Bildegalleri

ENEBOLIG | VILLA TIL SALGS I ALTEA (4734)

Kart med kartnålALTEA, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 525 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
4
Bruksareal
200 m²

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Frittliggende villa i et rolig område av La Olla de Altea. Øverste etasje med kjøkken, bad, 3 soverom, vinterhage og vinterhage med havutsikt. Første etasje er en helt uavhengig gjesteleilighet med kjøkken, bad, soverom og stue. Eiendommen er utstyrt med garderober, air condition, privat basseng og parkering for 3 biler. Totalrenovert. Ideell for de som leter etter luksus og ro.

Generelt

Beskrivelse av Altea

”Den hvite by” som Altea ofte blir omtalt som, ligger på toppen av en åsrygg med fri sikt mot Middelhavet og de flotte fjellformasjonene som omkranser distriktet Marina Baixa.

Denne lille historiske byen ble trolig grunnlagt av greske handelsmenn da man antar at navnet har sitt opphav fra det greske ordet  ”Althaia” (”jeg kurerer”), og man har funnet rester etter både iberisk og romersk bosetning i området. Altea fikk sitt bybrev i 1279, og har stort sett livnært seg av fiske og jordbruk fra det frodige landet rundt utløpet av Algarelven. Den meget koselige og pittoreske gamlebyen i Altea ble i sin tid fredet av general Franco og har siden beholdt sin sjarme.

Denne idylliske rammen rundt Altea har tiltrukket mange kunstnere og artister til byen og man kan i dag besøke galleriene hvor Alteas kunstnere selger sine flotte kunstverk. Her finner du håndlagde smykker, vakre keramikkgjenstander, malerier og bilder. Et av Spanias fremste kulturuniversitet er lagt til Altea. Byen har også et eget moderne konserthus, Palau Altea, som stadig gjestes av kjente artister.

Kirken La Mare de Deu del ConSol  - “Vår Frue av Solen”, ruver over Altea og er lett identifiserbar på grunn av sin pittoreske blå og hvite kuppel. Med
kirkeplassen foran som utgangspunkt kan man vandre rundt i en labyrint av smale og brosteinsbelagte smug med hvitkalkede småhus, spise godt i de utallige, koselige restaurantene og tapasbarene, hvorfra noen har  fabelaktig utsikt utover Middelhavet.

Den vakre og palmebevokste strandpromenaden, Esplanada, forbinder Altea med Albir og her kan man besøke fiskehavnen og fiskemarkedet, yachtklubben eller nyte solen og ta et forfriskende bad på strendene Cap Blanch eller Cap Negret.

Nord for Altea finnes det en 9-hulls golfbane, en småbåthavn og en Yachtklubb som tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter som dykking, seiling, kajakk, m.m.
En stor andel fastboende sørger for at Altea lever hele året, og kirkeplassen er utgangspunktet for mange av stedets fiestaer, der en får oppleve lokale bryllup og feiringer. Markedsplassene er en naturlig del av Spania. I Altea holdes markedet på tirsdager.

Adkomst/Tomteforhold

EUROPASOL

Europa-Sol Eiendomsmegling gir deg trygghet gjennom hele kjøpsprosessen.

Europa-Sol Eiendomsmegling er en familiebedrift med over 25 års erfaring innen omsetning av fast eiendom og nybygg i Alfaz del Pi, La Nucia, Albir, Altea og omegn (Marina-Baixa). 

Selskapet ble grunnlagt i 1988 av søsknene Devesa Such, og vi tilbyr våre kunder en inngående kjennskap om eiendomsmarkedet. Selskapet gir en absolutt sikkerhetsgaranti på hvert av trinnene i eiendomsomsetningen.

Når du bruker Europasol i din eiendomshandel vil du ha gleden av et bredt spekter av fagfolk, som gir deg råd og veiledning, og hjelper deg til å finne nettopp den boligen du er ute etter.

Vi tar oss av alle detaljene og kvalitetssikrer kjøpsprosessen fra A-Å. Du skal ikke bekymre deg for noe underveis, og vi står alltid klare til å hjelpe deg både med informasjon eller med praktiske oppgaver. 

Vår beste referanse er alle våre fornøyde kunder og venner i det nordiske markedet, som gjennom 25 år fortsatt holder kontakten og bruker oss i sine eiendomstransaksjoner.

Finansiering og forsikring

Europasol samarbeider med flere banker og kan være behjelpelige med å finansiere din boligdrøm på Costa Blanca. Vi innhenter gjerne også tilbud på forsikring av din eiendom.

Våre samarbeidspartnere

Vi samarbeider med en lang rekke eiendomsaktører i området, og kan være din megler uansett om du skulle finne drømmeboligen hos andre aktører. Ikke nøl med å ta kontakt med oss for en boligprat!

Husk at det er et begrenset utvalg av våre eiendommer som annonseres på Finn, så besøk gjerne våre nettsider hvor vi til enhver tid har over 1200 eiendommer i området til salgs: WWW.EUROPASOL.ES

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode350802901
Sist endret29. apr. 2024 10:24
ReferanseX4734X

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.