Bildegalleri

Et kompleks av leiligheter med møbler og apparater

Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 285 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Bruttoareal
107 m²
P-plasser
1

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Strandlinje

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Finestrat er en liten by på østkysten Av Spania, som ligger I Provinsen Alicante. Denne pittoreske byen tiltrekker seg turister med sine vakre strender, koselige gater og historiske severdigheter. I sentrum kan du se Den gamle kirken San Bartolome og festningen, som tilbyr fantastisk utsikt over området rundt. Finestrat er også kjent for sine tradisjonelle restauranter hvor du kan smake på deilig spansk mat. Denne koselige byen tilbyr gode muligheter for en avslappende ferie og nyter atmosfæren i en gammel spansk landsby.

Generelt

Premium leiligheter til salgs. Dette prosjektet er den andre fasen av utvikleren, den første ble vellykket implementert og solgt på byggetrinnet. Bare materialer av høy kvalitet ble brukt i dekorasjonen. Beboere vil ha tilgang til et svømmebasseng, en lekeplass, rekreasjonsområder og andre. Ferdigstillelse av byggingen er planlagt til midten av 2024. Det er bare noen få ledige eiendommer igjen for salg.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Neodom er et profesjonelt premium eiendomsmeglerfirma. Vi jobber i henhold til standardene for "Familiekontoret", og våre prioriteringer er en individuell investeringsstrategi for hver klient, fullstendig konfidensialitet av informasjon om kundenes eiendeler, et komplett spekter av tjenester for registrering av oppholdstillatelsesdokumenter og videre støtte til eiendelene til våre kunder i Spania.
Alle våre ansatte har mange års erfaring med å jobbe med VIP-ku

Standard

Råd.
Velg en pålitelig megler og stol på at han viser deg alle gjeldende eiendommer. Han vil være i stand til å gi maksimal oppmerksomhet til dine behov, noe som vil åpne opp for flere muligheter for å finne det ideelle hjemmet.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Costa Blanca nord
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode350779044
Sist endret29. apr. 2024 07:11

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.