokumenter og sørge for at man får kjøpt seg den boligen man ønsker seg.

Trygghet ved kjøp

Når du bruker så mange penger på en bolig i utlandet, er det svært viktig å velge en profesjonell og etisk organisasjon som tar seg av dine interesser på en hederlig måte. Vårt kontor i Spania er en av få eiendomsselskaper på Costa Blanca som har blitt autorisert med ISO 9001 status, som betyr at du har fordeler av at vi har forpliktet oss til å gi våre kunder førsteklasses service.

Adkomst/Tomteforhold

Flott ferdigbygget villa i Torrevieja

Laguna Rosa Villas er et nytt prosjekt med totalt 7 selvstendige villaer, alle fordelt over to etasjer og bygget med høy standard og meget gode kvaliteter.
Første etasje presenterer en åpen planløsning mellom kjøkken og stue, ett romslig soverom med innebygd garderobe og et bad.
Den øverste etasjen består av to andre romslige soverom med garderobeskap og eget bad. Det større soverommet har direkte utgang til en fin, solrik terrasse.
I toppetasjen finner du den solrike takterrassen hvor du har god plass til terrassemøbler, solsenger og chill-out område. Takterrassen kan nås gjennom trappen fra terrassen i andre etasje. Takterrassen er beregnet som tilleggsvalg.
Villaene leveres med forhåndsinstallert luftkondisjonering ved kanaler, hvitevarepakke, lyspakke, dusjvegger og motoriserte persienner.
I nærheten av prosjektet kan du finne et bredt utvalg av hyggelige restauranter, det store kjøpesenteret Habaneras og alle fasiliteter du måtte trenge. Innen en kort kjøretur kan du nå flere golfbaner, samt de vakre strendene i Torrevieja, Orihuela Costa eller Guardamar del Segura. Alicante flyplass er tilgjengelig på omtrent 40 minutter.

Innhold

Her får man 3 soverom, 2 bad, stor stue, moderne kjøkken, stor fliselagt tomt med privat basseng, samt en stor terrasse i 2. etasje.

Denne ferdigbygde villaen kan man nå kjøpe for 349.000 € ( + avgifter på ca 13-14 % )

Det finnes også en litt større modell med 3 soverom og 3 bad, som man får fra 360.000 € ( + avgifter )
Leveringstiden på de villaene er fra 9-12 mnd, avhengig av hvilken man kjøper.

Standard

Meget flotte villaer, med sentral beliggenhet.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode350941967
Sist endret30. apr. 2024 08:58
ReferanseLaguna Rosa Villa

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.