Bildegalleri

Flotte vertikaldelte boliger med 2 eller 3 soverom. Ferdig bygget

Kart med kartnålTorre Pacheco, Costa Calida, Costa Calida
PrisantydningEUR 205 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Tomannsbolig
Soverom
2
Bruttoareal
97 m²
Byggeår
2023

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Disse flotte boligene ligger i Torre Pacheco, med gangavstand til sentrum

Generelt

Eurobolig og Spanialiv har siden 2001 formidlet flere hundre flotte eiendommer til skandinaviske kunder. For å yte ennå bedre service har vi nå slått oss sammen, og kan for øyeblikket tilby over 30 000 boliger, både nye og brukte. Vi har et stort utvalg av boliger for salg langs hele Costa Blanca, Costa Calida og på Costa del Sol, i alle prisklasser. Vårt kontor i Spania, MASA International, har siden starten i 1981 solgt over 36000 boliger. Se hele vårt utvalg på våre websider. 

Visningsturer

Vi arrangerer visningsturer til Spania nesten hver uke hele året. Våre turer varer i opptil 5 dager, og man betaler kun en egenandel fra kr.1.990,- pr. person. Inkludert i denne prisen er da flybilletter, hotell i Spania, alle måltider på turen samt all transport og omvisning i Spania med skandinavisk rådgiver.
Man kan også velge å betale for flybillettene selv. Vi vil allikevel sørge for at dere blir hentet på flyplassen og vi står da også for overnattingen og alle måltidene i opptil 5 dager/4 netter. Dersom man kjøper seg en bolig på turen vil vi da kreditere dere for kostnaden for 2 flybilletter.

Alle våre kunder blir hjulpet individuelt og man blir ikke plassert i grupper sammen med andre, noe som gjør at man får bedre tid på de forskjellige visningene, og er mer fleksibel mht. planlagt program.

Dersom dere skal til Spania på egen hånd og ønsker å se på noen av de boligene som vi kan levere, ordner vi selvsagt også det. Ta kontakt for å gjøre en avtale.
Dersom man ønsker å reservere en bolig hjemmefra kan vi ordne med alle nødvendige dokumenter og sørge for at man får kjøpt seg den boligen man ønsker seg.

Trygghet ved kjøp

Når du bruker så mange penger på en bolig i utlandet, er det svært viktig å velge en profesjonell og etisk organisasjon som tar seg av dine interesser på en hederlig måte.

Vårt kontor i Spania er en av få eiendomsselskaper på Costa Blanca som har blitt autorisert med ISO 9001 status, som betyr at du har fordeler av at vi har forpliktet oss til å gi våre kunder førsteklasses service.
I disse korona tider da det jo for mange er begrenset med muligheter for å reise ned hit for å se prospekter med egne øyne, om ønskelig, er vi selvfølgelig behjelpelig med oppdatert informasjon, nye bilder, video fra prosjektet, etc.

Adkomst/Tomteforhold

Meget flotte hjørnehus i Torrepacheco

Sol & Golf er den nye utviklingen av nybygde boliger på ett plan med solarium i det svært ettertraktede området Torre Pacheco, Costa Cálida, Spania.
De ligger i en privilegert beliggenhet, omgitt av spektakulære golfbaner for å nyte under solen, og kun 10 minutter fra de rolige strendene i Mar Menor.
De er helt nye designerboliger, med stor privat tomt med svømmebasseng (valgfritt), hage og sikker parkering. Du kan velge mellom boliger med 2 eller 3 soverom og 2 bad, avhengig av dine preferanser.
I det indre av disse husene skinner rommene deres med sitt eget lys. Disse luksuriøse boligene er utstyrt til den høyeste standarden, med det beste utstyret og et utvalg av kvalitetsmaterialer. Komfort ligger i luften.
Du vil bli spesielt overrasket over det hyggelige takterrasseområdet, med utekjøkken, grill og toalett. Når du ønsker å koble fra rutinen og ta et pust av frisk luft, kan du slappe av i dette vakre hjørnet og beundre den naturlige utsikten.
Disse nybygde villaene vil få deg til å bli forelsket, spesielt hvis du brenner for golf og det gode livet på Costa Cálida. Du vil ikke finne et sted som dette. Bare se deg rundt og du vil legge merke til den vakre oasen av golfbaner som omgir deg, med sine brede, lyse greener og grønne landskap som kan utmerke seg hver dag. Takket være det subtropiske klimaet i Murcia-regionen kan du spille din favorittsport hele året.
Hele Costa Cálida-regionen, inkludert Torre Pacheco, regnes som et av de sunneste stedene i Spania. Når du bor i den nye utbyggingen Sol & Golf, vil du ha en perfekt kombinasjon av hav, godt klima, mye lys og ren luft. Et unikt miljø hvor du kan leve dine beste ferier eller leve året rundt.
Innen gangavstand vil du også finne alle de lokale tjenestene til din disposisjon: mange barer og restauranter, supermarkeder, butikker... Den internasjonale flyplassen i Murcia ligger kun 20 minutter unna og strendene er kun 10 minutter unna. Med et motorveinettverk nær hjemmet kan du reise til andre turistbyer raskt og enkelt.

Innhold

Man kan velge i mellom 2 eller 3 soverom, alle med 2 bad. Romslig stue og flott kjøkken. Husene har en stor takterrasse, og mulighet for eget basseng hvis man ønsker det.

2 soverom finnes fra 205.000 €
3 soverom koster fra 250.000 €
Spanske avgifter kommer i tillegg, ca 13-14 %
Vi har flere som er ferdig bygget og står klare for innflytting.

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode350941741
Sist endret30. apr. 2024 08:58
ReferanseSol & Golf Torre Pacheco

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.