Bildegalleri

Urbanisasjon Paola II, Las Chismosas

*Reservert - på under 1 uke * Sørvendt rekkehus med 3 soverom og privat garasje i kjeller

Kart med kartnålCalle del Fenix, Las Chismosas, Orihuela Costa, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 139 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Rekkehus
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Boligareal
81 m²
Byggeår
2004
Energimerking
E
P-plasser
1

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

DENNE BLE IKKE LENGE PÅ  MARKEDET!

-DEPOSITUM MOTTATT- solgt etter fem dager

IKKE LENGER TILGJENGELIG FOR VISNINGER

Ble drømmeboligen din nettopp solgt til noen andre?

Fortvil ikke, kun en liten andel av våre boliger legges ut her på finn . no.  Mange av våre bruktboliger selges før de er kommet ut på markedet. Vi kan tilby andre flotte eiendommer som ligger ute til salgs eller kommer for salg, både  hos oss og i vårt meglersamarbeide  i den lokale meglerforeningen her-
Kontakt oss gjerne, med 25 års erfaring som registret spansk megler finner vi  ganske sikkert boligen som passer deg og dine.


Boligen ligger i urbanisasjonen Paola II, i Las Chismosas, Orihuela Costa. Et stille og rolig område, med nærhet til det berømte kjøpesenteret Zenia Bulevard med alle sine tjenester, de vakre strendene og golfbanene i området, gjør dette til det perfekte stedet å bo eller feriere.
Huset ligger i et rolig boligkompleks med felles svømmebasseng, og tilbyr den perfekte kombinasjonen av ro og komfort.

Generelt

NØKKELINFORMASJON

Soverom: 3

Baderom: 2

Bygget: 81m2

Toalett: 1

Type kjøkken: Åpen amerikansk kjøkkenløsning

Integrerte garderobeskap: 3

Energisertifisering: E

Byggeår: 2004

Solretning : Sør

Sameiekostnader: 600 €

IBI: 254 €

KARAKTERISTIKK

Møblert

Kjeller

Takterrasse

Sikkerhetsdør

Klimaanlegg

Lys

Felles basseng

Åpen utsikt

BESKRIVELSE

Oppdag din ideelle feriebolig  i Orihuela Costa! Dette koselige rekkehuset over 3 etasjer, med takterrasse og stor privat  garasje i kjelleren gir deg komfort og plass i et rolig og solrikt miljø.

Når du kommer inn på tomten, vil du bli møtt av en lys sørvendt terrasse, perfekt for å nyte middelhavssolen. Den romslige og koselige stuen smelter sammen med et kjøkken i amerikansk åpen stil og skaper et perfekt miljø for familielivet.
I tillegg er det et gjestetoalett i denne etasjen. Fra denne etasjen, via en innvendig trapp, kommer du til den store lukkede garasjen på 35 m2, som er ideell for oppbevaring av kjøretøyene dine. Her er det også et ekstra rom som kan brukes som bod.

I andre etasje finner du to soverom som begge har terrasse, og et bad. I toppetasjen er det et ekstra soverom med eget bad og direkte utgang til husets takterrasse. Herfra kan du nyte utsikten og solen!

Denne sjarmerende boligen selges møblert og innflyttingsklar, noe som gjør den til et ideelt valg for deg som er på jakt etter komfort og praktiske løsninger.
Takket være sørvendt beliggenhet er det lyst og varmt året rundt, noe som skaper en koselig og behagelig atmosfære.


Huset ligger i et rolig boligkompleks med felles svømmebasseng, og tilbyr den perfekte kombinasjonen av ro og komfort.
I tillegg gjør nærheten til kjøpesentre som det berømte kjøpesenteret Zenia Bulevar med alle sine tjenester, de vakre strendene og golfbanene i området dette til det perfekte stedet å bo eller feriere.

Gå ikke glipp av muligheten til å gjøre dette huset til ditt nye hjem i solen! Kontakt oss for mer informasjon og avtal en visning i dag.

Adkomst/Tomteforhold

Siden 1999 -LNDINBOLIG

Alt på ett sted! I Spania- på norsk.

Velkommen til oss. Våre 15 flinke medarbeidere bistår deg før, under og etter handelen.

Etter over 30 år i Spania og 22 år som utdannet, registrert spansk eiendomsmegler har vi en nesten ubegrenset kontaktflate. Vi har erfart at trygghet, riktig veiledning og sikring er essensielt i valget av megler.  

Dokumentsikring, skatt, nøkkelhold, utleie, bank, finans, forsikring og bistand skal til for å gjøre transaksjonen og din tilværelse i Spania til en positiv og lystbetont affære.

Alle våre bruktboliger er egenprospekterte og har enerettsavtale med vårt firma og vårt MLS  i minst 6 mnd. All dokumentasjon er tilgjengelig og forhåndsikret mht eierskap og heftelser.

LNDINBOLIG, www.dinbolig.com , Lundquist&Nielsen S.L  med CIF (org) B-53396677, er;  spanskregistrert eiendomsmeglerfirma med kontorer i Urb Mirador de los Altos, 205, Calle Londres 8, 03189 Orihuela Costa, Alicante.

Innskrevet  i Merkantilregisteret  i Alicante i 1999 med: Perm: 2250,  Bok 0 F, Ark;  180,  Seksjon 8 ,- A54564,  2 ste gangs inskrift.

Medlem 1409 i AEGAI siden 1999, europeisk forening for eiendomsmeglere og administratorer

Innskrevet med sertifisering som samarbeidende partner i skatte og trygdeetaten siden 2005

Medlem i  MLSASIVEGA  lokal meglerforening med 62 meglerhus og over 400 agenter Eget agentnett med samarbeidsavtale med 20 andre  registrerte spanske meglerhus og 4 egne nettverksweb. Distribusjonsavtale med konkret signert forpliktende avtale med flere utbyggere  på nybygg. Som lisensiert boligmegler i Spania innehar vi følgende  faglig bakgrunn:

Eiendomsadministrasjon og boligmegling med CCC - ISED 1999 Verdivurdering og takstkompetanse CCC- ISED 2002 innskrevet med nr  616 Master Eiendom 2003- 2015- CRS Innskrevet i registeret over juridiske takseringskyndige med nr 616 (Tilsvarende taksmann) (registro de peritos juridicos) på vårt kontor er vi 2 stk CRS (Certified Residential Specialist)

Våre forsikringer: Kontraktforsikring , AEGAI/Lloyds London grense 1.200.000    Eur Dokumenttap AEGAI/ Lloyds London   grense    60.000     Eur Sivil forsikring   grense 3.000 000   Eur Juridisk dekning   grense 1.500 000 Eur LOPD, personvernregisteret; innskrevet og godkjent;  HMS kontrakter og sikring etter gjeldene lovverk Spania.

Innhold

Standard

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

kart
Logo

www.dinbolig.com

www.dinbolig.com

Annonseinformasjon

FINN-kode350032153
Sist endret10. mai 2024 08:44
Referanse*B-Z971*

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.