Bildegalleri

Nye leiligheter i Guardamar langs elven. Komplett møblert.

Kart med kartnålGuardamar, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 255 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Bruttoareal
80 m²

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Visningsturer hver uke fra Norge!

Om eiendommen

Beliggenhet

Boligkomplekset Amanecer De'luxe Las Dunas består av leiligheter i moderne stil med 2 soverom og 2 bad som ligger foran elven Segura og nær marinaen og Guardamar-stranden.

Komplekset vil ha 31 hus med 2 soverom, 2 bad og store terrasser fra 20m², underjordisk parkering og en lukket bod. Bygget vil bestå av 9 etasjer, den høyeste er toppleiligheter med hovedterrasse og privat solarium.
Denne nye boligen vil ha åpen utsikt over elven Segura og det fantastiske landskapet i Vega Baja takket være sin privilegerte beliggenhet vendt mot elven Segura og nærhet til fritidshavnen.

Boligen får også felles svømmebasseng og grøntarealer med naturgress. Alle materialene som brukes er av første kvalitet. PVC-vinduer med elektriske persienner, bad med elektrisk gulvvarme og i tillegg hvitevarer og installasjon av kanalisert varm/kald klimaanlegg, rullegardiner, lamper, dekorasjon, møbler, belysning, sengetøy, håndklær, Smart TV, kaffemaskin, brødrister og kjøkkenutstyr .

Boligen ligger i nærheten av Guardamar marina, som har restauranter og barer. En kort spasertur unna kommer du til nærmeste strand og sentrum av Guardamar hvor du kan ha tilgang til supermarkeder, barer, restauranter, butikker og alle nødvendige tjenester, samt rekreasjonsområder

Guardamar del Segura ligger i provinsen Alicante, hvor du kan nyte et typisk middelhavsklima og landskap, med lite nedbør gjennom hele året og en gjennomsnittstemperatur på mellom 18ºC og 19ºC.
Guardamar del Segura er kjent for sin gastronomi, som er preget av sin kvalitet produsert fra både havet vårt og den nærliggende handelshagen. Det ligger kun 30 minutter fra Alicante flyplass.

Generelt

Eurobolig og Spanialiv har siden 2001 formidlet flere hundre flotte eiendommer til skandinaviske kunder. For å yte ennå bedre service har vi nå slått oss sammen, og kan for øyeblikket tilby over 3000 boliger, både nye og brukte. Vi har et stort utvalg av boliger for salg langs hele Costa Blanca, Costa Calida og på Costa del Sol, i alle prisklasser. 

Vårt kontor i Spania, MASA International ble startet i 1981 og har vokst fra den spede starten som en liten lokal eiendomsmegler til en solid internasjonal organisasjon som den er i dag, uten å miste den spesielle “familiefølelsen” som våre kunder fortsatt finner beroligende.

Vi har frem til i dag hjulpet over 36.000 familier med å realisere sine drømmer om egen bolig i Spania. Se hele vårt utvalg på våre web sider.

Vi er med rette stolte av vårt rykte som et av Europas ledende eiendomsmegler selskaper og har alltid vært stolte av at vi alltid markedsfører de boligene som gir mest valutta for pengene og har et stort utvalg av boliger for salg.

Vi samarbeider også med de fleste lokale meglerne i området, og kan derfor tilby det meste av objekter som ligger for salg.

Visningsturer

Vi arrangerer visningsturer til Spania nesten hver uke hele året. Våre turer varer i opptil 5 dager, og man betaler kun en egenandel fra kr.1.990,- pr. person. Inkludert i denne prisen er da flybilletter, hotell i Spania, alle måltider på turen samt all transport og omvisning i Spania med skandinavisk rådgiver.

Alle våre kunder blir hjulpet individuelt og man blir ikke plassert i grupper sammen med andre, noe som gjør at man får bedre tid på de forskjellige visningene, og er mer fleksibel mht. planlagt program.

Dersom dere skal til Spania på egen hånd og ønsker å bruke noen dager sammen med oss for å se på noen av de boligene som vi kan levere, ordner vi selvsagt også det. Vi avtaler på forhånd tidspunkter, og kan også stå for innkvartering på hotell i den tiden dere er sammen med oss. Ta kontakt for å gjøre en avtale.
Dersom man ønsker å reservere en bolig hjemmefra kan vi ordne med alle nødvendige dokumenter og sørge for at man får kjøpt seg den boligen man ønsker seg.

 

Adkomst/Tomteforhold

Enkel adkomst fra motorveien eller kystveien N-332.

 

Trygghet ved kjøp.

Når du bruker så mange penger på en bolig i utlandet, er det svært viktig å velge en profesjonell og etisk organisasjon som tar seg av dine interesser på en hederlig måte.

Vårt kontor i Spania er en av få eiendomsselskaper på Costa Blanca som har blitt autorisert med ISO 9001 status, som betyr at du har fordeler av at vi har forpliktet oss til å gi våre kunder førsteklasses service.
Om du skulle ha begrenset med muligheter for å reise ned hit for å se prospekter med egne øyne, er vi selvfølgelig behjelpelig med oppdatert informasjon, nye bilder, video visninger, etc. om ønskelig!

Innhold

2 soverom og 2 bad, terrasse 26m2 komplett møblert. Hvitevarer og A/C  inkludert.  Felles basseng. Heis, underjordisk garasje med egen bod.
Gulv varme i bad, innvendig og utvendig lys pakke, TV, kjøkken utstyr og dekorasjoner inkludert.

Ferdigstillelse nov-2025

Penthouse 2 soverom 449 000€

På alle priser må tillegges spanske avgifter ca. 13-14%.

 

Standard

 

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode350447008
Sist endret27. apr. 2024 09:29
ReferanseAmanecer

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.