Bildegalleri

SUKSESSPROSJEKT! Nye leiligheter - sjøutsikt, svømmebasseng og gym!

Balcon de Finestrat - rekkehus fra 377.000€, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 274 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Primærrom
72 m²
Byggeår
2024

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for mer info.

Om eiendommen

Beliggenhet

Finestrat kan tilby et bredt spekter av fritidsmuligheter og tilbud i en setting designet for rekreasjon og opplevelser.

Beliggenheten mellom fjell og sjø tilbyr en rekke aktiviteter i området; treningsstudioer, tennisbaner, golfbaner, restauranter, samt luksuriøse "Hotel Asia Gardens" med flere restauranter og spa.

Temaparken "Terra Mitica", La Marina kjøpesenter, gocart, dyrepark, badeland, samt strendene i Benidorm og Finestrat ligger kun noen minutter unna. Ca. 10 minutter til Albir og 35 min til flyplassen i Alicante.

Dette splitter nye prosjektet beliggende i Balcón de Finestrat, består av 2- og 3-roms leiligheter og townhouse/rekkehus (ref. N465) med utsikt over sjøen, fjellene og nærhet til golfbanen Puig Campana. Golfanlegget ligger i vakre omgivelser og har gode restauranter, både inne og ute.

Nå har du mulighet til å sikre deg en av de beste boligene til lanseringspris. Ferdigstillelse mars 2025. NÅ OGSÅ TOWNHOUSES OG ENEBOLIGER!

Boligene er godt isolert og har energiklasse A, noe som man drar fordel av, både sommer som vinter med lave fyringskostnader og god komfort.

Materialer og finish er nøye utvalgt for å gi boligene en touch av eleganse, komfort og eksklusivitet. Store vindusflater som sikrer maksimalt med dagslys og romfølelse, moderne kjøkken, aerothermic kulde/varme-system gjennom skjulte kanaler er bare noen av kvalitetene disse boligene kan by på.

Design din egen bolig. Her får du mulighet til å velge mellom flere farger på kjøkkenet, samt flere typer fliser på badene.

Boligene deler et felles stort svømmebasseng og et gym. Dersom man velger et rekkehus vil man få mulighet til å bestille privat svømmebasseng.

  • aerothermal system (luft til vann) for økonomisk oppvarming av varmtvann
  • airconditioning kulde/varme gjennom skjulte kanaler
  • energy efficiency rating "A"
  • solcelle paneler
  • designer lyssetting på private terrasser
  • privat parkering
  • lekeområde

Vedlagt annonsen ligger plantegninger, teknisk beskrivelse, samt annen relevant informasjon for nedlasting.

Prosjektet bygges av en meget anerkjent utvikler med historie helt tilbake til 1880. Service og trygghet. Bankgaranti på innbetalte beløp. Vi tilbyr gratis advokathjelp gjennom kjøpsprosessen med vår svensk- og engelsktalende advokat.

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Balcon de Finestrat - rekkehus fra 377.000€, Costa Blanca nord
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode350621285
Sist endret28. apr. 2024 11:24
ReferanseN464

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.