Bildegalleri

CANNES - Klassisk eiendom med spektakulær utsikt - Stille og rolig - Dobbel garasje!

Cannes, Provence-Alpes-Côte d'Azur
PrisantydningEUR 4 500 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
4
Boligareal
300 m²
Tomteareal
2 000 m²

Fasiliteter

Alpinanlegg
Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Båtplass
Garasje/P-plass
Golfbane
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Strandlinje
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Klassisk eiendom beliggende i absolutt ro på en av de mest ettertraktede adressene i Cannes. En eksepsjonell panoramautsikt over havet og Cannes bukten. Bo-areal på 300 kvm med totalt 4 soverom. Flere av oppholdsrommene har sjenerøse volumer og stor takhøyde. Eiendommen ligger sydvendt på en dominerende høyde i terrenget. Mot sør lar eiendommen de varme solstrålene trenge gjennom hele dagen, og bringer klarhet og lysstyrke til denne fredens oase. Om vinteren vil en elegant peis i midten av stuen tillate deg å dele hyggelige øyeblikk med familie eller venner. Nydelig anlagt tomt på 2000 kvm med svømmebasseng, flere hyggelig uteområder og dobbelgarasje. Ideell "pied-à-terre" på den franske rivieraen som ligger kun 10 minutter fra de fine sandstrendene i Cannes, 20 minutter fra internasjonale skoler og Nice flyplass. Eiendommen vil tilby sine beboere en enestående søthet av liv i et særdeles privilegert miljø.

Cannes, som ligger mellom Saint-Tropez og Monaco, er i dag nervesenteret for den Franske Rivieraen. Byen tilbyr prestisjefylte og verdensomspennende begivenheter som den årlige filmfestivalen, MIPIM og Cannes Lions - men strandbyen er også velsignet med naturlige, kulturelle og maritime rikdommer. Høydepunkter til den ikoniske byen inkluderer sjarmerende landskap, palmekantede promenader, verdenskjente yachter, trendy restauranter (som Baoli, La Môme og La Guérite), idylliske strender og har det pulserende tempoet i livet til en by som er både ekstravagant og innbyende.

Magrey & Sons er et ledende eiendomsmeglerbyrå på den Franske Rivieraen. Vi har bygget opp et anerkjent internasjonalt rykte takket være vår grundige kunnskap om det lokale eiendomsmarkedet og vår ambisjon om å gjøre alt for at kunden blir 100% fornøyd. Med kontorer i Cannes, Mougins, St.Tropez og Monaco tilbyr vi de beste og mest eksklusive eiendommene innen utleie og salg i Sør-Frankrike. Våre verdier, profesjonalitet og ekspertise gjør oss i stand til å møte alle dine ønsker, og takket være et nettverk av privilegerte partnere kan tilby en rekke tilpassede tjenester som henting på flyplass, booking av yacht, helikopter, privatjet samt reservasjoner på de mest eksklusive restaurantene for å optimalisere opplevelsen din på Cote d'Azur. Vi har også et profesjonelt nettverk med takstmenn som kan gjennomføre uavhengige tilstandsrapporter, samt norske og internasjonale skatteadvokater som kan optimalisere eiendomstransaksjonen på dine vegne.

Ta kontakt for visning eller for ytterligere detaljer rundt boligen. Vi bistår også dersom du generelt ønsker mer informasjon vedrørende kjøp eller leie av eiendom i Sør-Frankrike. De fleste av våre eiendommer er til salgs off-market, så brorparten av transaksjonene i Provence skjer gjennom en konkret og grundig dialog med deg som kunde.

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Cannes, Provence-Alpes-Côte d'Azur
Logo

MAGREY & SONS Luxury Real Estate

Trygg og diskré megling siden 1969

Annonseinformasjon

FINN-kode350881663
Sist endret29. apr. 2024 18:17
Referanse1501

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.